| georgianacas a întrebat:

Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:dlove struck:p

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!

173 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:d:p
iti arde de gagici nu iti este rusine esti mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna pe mine ma cheama Miruna si am 17 ani.Esti prea mica pentru asa o opinie si daca il vezi comportate ca si cum ati fi priteni sincer esti destul de mica. Mama ta nu prea a facut bine ca tea batut de fata cu colegi. Sper ca o sa ne intalim sa-ti spun ce trebuie sa faci in viata. Tu esti o fata tanara. Stiu ca il iubesti si ca el te iubeste dar trebuie sa iti faci prieten de abia la 17 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughinglaughingce parinti mai ai si uh
doamne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meri cu esl fara sa te vada maicata si dai mozoale cate vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Georgianacas il tot tine la tine cum tii si tu la iel dar iti dau un sfat sa nu iti scrii pe mini numele lui sau alu altuia ca la o bucat de timp poate sa fii omorita de persoana pe care o iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum Dumnezeu sa faci asa ceva? sunt de acord cu mama ta.mamele la putere! iar tu ai face bine sa-l uiti pe mucosul pe care il iubesti. e un baiat necopt la minte pe care maine -poimaine il vezi cu alta fata de mana. iar mama ta va suferi daca nu-i dai papucii. sfat: scrie in jurnalul tau asa: te urasc (CUM IL CHEAMA PE El) de 16 ori.(eu asa am facut) si a functionat cu baiatul pe care il placeam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa i explici mamei tale ca iti place de el si nu ai ce face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii lui maicata cati place mult de acel baiat, si daca nu intelege fugi de acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba...imi pare rau da cum sa iti placa de cineva care te-a batut? ce te astepti in viitor?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba...imi pare rau da cum sa iti placa de cineva care te-a batut? ce te astepti in viitor?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sati traiesti povestea de dragoste in continuare fara acordul parintilor pur si simplu va intalniti in locuri secrete si discutati iar cu pariniti nu aveti ce discuta despre asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi cu el si sa nu mai pomenesti lui maicata de el si esti cu el pe ascunsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubeshtel mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu pote ar trebui sa i spui la maicata cat de mult il ubesty

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal a avea un prieten la virsta ta... dar in legatura cu sexul mai ashteapta.ink nu-i timpul...Totu-l la timpul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza e ca trebuie sa il intrbi daca vrea sa stea cu tine dar nu in fata mamei si eu is baiat si am 13 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu o asculti pe mama ta daca il iub fa ce ati crede inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, stiu ca tu vroiai ca toti care intrau aici sa iti dea tie dreptate si nu mamei tale.Totusi e prea devreme pentru ca sa ai o viata sexuala dar pentru moment va puteti saruta si imbratisa pana la intalniri singuri dar nu sa faceti sex.Intradevar mama ta nu trebuia sa te bata ci sa iti vorbeasca.Si ma gandesc ca daca tias zice cas baiat ai sari peste opinia mea, dar pot si eu sa am o opinie buna.Sti si eu am avut o iubita cu care m-am intalnit singur dar, nu a mers pentru ca ea voia sa treaca mult mai departe iar eu nu am acceptat pentru ca nu-s la varsta potrivirta si nici ea.Ar mai trebui sa cresti si sa ai cel putin 17 ani, dupa parerea mea, ca sa iti incepi viata sexuala.Stiu ca ti se pare mult, si mie mi se pare mult sa mai astept inca 4 ani dar acesta e adevarul, putin din tot ce vrei ti se indeplineste. Sper ca te-am ajutat si sa stii ca mai mult tie iti dau dreptate decat mamei tale. Daca cineva mai are probleme de genul acesta sau vrea cineva sa vb sa ma contacteze pe id-ul decsy.paul. P. S. am 12 ani dar gandesc binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa fii cu el in secret si sa nu stie nimeni

sa iesi cu el in oras si sa ii zici mamei tale ca iesi cu o prietena deata ce a mai buna si ei poti sa ii zici daca stie tine secrete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum te simti pentru ca si eu am aceeasi prb. eu am 12 ani sh sunt cu un baiat de 17 ani. ne iubym foarte mult dar mama no este de akord cu relatia noastra. am vorbit cu ea dar no intelege. nu stiu ce sa mai fac crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o proasta mai invata sa scrii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa stai lipit de iel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lasa mama ta in oras seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca sai sigi lu maicata mama lasa-ma drak an pace sa stau cu el ce *** te bagi u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca poti continua relatia cu prietenul tau dar incearca sa fiti doar prieteni o perioada pentru ca mama ta sa creada ca v-ati despartit. dar daca mama ta actioneaza asa de urat daca afla ca tu ai un prieten si ti la el asa mult, incearca sa porti o discutie linistita si spune-i ca atunci cand era ea mica cu siguranta i-a placut si ei de un baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei daca sunteti sortiti se va intampla de la sine ia aidiu hamude_emad si iti zic tot ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca citesti asta nu-ti dau fat dar vrei sa ne cunoastem mesul eu este cbica30

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ceva si eu am fost printr-o situatie asemanatoare dar daca il iubest nu-l lasa stai cu el in continuare si spune-i mamaei tale ca nu mai esti cu el si daca mai afla spune-i ca nu-i adevarat si o sa vezi ca o sa fie totul bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu as avea lasa-l pe el si contacteazama pe mine am 12 ani din vrancea sunt haios, smecher daca te gandesti contacteazama la aidiul george_dinamo11 te rog contacteaza