Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!
Yoo yoo sunt alex! te sfatuieti sa! te duci la maicata! sa ii spui ce simti pentru. gagik si dupa aia sa te duci la prietenul tau si sai dai un pwppp mare pe gurasi sa te saruti asa mult cu elsi in fata mamei sai faci ciuda pe bune asa a facut si gagikamea si a mers a lasat-o in pace a inteles ca yoo sunt un tip ok si gata asta a fost!
Buna! Eu am 13 ani.in clasa a5a m-am indragostit foarte tare de un baiat.acum sunt a7a.am fost cu el 1 an jumate. El este culeg cu mine de clasa.Acum este cu o alta fata.nu conteaza asta.Conteaza faptul ca eu nu am vrut sa ii spun mamei, dar a aflat.Si cand a aflat, nu m'a batut, nici nu a tipat la mine nici nimic.Doar s-a asezat pe pat la mine in camera si a inceput sa imi explice ca este normal sa imi placa de un baiat si chestii de genu.Mama a reactionat surprinzator.Ma asteptam la tipete si o pedeapsa dar nu a fost asa.Acum am mult mai multa incredere in mama, si mama in mine! Acum eu inca il mai plac pe acel baiat.nu ii pot spune deoarece are prietena si nu stiu ce sa fac. Va rog ma puteti ajuta?
Auzi eu is baiat am intrat aici de chef :dar de cum te-a batut la scoala? nu inteleg parintii te-au batut? auzi iti dau un sfat de baiat daca as fi in locul iubitului tau, sti ce as face?
te-as chema la un colt de strada, nu acolo unde merg oameni la coltul blocului, stai sa nu fie cineva in preasma:colegi(fiindca la scoala toti vor vorbi de asta), dar nici cumva parintii lor(fiindca vor zice fiilor lor adica colegii vor spune la scoala da.Acum sa stii ca ai primit vestea unui baiat de 12 ani.staivezi baietilor nu le place sa astepte sa ti minte asta eu is zodia rac dar daca ai vrea sa stii viitorul tau in dragoste trimite-mi zodia ta ok? PA!
Daca ai un prieten ca iubit ma refer nu trebuie sa descopere nimeni ceea ce faci tu. Si eu am avut un iubit, sa stii ca eu nu am avut parte de asa ceva pentru ca nimeni nu a aflat, doar pietenii de incredere... Teroog asculta sfatul meu si nu mai lasa sa afle nimenidecat prietenii de incredere...