Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!
Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:d:p
iti arde de gagici nu iti este rusine esti mica
Buna pe mine ma cheama Miruna si am 17 ani.Esti prea mica pentru asa o opinie si daca il vezi comportate ca si cum ati fi priteni sincer esti destul de mica. Mama ta nu prea a facut bine ca tea batut de fata cu colegi. Sper ca o sa ne intalim sa-ti spun ce trebuie sa faci in viata. Tu esti o fata tanara. Stiu ca il iubesti si ca el te iubeste dar trebuie sa iti faci prieten de abia la 17 ani.
Cum Dumnezeu sa faci asa ceva? sunt de acord cu mama ta.mamele la putere! iar tu ai face bine sa-l uiti pe mucosul pe care il iubesti. e un baiat necopt la minte pe care maine -poimaine il vezi cu alta fata de mana. iar mama ta va suferi daca nu-i dai papucii. sfat: scrie in jurnalul tau asa: te urasc (CUM IL CHEAMA PE El) de 16 ori.(eu asa am facut) si a functionat cu baiatul pe care il placeam.
Hei, stiu ca tu vroiai ca toti care intrau aici sa iti dea tie dreptate si nu mamei tale.Totusi e prea devreme pentru ca sa ai o viata sexuala dar pentru moment va puteti saruta si imbratisa pana la intalniri singuri dar nu sa faceti sex.Intradevar mama ta nu trebuia sa te bata ci sa iti vorbeasca.Si ma gandesc ca daca tias zice cas baiat ai sari peste opinia mea, dar pot si eu sa am o opinie buna.Sti si eu am avut o iubita cu care m-am intalnit singur dar, nu a mers pentru ca ea voia sa treaca mult mai departe iar eu nu am acceptat pentru ca nu-s la varsta potrivirta si nici ea.Ar mai trebui sa cresti si sa ai cel putin 17 ani, dupa parerea mea, ca sa iti incepi viata sexuala.Stiu ca ti se pare mult, si mie mi se pare mult sa mai astept inca 4 ani dar acesta e adevarul, putin din tot ce vrei ti se indeplineste. Sper ca te-am ajutat si sa stii ca mai mult tie iti dau dreptate decat mamei tale. Daca cineva mai are probleme de genul acesta sau vrea cineva sa vb sa ma contacteze pe id-ul decsy.paul. P. S. am 12 ani dar gandesc bine
Parerea mea este ca poti continua relatia cu prietenul tau dar incearca sa fiti doar prieteni o perioada pentru ca mama ta sa creada ca v-ati despartit. dar daca mama ta actioneaza asa de urat daca afla ca tu ai un prieten si ti la el asa mult, incearca sa porti o discutie linistita si spune-i ca atunci cand era ea mica cu siguranta i-a placut si ei de un baiat.