Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Draga mea nici eu nu stiam si inca nu stiu prea bine dar i-am cerut ajutorul prietenului meu.cel mai important e sa nu-ti fie frica crede-ma nu ai nimic de pierdut si chiar daca te incursi prietenul tau tot o sa te iubesca si nu o sa rada de tine ci o sa te invete crede-ma stai fara griji va esi bine crede-ma.
Dupa ce am citit toate raspunsurile unele cu adevarat amuzante am ajuns la ideea: iti introduci limba in cavitatea bucala a partenerului iar partenerul cat si tu va masati limbile reciproc, unde iti pui mana: treaba fiecaruia, doar inchide ochii simtete BINE si cel mai bine va fi cand nu sti ce sa faci dar o faci.
Foarte usor bagi limba in gura ei si dupa aia misti limba pe acolo nu e mare greu da la primul sarut o sa fie greu da de la al 2 o sa fie usor
Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.
Mah.:*stiu ca nu se intelege nimic.din „vine de la sine"
chestia cu „vine de la sine"o sa vina dupa ce inkepi crede.ma ca eu am intrath pe site.uri pffff si am gasith nmai vineee de la sine.frate m.am saturath.
treaba e ca baiathu trebuie sa stie sa sarute.treaba lui de unde invata.pentru ca fata nu baga limba in gura la baiat ea ca si cum e spektator.sau mai exact.staa sa faca baiathu ce vrea cu ea.(la sarut nu uita)
asa deci sa reveni.
Trebuie sa vb cu el despre astah. daca iti e rusine il vei pierde.asa ca uh cum ar venii ar trebui sa taki din gura sa ai tupeu si sa il lasi pe el ca sa iti bage limba in gura.nu e o rusine...
DACA NU VA IESE! SPUNE-I CA TIE ITI PLACE SA SARUTI ALTFEL!
NU TE VEI FACE DE RAS!
Pai. atunci cand el te prinde de gat uita-te in ochii lui apoi atingetiva buzele, apasale un pic mai tare apoi baga-ti limba in gura ei
Paii...
1) cand baiatul de ia de gat sa te sarute tu trebuie sa te uiti in ochii tai apoi sa deschizi gura si sa iti bagi limba in gura lu. Daca esti baiat in timp ce o saruti atingei parul si i-ao in brate strangand-o cat mai aproape de tine. Asa o sa se apropie mai mult si buzele. sper ca ti-am fost de folos:X
Ba ce e atat de greu va bagati limbile unu in gura celuilalt.da am un amic care are fren lingual cum poate sa sarute
Am 11 ani si inca nu am facut asta
dor sarut buze pe buze pupicuri
deci ma intereseaza asta mult
Hmmm. la inceput mi-a fost si mi-e greu sa inteleg cum.pana acum 2 zile cand mi-am facut o prietena...era intr-o seara ce sa ii faci numai noi 2 :d ne-am imbratisat dupa aia am trecut la saruturi acele saruturi cu limba...la inceput ti-e greu sa intelegi dar totul vine de la sine
Deci tu ajungi cu limba in gura lui/ei, jucativa cu limbele gen cerculete dar aveti grija sa nu va muscati deci pur si simplu va jucati cu limbile
E foarte usor...mie mi-a placut foarte mult si nici eu nu stiam prima oara cum sa o fac dar mi-am dat seama pe moment acum totul mi se pare un lucru simplu, o obisnuinta.Simplu el iti baga limba in gura si u faci la fel apoi vi le invartiti una in jurul celeilalte.Iti garantez k o sati placa pup
Draga nici eu nu stiu prea bine asa ca il las pe iubytul meu sa o faca eu stau cuminte si ma las purtata de val...deci mai bine fa si tu ca mine
Sh eu vreau sa incerc sarutul cu limba!? O fi frumos.dar cred ca se face asa:va bagatzi limba in gura ceuilat sh apoi totul vine de la sine.:X
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: