anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

300 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi e frica sa ma sarut cu limba pentru sa n-am mai facut nici o data

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci:si eu am aceeasi problema.Am citit pe o groaza de site`uri ca totul vine de la sine, ca o sa ne lasam purtati de val, etc!
Am incercat sa ma sarut cu el si nu am putut. Pur si simplu m`am incurcat.

Nu stiam ce sa fac, eram si ff uimita ca asta urma sa se intample.Stateam drepti, amandoi, si cineva ne-a unit(mi-a impins mie capul, ca eu nu aveam curaj). Aflasem de la prietenele mele ca atunci cand te saruti, trebuie sa mai deschizi gura din cand in cand.Am incercat sa fac asta, eram ff concentrata sa incerc sa deschid gura, nu ii mai simeam buzele, sa stiu cand sa le deschid, limba lui se juca cu a mea, de fapt eu habar`n-am daca mi`o miscam.Eram ff incurcata cu tot ce se intampla, s apoi l`am impins si am zis ca nu pot.Acum,as vrea sa icnerc si eu.

Imi vine sa ii zic sa imi explice el, sa ma ia pas-cu-pas. Sper ca o sa reusesc atunci. Daca va este rusine sa ii ziceti asta, inseamna ca nu aveti prea mare incredere in el ca va rade de voi, si ceea ce inseamna ca nu merita sa ii faci pe plac.AR trebui sa incercati sa ii spuneti sa va explice.
Ps:sa nu va fie scarba de limba lui, asta a fost un motiv pentru care l`am respins. Poate vi se pare o prostie ce am scris, nu conteaza, am vrut sa stiti ce gandesc.

Mersi.Scuze daca m`am repetat sau am scris cu greseli.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pffff...baiatu trebuie sa sarute primul happyfinca el o invita pe fata si nu fata pe el iar sarutu trebuie sa vina de la sine smugsmug:devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu am invatat sa sarut si trec in clasa a 7a cine vr sa ma ajute dati add la id ul ad3lla_4ever.sunt din Tg-jiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super usor ii bagi limba in gura si el o sa reactioneze la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu sa stiu sa sarut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha ha ha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahaha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmmmm...nu e ceva asa de greu. Totul va veni de la sine
o sa vezi
ii superkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor ce site Cum se saruta Mai simplu ca... bagi limba in gura lui/ei si o controlezi la masele rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau sa stiu cum sarutzi o fata cu limba... pls

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi e frica sa fac asta, daca ma fac de ras? ce fac? as incerca, dar chiar imi este frica...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se saruta cu limba in gura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfff...deci trebuie doar sa o iei usor...iti atingi buzele de ale ei, dupa aia incepi sa apeshi mai tare sh va atingetzi limbile dupa care incepetzi sa va juktzi cu ele pana nu mai putetihappy...sa stii ca e fain:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt in aceeasi situatie ce sa ma fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey.happy. si eu am avut problema asta pana acum cateva zile.happy. totul e oke.:-J.la momentul ala stii ce sa faci.crede`ma.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dc mam sarutat deja si nu am facut bine ce se intampla

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totul vine de la sine lucrul cel, mai imp este sa nu fii prea concentrat la ceea ce faci pentru ca dupa aceea nu o sa iasa nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur nu o sa te faci de ras doar bagai limba in gura la pers iubita si de acolo sigur vei invata totul :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu ii bagi limba in gura si el va face la fel apoi apoi limbatongue va face ce stie ea mai binebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu nu te faci de ras. am 13 ani si primul meu sarut a fost cu limba direct. prietenul meu avea 15 ani imi erea frica da`r mi-a trecut s-a intamplat f.repede. deoarece ne-am dus fete si baieti la el asa ca in vizita ca era sg.acasaa si o fata mi-a luat cheile si o zis ca nu mii le da pana nu ma saruta laughing da`r a zis tare si am ajuns si la mom.cu sarutul dupa un minut. am si uitat de frica si tot nici nu stiu ce am facut pe acolo pentru. ca nu intelegeam nici eu ce fac laughing da`r la sfr. a zambit si nu a zis nimic.deci banuiesk ca a fost.bine asa ca nu`ti fie frica happy ca e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa iti bagi limba ta in gura ei si totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta credeam si eu pana ieri alaltaieri k va rade pr meu de mine k nu stiu sa sarut cu limba`n gura prima data cand m`a sarutat m`am panikat... dar pe urma la al doilea al treilea sarut totul vine de la sine dar sa nu uiti sa inchizi ochii tongue:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se saruta cu limba am citit mai multe formulare si n-am inteles

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este cam grasit sa spui cu limba in gura da nu cont asta...ca sa fie totul perfect el trebuie sa vina spre tine, inchideti ochi amandoi si cum a spus si celalalt el o sasi bage limba in gura ta si tu o sa faci la felhee hee...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea ta mi-am pus-o de o mie de ori si inca ma mai gandesc pentru ca mam sarutat cu un baiats i n-am simtit nimic si a foat aiurea dupa aia nu am mai facut-o niciodata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti fata sau baiat? oricum baiatul se uita fix in ochi fetei. Aceasta se va rusina oarecum
cu mana stanga baiatul o apuca de barbiedar nu o sugruma ...cu dreapta o tine pe solul fetei dar sa nu dea o tenta de pipait usor se unesc buzele se asteapta putin pana ea trage aer in piept atunci baiatul trebuie sa o apuce de buza de jos... apoi ea respira si se baga limba... ea ii pune mana pe spate si ii baga limba apoi totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai si eu la inceput nu stiam... dar totusi am sarutat 2 fete in aceiasi zi...cu limba...fii tare...