| georgianacas a întrebat:

Fetelor am o proplema delicata.eu am 12 ani si am nevoie de sfaturile unor fete mai mari. Iubesk un baiat el are 13 ani si el ma iubeste pe mine pentru ca m fost cu el, dar mama a aflat sin nu-mi da voie nu stiu ce sa fac m-a batut in fata tuturor colegilor.Biatul acela cu mult timp dupa ce s-a intamplat totulu mama a venit si m-a sarutat pe gura nu stiu ce sa fac pentru ca-l iub tot ma i mult. El mi-a spus ca atunci can o sa fie la liceu o sa vina sa ma vada cu masina pentru el joaca handbal si eu karate ok infiecare zi cand il vad la-s lua in brate pentru ca asta imi facea el mereu statea lipit de mine nu ma lasa o sec. POP:dlove struck:p

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cum te-a batut in fata colegilor? La scoala? Si nimeni nu ti-a luat apararea? Rusinos! Dintre cadrele didactice nu era nimeni de fata? Nu te-ai dus sa vorbesti cu diriginta, sau psihologul scolii? Daca lucrurile merg rau, cauta si vorbeste NEAPARAT cu un psiholog, bataia e interzisa si pedepsita! Plus, E INADMISIBIL SA TE UMILEASCA! Chiar daca ti-a dat viata, NU ESTI PROPRIETATEA EI!, SAU O PAPUSA VIE, PE CARE S_O MANEVREZE CUM VREA, FARA SA TINA CONT DE SUFLETUL SI DEMNITATEA TA! Succes! si fii tare! +, tine seama si de restul opiniilor colegilor mei!

172 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum nu tia luat nimeni aparare? macar in fata colegilor trebuia invatatoarea ta sati ee apararea e o proasta si ea invatatoarea ta dar trebuie sa mai astepti ca esti prea muca petru iubiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pun pariu ca e smecher de scoala/clasa?! Si te-a batut in fata unor gainari? Eu zic sa il uitiwinking Daca tinea la tine nu te batea.

Bafta, manK.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am un raspuns:nu o lasa pe mama ta sa se complice in treburile tale ai viata propie si trebuie sa o traiesti; pentru o saptamana doua prefate ca esti emmo spune-i prietenului tau ca ai un plan si pentru cateva zile nu va puteti intalni, du-te unde nu te sasesc si nu vb cu ea la scoala faci ce vrei dar cu cei din familie nu prea vb crede-ma functioneaza; apoi cand crezi ca esti in siguranta lucrurile pot reveni la normal. faci ce vrei cu prietenul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar e rusinos ce a facut mama ta si inteleg cum te simti... Si eu am 12 ani si stiu prin ce treci... Nu vreau decat sa fii tare. Totusi mama ta nu iti vrea decat binele. Eu sunt de partea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mai astepti de aia te-a batuthee hee in fata colegilor loool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat si el pe tine tineti legatura si cind vei fi mai mare veti putea fi impreuna si nimeni sa nu va zica numik, succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa il uiti pai e posibil sa te bata in fata colegilor? si sa mai afle si mama ta? sunt destui baieti in lume fato uital o sa incepi sal iubesti si mai mult si o sa ajungi la lucruri seriose. eu te-as sfatui sa-l uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta dar prietenul meu nu ma batut.si am hotarat ca:1)baietis prosti 2)nu ma mai combin nc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa mergi mai intai la gradinita sa inveti sa scrii si sa citesti si dupa aia sa iti faci un prieten, pentru ca ortografia ta lasa de dorit mult. Si eu am tot 12 ani si ma gandesc ca inainte sa imi fac un prieten trebuie sa-mi fac un drum in viata pe care sa-l urmez. Gandeste mai matur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu ma numesc adelina sa stii ca este o intrebare dificila si eu am 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.esti in clasa a5-a dar in Arad?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ce cred ca profesorii teau vazut cu elsiiau spus mamae tale si ar trebui sa te feresti de profesori cand esticu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cupleazate cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol Eu zic ma maicata e putin...nebuna, cum? sa te bata in fata colegilor, dar ce tu nu ai voie sa iubesti?, ce ea nu a iubit la viata ei? Lol, Omfg. Zii lu maicata asa : Mama Tu cand ai fost Mica, Tu nu l-ai Ubyt Pe Tata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah si eu am o prietena si stiu cum e dar asta cu comentariile voastre... Nu e bine sa ai chiar asa de la 12 ani daca e de la 15-16 ani in sus. Si eu am 12 ani si mama mea nici nu are curaj sa dea in mine nici sa ma atinga imi spune cateodata cate ceva ca nu stiu ce... Dar nici odata nu a dat in mine si nici nu o sa dea. Dar asteapta si u eu m-am sarutat de 2 ori cu prietena mea si nu e chiar asa dar mai astepata cum fac toti acum nu trebuie sa postezi pe siteuri pe unde apuci sa faci stire u ai scris acolo de parca te mandresti cu asta dar. Succes dar mai asteapta si uwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Am 12 ani si sunt impreuna cu un baiat de 13 ani, chiar daca niciunul dintre parinti nu stiu.Il iubesc prea mult si stiu ca si el ma iubeste.Singura diferenta dintre noi doua este ca parintii mei nici pana in acest moment nu stiu despre relatia noastra,si mai este o problema:eu sunt mult mai bogata decat el de fapt el este de la centru de plasament.Eu cred ca daca voi va iubiti numai conteaza daca va vedeti in fiecare zi sau nu.Eu ma vad cu el o data la 2 saptamani, si chiar daca, iubirea este aceeasi...Deci cel mai bine este sa lupti pentru dragostea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic doar atat o relatie tine putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e sa continui relatzia cu elwinking dar...incearca sa te joci putin cu el s alfi daca te iub cu adv, j in legatura cu mama ta, incearca sa vb cu ea daca nw te intelege fa ce crezi thu ca e bine, esti la varsta in care rebelitatea e in floare.eu am un iubit si e mare vagabond nici p mine nu ma lasa mama cu el dar fac ce vreau. apropo am aproape 14 ani. pup georgy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te fa in sloboz ca esti proastta rauu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti? si la maicata zii ca iti place fff mult de iel si ca nu poate sa faca ea ce vrea cu viata ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

incearcal pe balteanu bogdan a fost iub meu si e groyav aid lui este boss-bogdan81

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta cred ca te-a facut de rusine dar trebuie sa o asculti si cred ca esti mica inca si eu am 12 ani si eu am fost in aceasta situatie si am ascultato pe mama succes sunt mihaela sunt din onesti si am12 ani pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai ****?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tias zice sa ii spui ce ai pe suflet ca vrei sal imbratisezi sau altceva ce ai pe suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi curajosa si fugiti la parinti lui succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah aici eu ti-as spune sa asculti ce-ti sp mama ta pentru ca fara permisiunea ei oricum no sa ajungeti unde vreti asta a fost doar o simpla parere, da tu faci ce vrei, eu asa as fc daca as fi in locul tau. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu fta ce sa iti spun dar ar fi trebuit sa nu bagi in seama ce a spus maicata ca si eu m 12 ani si stiu cum e ca si o am avut o relatie cu un baiat de 14 ani si a aflat mama si m-a certat foarte tare te pup CINE VREA ID MEU SAL EA aura _pryntesa11 asta e te PWP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deidcatie pentru tine si maicata : suntetii doua proaste imbecile tonte si tampite si./.;;.;... in cur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai cu el in secret!