Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!
Da eu am un raspuns:nu o lasa pe mama ta sa se complice in treburile tale ai viata propie si trebuie sa o traiesti; pentru o saptamana doua prefate ca esti emmo spune-i prietenului tau ca ai un plan si pentru cateva zile nu va puteti intalni, du-te unde nu te sasesc si nu vb cu ea la scoala faci ce vrei dar cu cei din familie nu prea vb crede-ma functioneaza; apoi cand crezi ca esti in siguranta lucrurile pot reveni la normal. faci ce vrei cu prietenul tau
Ar trebui sa mergi mai intai la gradinita sa inveti sa scrii si sa citesti si dupa aia sa iti faci un prieten, pentru ca ortografia ta lasa de dorit mult. Si eu am tot 12 ani si ma gandesc ca inainte sa imi fac un prieten trebuie sa-mi fac un drum in viata pe care sa-l urmez. Gandeste mai matur!
Mah si eu am o prietena si stiu cum e dar asta cu comentariile voastre... Nu e bine sa ai chiar asa de la 12 ani daca e de la 15-16 ani in sus. Si eu am 12 ani si mama mea nici nu are curaj sa dea in mine nici sa ma atinga imi spune cateodata cate ceva ca nu stiu ce... Dar nici odata nu a dat in mine si nici nu o sa dea. Dar asteapta si u eu m-am sarutat de 2 ori cu prietena mea si nu e chiar asa dar mai astepata cum fac toti acum nu trebuie sa postezi pe siteuri pe unde apuci sa faci stire u ai scris acolo de parca te mandresti cu asta dar. Succes dar mai asteapta si u
Draga mea, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Am 12 ani si sunt impreuna cu un baiat de 13 ani, chiar daca niciunul dintre parinti nu stiu.Il iubesc prea mult si stiu ca si el ma iubeste.Singura diferenta dintre noi doua este ca parintii mei nici pana in acest moment nu stiu despre relatia noastra,si mai este o problema:eu sunt mult mai bogata decat el de fapt el este de la centru de plasament.Eu cred ca daca voi va iubiti numai conteaza daca va vedeti in fiecare zi sau nu.Eu ma vad cu el o data la 2 saptamani, si chiar daca, iubirea este aceeasi...Deci cel mai bine este sa lupti pentru dragostea ta!
Parerea mea e sa continui relatzia cu el dar...incearca sa te joci putin cu el s alfi daca te iub cu adv, j in legatura cu mama ta, incearca sa vb cu ea daca nw te intelege fa ce crezi thu ca e bine, esti la varsta in care rebelitatea e in floare.eu am un iubit si e mare vagabond nici p mine nu ma lasa mama cu el dar fac ce vreau. apropo am aproape 14 ani. pup georgy