Hmm, o gramada de pacatosi care dau indicatii cu mine in frunte,
mai fata din moment ce te-ai apucat sa faci sex, raspunzi si de consecinte, sau daca nu vrei sa raspunzi de consecinte nu mai faci sex. In primul rand avortul este o crima, daca faci avort e ca si cum ai omora un om, e acelasi lucru, pentru ca fiinta a fost conceputa deja, deja are suflet, si omori un suflet. Nu ar fi mai bine sa mai cresti putin sa iti vina mintea la cap?
Eu te sfatuiesc sa vb cu mama ta, dar sa iti faci si testul. testul e foarte sigur
Aha! Pai stiai ca prezervativele nu sunt 100% sigure? Alea Durex sunt100%, daca nu folosesti durexurmatoarea data zii macar partenerului sa-si puna cate 2 . Si fa-ti testul de sarcina, in caz daca esti gravida apuci sa avortezi daca vrei, pana nu sperma aia prinde toate organele sufletsi viata, ca atunci o sa iti fie mai greu.
Draga mea... din momentul in care faci sex un timp o sa ai menstruatia dereglata ( dereglare hormonala ) dar cel mai bine e sa iti faci testul de sarcina ca sa nu stai cu inima in gat... daca te-ai luat toate masurile de precautie nu ai de ce sa te temi.in plus s. a inventat avortul... Daca e doamne fereste sa se intample sa faci un bebe cred ca ar trebui sa discuti foarte serios cu unul din parinti de care esti u cel mai atasata...
ZAZUtotea nu toate testele sunt la fel... sa stii... te uiti pe cutie si iti psune care e treaba cu liniutele. dar doamne iarta.ma te-ai faacut testul te ai protejat ce mai vrei in locul tau as doremi linistyta nu exista nici macar sanse 1 % sa ramai
trist, frate daca ati folosit prezervativul, se se poate intampla? Va spun eu, absolut nimic , bine asta daca prezervativul era in regula, adica sa nu fie spart / gaurit.In principiu pe la varsta asta mai intarzie ciclul :Ma rog incearca si testul acela. A si faza cu sa vina ciclul peste sarcina, e imposibil [ Documenteaza-te ] Deci : No stress