| georgianacas a întrebat:

Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:dlove struck:p

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!

173 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dativa foc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite mai intai trebuie sai faci ceva special mamei tale timp de 1 un an ai inteles adica sa iei note foarte bune dupa aceea fi ceva de genul trista dupa un an desigur asta, si sigur o sa te inteleaga ca iubirea nu opoti rupe in doua sunt 100% la 100 sigura crede-ma am 20 ani si la mine asa a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu baga in seama ce zice mama ta ca si ea a iubit la viata ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ii arati ca il iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt cris si trebuie sa ti spun ca nu este bine ce a ce faci si mama ta a gresit pentru ca nu trebuia sa faca asta dar si uh ai luat-o prea din scurt parerea mea este sa fiti doar amici prieteni buni dar trebuie sa mai astepti vreo 2 ani 1 an

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uite y am 14 ani si am avut multe relatii, dar sa stii un singur lucru baieti sunt foate smecheri, dar din ca am inteleste ati trecut prin multe si va ubee mult... y zic sa va impacati si sa va intalniti p ascuns te pop dulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa stai cu el pe ascuns, ca sigur te iubeste, dar daca se complica situatia lasa-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa'i spui mamei tale de sentimentele pe care le ai, si nu inteleg faptul ca mama ta te'a batut in fata tuturor. eu am 13 ani si am o relatie buna cu mama mea, nu se supara daca am prieten, ea doar m'a rugat sa nu iau orice baiat de pe drum, asa ar trebui sa faca si mama ta! mai asteptati cu viata sexuala, doar sa v'a iubiti si numai voi sa stiti, iar daca iubirea ta pentru el v'a inceta il vei PIERDE! ai grija de tine si vorbeste cu mama ta mai multe, apropiete de ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate cum sa te bata in fata colegilor. Adica si eu am 12 ani si mama ma lasa sa am un prieten, dar cu propunerea sa nu ma infing prea mult in alte chesti.Incerca sa mai VORBESTI cu mama ta si spune-i ca sunteti doar niste copii ce puteti sa faceti mai mult?

...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 12 ani si ma numesc balan alexandra nikulina si imi place de un baiat de 14 ani care il cheama groza ionut este dragut este nou in sk la mine ce sa fac sa-i zic cal iubesc? va rog ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU zic sa iti continui relatia cu prietenul tau dar sa stie m-am ta...si sa nu faci vreo prostie. doar sa te vezi cu el.sa te saurti atat. nu sa ajingu la "sex"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici:anda_andreea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm.eu am 13 ani si mi-a placut foarte mult de un baiat, dar nu ma gandeam ca imi va putea fi prieten...asta e doar ceva trecator acum nici nu ma mai intereseaza de el.si te sfatuesc sa nu te cerci cu mama ta pentru un baiat. poate va casatoriti peste 8 ani si el te va parasi.atunci sunt sigura ca iti va parea rau pentru ce ai facut.si mama mea ma mai streseaza cu chesti din astea. dar nu ne certam.mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebui sa stii ca pana la o anumit varsta nu e bine sa avem prieteni noi stim asta da il lom ca atare.Dk nu pot avea un prieten, dk ele pot avea? Trebuie sa intelegi, o savz te rog ca sa stai si sa te gandesti si eu am 12 ani si am in clasa o colega care la 11 ani a renuntat la virginitate, iar acum e curva scoli! Intrebarea e vr sa fii si tu la fel? Eu zic sa te duci la el sa-i spui ca il iubesti dar nu esti pregatita chiar daca tu crezi! Si sa-i ceri scuze mamei tale, Ok! 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uh nu trebuie sa pui suflet chiar asa de tare ca esti mik si ai timp...lasal si vezi-ti d trb...ca baieti gasestihee hee) si eu am patit asa si uite ca mia prins bine ca l-am lasat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ai mare rabdare...eu am 14 ani si am trecut prin asta.Ai rabdare si vei trece si de sentimentele astea care le porti pentru el.Cand il vezi, incearca sa il eviti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea mi se pare nasol sa te bata in fata colegilor mai bine tacea si vorbeati acasa.deocamdata lasa baiatul in pace pana cand mama ta va avea o parere diferita de prima decizie care a luato.bafta la invatat, la teste si teze. pup doolce.cu dragoste diana(dydy)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grabi esti prea mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta! Toti gresiti eu am avut o prietena care de cand avea 8 ani statea cu baietii si se saruta. E iti sugerez sa fii impreuna cu el sa te saruti dar doar atat.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu is la carate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As avea si eu o problema cu o fata sad imi place de ea si mi-e rusine sai zis;(( eu am 12 ani clasa a 6-a si ea 13 clasa a 7-a nu stiu ce sa fac cum sai zis sa-i zic sa nu-i zi ajutati-ma va rog dar eu am un prieten care i-a zis nu stiu daca minte sau nu da ajutstima pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata stiu cas aproape 2 ani de atunci dar dka il iub. cu adevarat, puteai sa te vezi cu el pe ascuns puteai sa faci orice pentru el. Apropo mai esti cu el?:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuei mamei tale cal iubesti si spune-i ca cind era la virsta ei tot iubea un baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca maicata te iubeste o sa te lase sa te combini cu baiatul iubit de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata e nebuna rau dar nu te lasa mergi inaine ca in viata sunt si urcusuri si coborasuri...:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-te de scoala si lasa baietii un timp.trebuie sa mai cresti.invata intai sa scrii, asta este mai important la varsta ta pentru.ca vad ca inca nu stii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o opinie daca il iubesti marturisestei dar trebuie sa ii spui ca ai vrea sa fii cu el dar trebuie sa va intalniti pe ascuns eu am un iubit dar nimeni nu stie ca sunt cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata nu trebuie asa procedez esti inca mica dfe agatat baieti trebuie sa cresti

| lupuldemare a răspuns:

Georgiana sti safaci dragoste? dati chilotii jos si lasa-l pe baiat sa isi bage p... in pasarik ta daca vrei sa te invat mai multe da add la idul lupul.demare si iti spun ce sa faci

| lupuldemare a răspuns:

Georgiana eu is baiat si te invat ce sa faci. dati chilotii jos si lasa-l pe baiat sa isi bage p... in pasarik ta fara sa stie mama ta nu spui la nimeni si o sa vezi ce bine este crede-ma. daca vrei sa vorbim mai multe da accept la id ul meu lupul.demare