| georgianacas a întrebat:

Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:dlove struck:p

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!

173 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc nu incerci sa vb cu mama ta daca il placi atat de mult explica-i!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

te inteleg ca il iubesti da nu chiar sa ajungi la ...parerea mea esi prea mica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WTF? aici nu este forum pentru world of warcraft omg...:S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi de acasă ca-n filemele cu esmeralda sau cine mai e prin telenovele să fiţi împreună pe veci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ciudata dar uneori dragostea doare.si eu plac un baiat da ma ignora.ar trebui sa fii idependenta. dar sa nu tio tragi cu el. ignoro pe mata fa ce simti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ajut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fıı cu mıne te rog am 12 anı

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta nu vine mereu langa tine peste tot nu? asa ca fi impreuna cu el ca nu afla daca va iubitziii:Xsfatul mew ar fi sa fi cu acel baiat ca duapaia o sa te plictisesti d el love struck iti zic eu din propia experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna da eu sunt aiat de 13 ani si iti zic sa il iubesti in continuare si sa nu te desparti de el:X si am trecut si eu dar ar mai exista 2 sfatutri dai papucii ori uitete adanc il el sa-l fii foarte atenta la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu trebuie sa ai un iubit ca esti mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te ingeleg am 12 ani >sunt baiat.Am fost impreuna cu cateva fete->dragostea e si buna si amara uneori.Eu zic sa mai astepti pana pe la 14-15 ani>parerea mea.Mai ai multe clipe de trait, nu le irosi cu dragostea cel putin pana la 17 ani.:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yoo yoo sunt alex! te sfatuieti sa! te duci la maicata! sa ii spui ce simti pentru. gagik si dupa aia sa te duci la prietenul tau si sai dai un pwppp mare pe gurasi sa te saruti asa mult cu elsi in fata mamei sai faci ciudarolling on the floor pe bune asa a facut si gagikamearolling on the floor si a mers a lasat-o in pace a inteles ca yoo sunt un tip ok si gata asta a fost!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato nu-ti face prieten de mica ca vei avea probleme mari mai asteapta pana la vreo 14-15 ani. doar atat am avut de spus noroc.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu am 13 ani.in clasa a5a m-am indragostit foarte tare de un baiat.acum sunt a7a.am fost cu el 1 an jumate. El este culeg cu mine de clasa.Acum este cu o alta fata.nu conteaza asta.Conteaza faptul ca eu nu am vrut sa ii spun mamei, dar a aflat.Si cand a aflat, nu m'a batut, nici nu a tipat la mine nici nimic.Doar s-a asezat pe pat la mine in camera si a inceput sa imi explice ca este normal sa imi placa de un baiat si chestii de genu.Mama a reactionat surprinzator.Ma asteptam la tipete si o pedeapsa dar nu a fost asa.Acum am mult mai multa incredere in mama, si mama in mine! Acum eu inca il mai plac pe acel baiat.nu ii pot spune deoarece are prietena si nu stiu ce sa fac. Va rog ma puteti ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal si vino la mine bestof_thebest09

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt mar uite id meu pavel.marya

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pai cred ca trebuie sa no asculti pe mama ta fiindca asa mi s-a intamplat si mie. Dar eu am 12 ani si imi place o fate de 14 si ei ii place de mine dar nu putem fi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi eu is baiat am intrat aici de chef :dar de cum te-a batut la scoala? nu inteleg parintii te-au batut? auzi iti dau un sfat de baiat daca as fi in locul iubitului tau, sti ce as face?
te-as chema la un colt de strada, nu acolo unde merg oameni la coltul blocului, stai sa nu fie cineva in preasma:colegi(fiindca la scoala toti vor vorbi de asta), dar nici cumva parintii lor(fiindca vor zice fiilor lor adica colegii vor spune la scoala da.Acum sa stii ca ai primit vestea unui baiat de 12 ani.staivezi baietilor nu le place sa astepte sa ti minte asta eu is zodia rac dar daca ai vrea sa stii viitorul tau in dragoste trimite-mi zodia ta ok? PA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm eu sunt baiat 13 ani tongue as cauta si eu o gagica pentru mine care se ofera pm me pe id : Best_boy_ionut666@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa aveti o leratie fara sa afle mama ta si sa te ascunzi cand vorbesti cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeee ***... ai daru frumusetii? daca da balta mai are mult pestewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu parinti tai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti dc nu ti cauti alt baiat si mie mi sa intplat asa ca stiu gasesteti unul de care iti place si nu te lasa pana nu e al tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai un prieten ca iubit ma refer nu trebuie sa descopere nimeni ceea ce faci tu. Si eu am avut un iubit, sa stii ca eu nu am avut parte de asa ceva pentru ca nimeni nu a aflat, doar pietenii de incredere... Teroog asculta sfatul meu si nu mai lasa sa afle nimenidecat prietenii de incredere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami accept si iti scriu ce sa faci

am o adresa tatdavid24 si pop_bogdan_pumy98 sunt baiat si tocmai de aceea stiu ce le place baietilor siti voi zice ce sa faci doar da-mi accept pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculto pe mama ta
de multe ori are dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca neam putea cunoaste ti-as da sfaturi si am fi ca doua surori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga georgiana nu te da batuta, tu poti fi din nou cu el dar fara sa stie mama ta, va veti intalni nu-mai la scoala si colegi tai sa nu te parasca caci altfel o sa te cete mama ta din nou succes