anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| Userrr a răspuns:

Frate.Ce femei proaste.Nu sau gandit un pic ca daca il omorau.Ce faceau dupa? Va zic eu.Plangeau in pumn.Si multe rasound violent, dar va recomand sa va mai ganditi oleaca.

| yellowalien a răspuns:

Nu, si nu as face asta decat daca as fi in pericol si nu ar trebui sa ma apar. E o zona sensibila, iar o lovitura acolo l-ar putea nenoroci pe viata, nu vreau sa-l las pe bietul om impotent. Cred ca sunt si alte metode de a-ti descarca nervii. Oricum, nu sunt adepta violentei in general.

| karakushiu a răspuns:

Sa va zic eu ceva...

Cum ati fi voi daca nu ati mai putea sa faceti copii? Ce credeti ca voi nu puteti sa patiti asa ceva? Faceti nefericit un om pe viata.Pt o prostie din capul vostru. Unele fete atata gandesc.cand ii poti da o palma si gata.Cui nu ii pare rau nici acum inseamna ca nu mai merita nici un baiat

| andrei_9573 a răspuns:

Cum ar fi ca un baiat sa va dea in **** cred ca ati muri de durere si chiar daca a facut ceva rau dati un pumn sau o palma altundeva

| etmiky a răspuns:

Sa nu`mi amintesc laughing l-am lovit pe unu pe unu acolo, a ajuns la spital,, si dupa 2 zile nu mi-a mai zis nimic laughing
nu mi-a parut rau... o merita (sa`nvete sa nu ma everveze, da? ) big grin

| zooooza a răspuns:

Nu,nu am facut asta.Sincera sa fiu...nu am curaj.Eu de-abia dau o palma.Nu sunt genul.Dar mai e cate un baiat nesimtit iar eu doar daca fac semn ca vreau sa-l lovesc acolo, el se potoleste.(acum depinde de baiat, unii se potolesc iar altii continua)

Dar nu as lovi niciodata un baiat acolo.E ceva groaznic.Am un coleg care a ajuns la spital pentru ca cineva l-a lovit intre picioare.

| MamaOmida69 a răspuns:

Buna! Da am lovit unul odata findca chiar si-a meritat`o si nu am regretat.

P.S.:In general nu sunt violenta dar repectivu` si-a cautat`o cu lumanarea happybig grinbig grin

| Graphee a răspuns:

- NU, nu am lovit. Nu recurg la violenţă, şi ştiu să îmi păstrez calmul. Nervii şi loviturile... nu rezolvă nimic. Şi presupun că doare, dar dacă ar păţi şi fetele aşa?! Atunci ar fi numai durere şi mai multă răzbunare.

Numai bine.

| Narcis2007 a răspuns:

Inteleg si eu sa dai acolo cand esti intr-o situatie extrema(vrea sa te violeze sau sa-ti fure banii sau asa ceva...) da nu daca tio pus mana pe c*r sau tio zis ca esti proasta...voi ce ati simti daca var sparge cineva baloanele? cred ca aceeasi durere pe care am simtio noi, sper sa nu dau de fete ca unele de aici niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si mi-a parut rau de 3 ori a fost din greseala nuam ca de 2 ori sa nimerit la unii care ma enervau cand vroiam doar s ale dau un sut in picior,iar odata cand ma jucam cu un prieten, iar atunci am ras, dar mi-a parut rau si mi-am cerut scuze(bine ca am dat incet). Odata i-am dat asa cuiva tare si mi s-a facut tare mila de el chiar daca ma mai enerva oricum era din greseala tin minte ca am inceput si cu planuri de pace in saptamana. aialaughing

| RedAndrew a răspuns:

Nu stiu dc noi baietii mai stam pe ganduri,lovim fetele tot acolo, nu-i greu deloc, nici noua n-o sa ne para rau...doar avem drepturi egaletongue

| Rio4cwalk a răspuns:

Voi cum puteti sa va mai considerati fete daca bateti baieti si`i bagati in spital!?
Si referitor la intrebare, da` si eu mi-am luat un genunchi intre picioare de la o fata...

| dianaandra1467 a răspuns:

Da,am lovit.Si m-am simtit tare!rolling on the floor

| thelordoftime a răspuns:

Odata m-a lovit o fata la *** degeaba si am scuipat sange dar dupa asta i-am pocit fata.

| XK a răspuns:

Bhey botanistelor, loviti si dupa criticati ca avem rezultate slabe, este vina voasta! Si da, si eu mi-am luat o lovitura, si cu toate ca nu dadeam in pi2de i-am rupt capul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.era prietenul meu la momentul respectiv si ne ciondaneam in joaca. i'am dat una si mai eram si pe drum, cu inca o fatalaughing)) eu nu am crezut ca l'am lovit atat de rau.d'abia il atinsesem si in secunda urmatoare il vad pe jos si rosu la fatarolling on the floor a stat asa cam 20 de min in timp ce eu imi ceream scuze big grin

| Andruşcă a răspuns:

Sunt baiat dar nu ma pot abtine:
Sa dai cu sutul intre picioare e un gest tipic tarfelor.
Pentru mine nu exista expresia "merita", daca a facut ceva "urat", ti-a pus mana pe fund, a spus ceva vulgar nu-l bagi in seama sau ii zici ceva de dulce, i se va face jena si nu te va ma baga de-acum inainte in seama, nu dai ca tampita in el.
Cand un baiat face un ges obscen, o vorba porcoasa, o pipaire nu o face fara motiv, o face in urma comportamentului la fel de obscen al fetei, nimeni nu o sa treaca pe celalat trotuar doar ca sa plesneasca la fund o tipa buna.
Ce ar fi daca noi baietii am incepe sa tragem de sfarcuri o fata dupa ce a facut o gluma pe seama noastra?

| CrazyTeenager a răspuns:

Mi-am luat si eu cateva bucati la viata mea de la tipe in organ, p-u-l-a mea, nu am simtit nimic, si au lovit cu toata forta, la nervi laughing, noroc ca am madularul puternic, si tipele pe urma sau revansat big grin.

| Annd a răspuns:

Da. nu

| xergiu23 a răspuns:

Este cea mai periculoasa zona. Cum fetele pot face cancer la san, din cauza loviturilor putem face si noi la *****. Deci fetelor evitati acest lucru. Si in plus, cum nu va place voua sa fiti lovite ( normal ca nu sunt de acord cu acest lucru! ) orice ati face, in aceeasi situatie suntem si noi.

| XxLorexX a răspuns:

Nu am lovit niciodata un baiat acolo si nici nu o voi face. Nu merita asta, chiar daca e nesimtit. Nu vi se pare ca nu e drept? Baietii nu au voie sa dea in noi, pentru ca suntem fete, iar noi sa dam in ei unde ii doare cel mai rau. Nu mai faceti asta! Nu pot sa cred ce rele sunteti! Sa lovesti un baiat acolo, iar cand el se pune la pamant de durere tu sa razi! Doamne iarta-ma! Eu una m-as simti penibil sa fac asta.

| Madzyz_5935 a răspuns:

Eu nu am lovit pe nimeni si sper sa nu fiu nevoita sa fac asta vreodata.hee hee

| lorena084 a răspuns:

Cand o sa cresti si o sa vrei copii o sa iti doresti ca sotul tau sa nu fi primit picioare in locul sensibil.

| banditu97 a răspuns:

Deci eu am 13 ani.si daca mie imi da vreunu cu sutu intr-e micioare ii ard o palma de se duce rosi acasa zice masa ca si-a dat cu ruj pe obraji.asa ca s-ar putea sa mai gasiti din astia ca mine si sa va para rau...deci dezobisnuitiva,+ar putea ramane traumatiza si nu o sa mai poata sa faca unele lucruri, stiti al ce ma refer.deci mai ganditi-va inainte sa dati

| MyGuardianAngel a răspuns:

Nu si nici nu as vrea. Gasesc alte metode: un pumn, o vorba batjocoritoare, ceva de genu, dar recunosc ca nu indraznesc. Sunt fata cumnite laughing.

| MyGuardianAngel a răspuns:

Tu esti chiar nesimtita? Cum poti sa fi atat de cruda? Tu consideri durerea un ''sentiment'' placut? Cred ca esti cam disperata dupa ''chestia'' aia si iti place sa te distrezi! Sa spun sincer, chiar daca as da, as muri de rusine si de frica, sa aflu ce o sa-mi faca dupa ce o sa-si revina! M-as simti teribil de rau si as regreta. Mi-ar fi mila!

| lalalalallll a răspuns:

Da cum sa nu, ba chiar mai multi. Dar dupa prima lovitura mi-am primit-o inapoisad

| LoveYou_5971 a răspuns:

Buna, da am lovit de vreo 5 ori, doar la unul mi-a parut rau, dar restul' si-au cautat-o.(cine l-a pus sa ma ia de fundlaughing)

| Iasmiiiiiiiii a răspuns:

Uite,da,dar eu faceam DnB si el a aparut in fata mea, iar atunci s-a intamplat ce s-a intamplat...Deci mi s-a facut mila de el si am stat cu el cred ca o ora si in tot acest timp ii ceream scuzebig grinblushing

| Ecea a răspuns:

Iar voi cand sunteti proaste si meritati sa fiti calcate in picioare cum e?
Sau,ar trebui sa va bagam un dovleac in cur sau in vagin pentru simplu fapt ca meritati.
Stiati ca exista posibilitatea ca acel tip care a incasat o lovitura in testicule sa nu mai produca testosteron? Si sa nu mai poata face copii toata viata? Ce sa stiti voi, femei inapte si isterice, fiinte inferioare.
http://www.youtube.com/watch?v=y3uyx_UaYx4
Dedicatie pentru voi desteptelor.