anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se saruta cu limba in gura? ca eu tot nu am inteles.ca nu am mai facut asta pana cum si imi e oarecum teama sa nu gresesc.si sa ma fac de ras

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul luilaughing)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...laughing

299 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi fetele credeti ca totul este asa usor dar baieti trebuie sa faca tot voi decat stai acolo si cand baieti va marturisesc sentimentele lor pentru voi sa nu credeti ca este asa usor si mai ales daca baiatul nu stie sa sarute ce faceti ramaneti cu ochi in soare ce naiba fiti serioase

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E f simplu crede-ma la anceput e mai greuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cum sa zicthinking eu am avut primul sarut acum 2 saptamani si eram la fel de disperata ca tine sa nu gresesc,,,, dar...totul a venit de la sine...asa va fi si la tine nu iti fa griji,.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tareeeelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un lucru fff usor si simplu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie pur si simplu sa te lasi dus de val si sa saruti pasional

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Estyb fraier

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bagi lina in gura asa cum va face sh ellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine pentru inceput lasi capu introparte si incet incet te apropi atunci u deschizi gura si ii bagi limba si ia o sa fac la fel ce mare lucru.hee heelaughinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistita nu e greu ...doar te lasi dusa de val si totul merge perfectwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bah nici eu nu am facut-o. adica am facut-o da nu stiu daca am facut-o bine. pur si simplu ii bagi limba in cura si *** vezi u

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui asa de greu . Si mie mia fost frica si eram nesigura la inceput! Dar atunci cand el se apropie de tine u (fata)iti deschizi usor gura si lasi limbalui sa intre siapoi ii bagi si u limba in gura lui si va jucati asa cu limbile.Eu cand mam sarutat prima oara parca nu eram eu , parca stiam cum se face , parcaar fi stiut dintotdeauna sa fac asta. totul vine de la sine.si sa vezi.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui asa de greu. Si mie mi-a fost frica si eram nesigura la inceput! Dar atunci cand el se apropie de tine u (fata)iti deschizi usor gura si lasi limbalui sa intre siapoi ii bagi si u limba in gura lui si va jucati asa cu limbile.Eu cand mam sarutat prima oara parca nu eram eu, parca stiam cum se face, parcaar fi stiut dintotdeauna sa fac asta. totul vine de la sine.si sa vezi.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ce zic eu: nu te mai gandi cum sau ce se va intampla sau daca va fi bine sarutul totul vine de la sine, nici eu nu am facut asta niciodat dar decat sa te uiti la parerile tuturor(eu zic ca daca te uiti al toate aceste pareri o sa iti apara in gand o gramada de chestiii)asteapta pana vei avea sansa sa sarutirolling on the floor si nu iti mai face grijia sa fac si eu!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama eu nu stiu am mai sarutat dar nu stiu daca am facut bine ziceti-mi si mie
ce e de facut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crezi ca stiu?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama. eu am 16 ani si nu am sarutat incalaughing si nici nu ma grabesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sarutu`. oh go on Chiar ca e banal! Si nu va mai faceti atatea griji ca nu veti putea, nu aveti ce sa nu puteti! Astfel, o sa aveti de pierdut. Eu nu am acceptat un baiat pentru ca mi`era frica sa-l sarut, credeam ca e mare filozofie, dar nu e. Si nu mai cititi diferite topicuri despre asta. Si nici nu incercati sa faceti ce cititi pe net. Fiecare sarut e diferit, fiecare miscare a corpului il face diferit! Eu zic sa nu va mai pese atat de sarut. E prea simplu! Sper sa va fie de ajutor ce am scris. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa. e destul de simplu...iti baga limba in gura sh u la fel...super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bagi limba in gura da nu pana in gat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu ca nici eu nu am facut-o pana acum dar sa stii ca totul vine de la sinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii atingi mai intai buzele cu limba apoi ii atingi varful limbii ei cam asta e, a si sa nu uiti sa inchizi ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sarutul trebuie sa al gsiti fiecare dintre voi mai devreme sau mai tarziu bafta tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai iti bagi limba in gura ei ca si te jocu cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o sa te faci de ras...cauta si uh imagini cu asa ceva daca nu ajteapta pana vei primi primul raspuns te asigur ca o sa iti place fff taredar numai atunci kana ii atingi buzele uita de teama si fi tare pwwwp:*:)):P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

J eu eram l fel d prima data. eu m.am sarutat direct. fra s invat love struck

este superrrr :X si ffff usor love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa'l pe el sa-ti arate... a sa-ti plac, o sa vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai. e veri simplu.atunci cand te saruta tu iti bagi limba in gura lui.nu e greu. trebuie ''EXERSAT'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu n-am stiutdin prima dar cu timpu am invatat si recunosc prima data cand mama sarutat cu el nu m-a luat aeteala dar a doua oara da big grin orkum e cel mai fain sarut o sati placa pun pariu asa faceam si eu prima oara ca mi-e frica de ce o sa zica ca o sa ma fac de ras ca nu stiu ce dar i-am zis incet doar lui ca nu stiu sa sarut exact dar a inteles si a zis ca nu-i deloc de ras pentru ca cu timpu inveti si uite ca acum sunt la al nu stiu catele sarut si nu ma mai plang daca stiu sa sarut exact perfect big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am trecut peste faza asta a fost super tare...
mi. a placut mult si mai vr...hee hee tot asa eram si eu n jtyam cum s face si toate alea dar am invatat cu timpu si in mom ala totu a venit d l sine...