anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

299 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu m-am sarutat de vreo 10-11 ori si mi-a iesit lasate dusa de val si imital pe partener am facut si eu asa si a merskiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mai bine il musti de limba si dupa totul vine de la sinetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai oricum totul vine de la sine lasate purtat/a de val deci pur si simplu tu doar deschide gura bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E culmea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm sarutul cu limba mi se pare cel mai usor. e fff simplu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... laughingrolling on the floor
pai bagi limba in gura lui la fel sh el si el incepe iar uh continui da vezi sa nul musti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io am stiut sa sarut din prima.vine totul de la sine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io am stiut sa sarut din prima.vine totul de la sine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi limba in gura la ea/el si el/ea la tine si ai sa vezi ca totul vine de la sine o sa-ti placawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am facut chiar acum un minut un prim sarut cu limba si :-s mi s-a parut scarbos dar nu mai stiu cine zicea ca e scarbos la inceput si dupa te obisnuiesti:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi intrebarea asta e naspa dar o sa-ti raspund cel mai bine e sa nu-ti fie rusine si an al doilea rand u ai bagi limba ta an gura lui de 3 si el la felwinkingwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi limba pe gat ...sa o ineci dao dracu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum aflu daca ma iubeste o fata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai va atingeti buzele si apoi ii bagi limba in gura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ii lua in seama pe cei care rad de tine...nu este usor intr-adevar dar trebuie sa te concentrezi si sa-ti lasi gura sa se apropie usor si lent de gura lui/ei, cand gurile voastre sunt lipiteiti lasi limba sa alunce cu a lui/ei totul trebuie sa vina din inima si in plus de asta conteaza si persoana cu care o faci...nu fii sfioasa/sfios si incearca. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai sincer acu cateva zile m-am sarutat si eu cu limba prima oara.
Pur si simplu am zis fie ce-o fi si doar i-am bagat limba in gura si dupa aia totu a venit de la sine nu-i mare lucru ziceam si eu ca e mare filozofie am stat 1 minut si dupa aia fata mi-a zis ca sarut super deci n-ai nimic de pierdut tongue Succes DOar bagai limba in gura inchide ochii nu-l/o musca si nu-i/o baga la limba pana gat si totu vine de la sine o sa-ti placa Bftwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e asa d greu laughinglaughing)...cred ca trebuie sa may crestiwinking

pai el/ea iti baga lomba in gura si uh faci la fel thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu si usor asta nu e neaparat sa te anvete baiatul asta o anveti u din propia experienta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai te saruti cu persoana care iti este draga si cand te saruti cu limba trebuie sa faci sa fie cat mai incet si mai lin si sa il/o faci sa simta multe lucruri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi in fura si faci bla bla bla laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai te saruti si bagi limba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Me frica nu stiu cum sa fac spuneti-mi si mie va rog*_*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci la o fata si ii bagi limba in gura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare, am 15 ani si inca nu m-am sarutat si nici nu am avut nici un prieten pana acum...este normal asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu am incercat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tot radeti de alti ma eu nu inteleg nu e nici o rusine...sa nu va temeti ca rad alti de voi... iauite ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa cum sti si cum poti eu aa am facut prma data si a prins bine dupa aia documenteazate si ai grija sa ai guma la tine sau niste bomboane montolate atunci cand te aruti cu partenerul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invatate fa asta de mai nulte ori si o sa vezi cum e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita-te la asta si poate te va ajuta http://www.gavagai.ro/blog/2007/06/11/cum-se-saruta-cu-limba/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bagi limba in gura celuilalt rolling on the floorlaughing