Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!
Uite mai intai trebuie sai faci ceva special mamei tale timp de 1 un an ai inteles adica sa iei note foarte bune dupa aceea fi ceva de genul trista dupa un an desigur asta, si sigur o sa te inteleaga ca iubirea nu opoti rupe in doua sunt 100% la 100 sigura crede-ma am 20 ani si la mine asa a mers
Eu cred ca ar trebui sa'i spui mamei tale de sentimentele pe care le ai, si nu inteleg faptul ca mama ta te'a batut in fata tuturor. eu am 13 ani si am o relatie buna cu mama mea, nu se supara daca am prieten, ea doar m'a rugat sa nu iau orice baiat de pe drum, asa ar trebui sa faca si mama ta! mai asteptati cu viata sexuala, doar sa v'a iubiti si numai voi sa stiti, iar daca iubirea ta pentru el v'a inceta il vei PIERDE! ai grija de tine si vorbeste cu mama ta mai multe, apropiete de ea!
Hmm.eu am 13 ani si mi-a placut foarte mult de un baiat, dar nu ma gandeam ca imi va putea fi prieten...asta e doar ceva trecator acum nici nu ma mai intereseaza de el.si te sfatuesc sa nu te cerci cu mama ta pentru un baiat. poate va casatoriti peste 8 ani si el te va parasi.atunci sunt sigura ca iti va parea rau pentru ce ai facut.si mama mea ma mai streseaza cu chesti din astea. dar nu ne certam.mult succes!
Trebui sa stii ca pana la o anumit varsta nu e bine sa avem prieteni noi stim asta da il lom ca atare.Dk nu pot avea un prieten, dk ele pot avea? Trebuie sa intelegi, o savz te rog ca sa stai si sa te gandesti si eu am 12 ani si am in clasa o colega care la 11 ani a renuntat la virginitate, iar acum e curva scoli! Intrebarea e vr sa fii si tu la fel? Eu zic sa te duci la el sa-i spui ca il iubesti dar nu esti pregatita chiar daca tu crezi! Si sa-i ceri scuze mamei tale, Ok! 1
Georgiana sti safaci dragoste? dati chilotii jos si lasa-l pe baiat sa isi bage p... in pasarik ta daca vrei sa te invat mai multe da add la idul lupul.demare si iti spun ce sa faci
Georgiana eu is baiat si te invat ce sa faci. dati chilotii jos si lasa-l pe baiat sa isi bage p... in pasarik ta fara sa stie mama ta nu spui la nimeni si o sa vezi ce bine este crede-ma. daca vrei sa vorbim mai multe da accept la id ul meu lupul.demare