Fa testul de sarcina ai grija. consulta-te cu parintii tai. ar trebui sa te consulti foarte mult cu tatal copilului. voma nu poate veni neaparat dintr-o alta problema. de obicei cand ai acele senzatii esti insarcinata. Stiu asta pentru ca sunt doctora. si am fost si pshiatru 1 an de zile dar acum depinde de tine sa pastrezi sarcina la loc sigur. ma puteti gasi pe id giany_love_199. putem discuta despre problemele voastre doamnelor si domnilor. in plus am studiat foarte mult stomatologia sper sa putem discuta
trist, frate daca ati folosit prezervativul, se se poate intampla? Va spun eu, absolut nimic , bine asta daca prezervativul era in regula, adica sa nu fie spart / gaurit.In principiu pe la varsta asta mai intarzie ciclul : A si faza cu sa vina ciclul peste sarcina, e imposibil [ Documenteaza-te ] Deci : No stress
trist, frate daca ati folosit prezervativul, se se poate intampla? Va spun eu, absolut nimic , bine asta daca prezervativul era in regula, adica sa nu fie spart / gaurit.In principiu pe la varsta asta mai intarzie ciclul :Ma rog incearca si testul acela. A si faza cu sa vina ciclul peste sarcina, e imposibil [ Documenteaza-te ] Deci : No stress
Nu mai incepeti viata sexuala daca nu stiti nimic, vorbiti cu care stiu cum sa va explice sa va protejati, si ieu am patit cu o fata asa.nu-ti fie frica nu esti insarcinata. daca ti-a venit ciclul nu ai pentru ce sa te te-mi