Si eu am primit odata 1 bucata picior la mine-n oua si stiu cum e, fetelor ca sa nu mai loviti haideti sa va explic ce simtim noi baietii/barbatii cand ne loviti. ganditi-va ca cineva va da 50 de pumni in sani consecutiv. e ce mai ziceti? dar.sa nu mai loviti ca nu e deloc placut
Unele dintre voi sunteti retardate mintal. sai dai la unu si pe urma al asa vina sati fu** una la tatze sau mai jos. voi credeti ca daca suntem baieti, puteti bate la noi ca la fasole. daca va fu** si noi una si duceti la diriga proastele dracul
) ( scuze da nu m-am putut abtine ). Asta a fost pentru acele caruia nu le-au parut rau
Ecea vorbeste mai frumos despre femei si fete ca nu e bine asa crezi ca voi barbati si baieti sunteti mai presus? Voi sunteti mai nesimtiti decat femeile si fetele... Toate fetele si femeile zic : " Asa-s baietii/barbatii ", iar baietii si barbatii la randul lor : " Asa-s fetele / femeile astea ". Uite sa stii ca nu e asa toti suntem la fel dar depinde de caracterul fiecaruia... si tu nu ai facut bine ce ai facut trebea doar sa te calmezi si sa rezolvi treaba cu frumosu`
!
Uite ceva care este dureros pentru baieti si fete : stoarcerea cosurilor
Pai da... dar din greseala, adica ne bateam si pur si simplu i-am dat din greseala si mia parut rau dupa... adica cred ca mi-am cerut scuze de o mie de ori, chiar daca el intelesese ca nu-i dadusem intentionat si nici tare
Prostia omeneasca ma uimeste tot mai tare pe zi ce trece aici pe TPU, uitati-va un pic la postarea asta facuta de anonim pe prima pagina spuneti un pic daca femeia aia are vreun gram de creier sau vreun neuron in capsorul ala al ei.
Mare Ti-e gradina Doamne si e plina de Prosti.
Pai am facut una ca asta si in unele cazuri mi-a parut rau mai tarziu pentru ca poate incepuse sa imi placa acel baiat dar in alte cazuri nu mi-a parut deloc rau pentru ca a fost nesimtit si a meritat tot ce a primit
Hey sunt baiat
cum sa zic mai bine ii dai o plama sau chiar un pumn
cel mai dureros lucru la un baiat e sa il lovesti acolo + ca poate ramane impotent sau poate patii multe lucruri
ar fi necesar sa lovesti acolo cand esti in pericol atacata si trebuie sa te aperi
dar din certuri si nervi nu faceti asta pentru ca ati putea ruina viata unui baiat...
ganditi-va noi majoritatea care nici nu indraznim sa dam in fete din respect.sa ne apucam sa va batem cum batem un baiat nu e prea frumos
eu nu as lovi niciodata o fata dar daca mi-ar face asa ceva cred ca as innebuni si as bateo
deci nu apelati la chestii din astea daca aveti nervi pe el
pe ca e urat rau de tot
ganditi-va ca, dupa ce se odihneste si isi revine ''victima'' pote sa vine si sa iti dea un pumn sau un picior
sau sa te strangaaaaaaaaaaaaaa tare de san sa vezi acolo durere
siti nu e frumos
Mai bine ii dai o palma decat sa il lasi fara copii pe viata. Chiar e o prostie sa faci asa ceva unui om, pentru nimic. Daca sa zicem esti in pericol si respectivu e un nenorocit, atunci merita, dar ca te-ai suparat tu pe un baiat in nici un caz nu merita sa ii faci asta
Daca ma loveste baiatul la **** la sin atunci il lovesc si eu la **** sa vada ce rau e daca nu nu-i dau ca is cistienta cai foarte dureros si ca poate ramine ipotent sa nu mai poata sa faca nimic cu o fata
Tu esti zdravana la cap tu nenorocito cum poti sa lovesti baieti la **** tu sti ce rau doare si poti sal lasi ipotent pe toata viata daca tiar da si baieti la **** te-ai simti bine eu cred ca nu sau si la **** si la sini sau ai avea un baiat si sa til loveasca o fata la **** sa til marcheze pe toata viata sau fata sa o lovesca un baiat la **** si la sini sa faca cancer tu sti ce rau doare
Dariutz tu esti sanatoasa ai sati tarag si eu un picior in oua sa vezi ce rau te doar si una la tite dar primul til dau in **** cit pot de tarre ca sa ramii ipotenta sa nu mai poti sa faci nimic sa te las fara
Mare ti-e Gradina Doamne si multe vaci mai tii in ea. Bai voi aveti idee ce era acu 100 de ani cand femeia umbla mereu in spatele barbatului si nu vorbea absolut nimic fara sa ii dea voie barbatu? Acu ca noi v-am dat din iubire drepturi egale asa ne rasplatiti. Nu am primit multe la **** pana acu da de fiecare data ma pazesc can ma cert cu o fata. O data cand m-au tinut 2 ca 1 sa imi dea pe toate trei le-am batut ca lumea de s-au dus direct la directoare. Stiti care a fost deznodamantul; citez(mentionez ca eram in clasa a 7-a):"Drept pedeapsa veti face restul anului optionalul cu doamna profesoara de biologie care va va invata despre pericolele lovirii unui astfel de loc" Optionalul nostru era sa invatam cum functioneaza Ofice si aveam si o ora pe net dupa fiecare ora de optional.
Danutza 91 esti sanatoasa la cap si ce trebuie sai dai in oua sal lasi ipotent pe toata viata daca tear lovi si baieti la **** sa te lase ipotenta pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu sau sa te lovesca si la **** si la tite ca sa faci cancer sau daca ai fi maritata si sa ai baiat si sa til lovesca o fata in oua sa til nenoroceasca sau fata sa tio loveasca un baiat la **** si la tite sa ti nenoroceasca pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu eu daca ma loveste o fata laoua cind o prind o lovesc si eu in oua sa o las ipotenta si la tita sa faca cancer sa vada cum e si ce rau doare
Da.2..Primului nu mi-a parut rau deloc.
.La al doilea da
.chiar mi-a fost mila.dar lasa ca merita si ei.la cat de porci sunt.sincer.si daca am fi dat in alta parta.nu ii durea.asa ca merita.
Pacat ca nu ai si baieti puncte slabe la fete ...dar am vazut lucru asta in direct in timpu scolii, unbaiat s-a despartit de o fata si atunci ea s-a cam enervat...si a iesit cam rau
Graphee sa stii ca doare rau...eu am patit un accident cu placa de skateboard si nu e deloc placut
In primul rand buna! Desigur, mi s-a intamplat de en-ori.Sa-ti spun cum am inceput.,Eram la plimbare cu fetele si un baiat care tot se tinea dupa mine si-mi facea/face incontinuare ochi dulci tot discuta despre mine cu prietenii lui.M-am dus drept la el, s-a ridicat in picioare, eu am ridicat genunchiul si BUFFFF l-am plesnit.A cazut pe iarba si l-a durut vreo 1 jumate si am stat si m-a gandit mult daca,oare,am procedat bine,oareeee,trebuia sa ma gandesc mai bine si doar discutam frumos cu el,sauuuuuu,poateeee,il lasam in pace? M-am dus la el dupa ce s-a ridicat,mi-am cerut scuze si l-am luat de mana,el a zis ca ma iubeste si de aceea face mii de gesturi si discutii despre mine,iar eu,in acel moment,L-AM SARUTAT! Imediat el mi-a zis daca vreau sa fiu cu el si uite asa am ramas noi doi impreuna. Dupa am judecat mai bine si in mintea mea am zis "Am facut foarte bine ca asa l-am ataras la mine ".Nu este frumos sa faci acest gest, dar daca l-ai realizat mai bine e sa iit ceri scuze, pentur ca m-am gandit ca nu mi-ar fi placut sa fiu in locul lui.Bafta!
Monyk are dreptate am dat si eu o data in punctul slab dar asta pentru ca se lua de mine mereu si a vrut sa ma bata asa ca l-am lovit intre craci si am fugit repede sus.
Voi nu judecati un pic fetelor? Va ganditi ca daca ii dati in zona testiculelor il puteti marca toata viata? Poata sa faca si cancer doamne fereste + ca durerea simtita la testicule e mai dureroasa decat sa va dam voua la sani . Daca va pune mana pe fund, incepe sa va faca vaci cur.ve etc... ii ignorati. Nu trebuie sa recurgeti la asemnea fapte sa intelegi
. Nu fac diferenta dintru BAIAT si o FATA pentru toti sunteti egali acealeasi drepturi
. Sper ca vam schimbat parerea
.
Celceintreaba35345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alex00615 întreabă: