Sincer,mi-am dorit intotdeauna sa fac asta dar dupa ce s-a rezolvat problema, am zis ''O Doamne ce bine ca nu am facut asta'', asa ca...
Poate voi avea ocazia si crede-ma nu voi avea mila.
Doamne! cred ca doare foarte rau.nu mi s-a intamplat asa ceva.Eu daca as fii in locul fetelor care au facut asta mas simti vinovata si mas simti rau gandindu-ma la ce s-ar putea intampla asa ca FETELOR! mai bine va cereti scuze pana nu e prea tarziu.
Eu sunt baiat.Si da am primit odata de am scuipat putin sange.Dar can mi-am revenit nu i-am facut nimic fetei pentru ca am vazut ca regreta si plangea.Iar dupa aceea i-am spus ca nu-i bine.Si ma simteam rau ca am facut-o sa sufere.Ele nu merita sa le dam o palma un pumn etcc.Iar dupa am devenit prieteni.Asa ca eu nu ma supar. Fetelor nu le fac asta dar pe baieti care ma bat le dau o lovitura dei sparg buza.
Hey,da am lovit si sa stii ca nu mi-a parut rau dupa aceea, deoarece a meritat din plin, dinpotriva imi pare chiar bine.
Eu sunt baiat si recunosc ca odata i-am tras unui tip una intre picioare dar sia meritato! Respectivul era colegul meu de banca si a venit la mine acasa cand eram singur. Faza neplacuta: tipul e gay si s-a dat la mine si a incercat sa ma dezbrace asa ca primul meu impuls a fost un picior intre craci. Peace
Eu is baiat ...si am fost lovit de cateva ori ) ca sa se stie... am fost lovit si de cea care a pus intrebarea
Mie mi-a dat o fata intre picioare de m-a lasat pe jos aproape inconstient doare ingrozitor va rog fetelor numai dati acolo e o durere inimaginabila
In primul rand nu ar trebui sa recurgem la violenta din cauza unor "neintelegeri". Desi am fost enervata de multe ori, n`am dat niciodata in punctul sensibil al baietilor...
Nu cred ca mie mi-ar place sa ma loveasca cineva intr-un punct sensibil.deci "Ce tie nu`ti place, altuia nu`i face!"
Da,am facut-o insa am regretat pentru ca nu ii bine sa ii lovesti pe baieti acolo si chiar mi-a parut rau de baiat.El chiar ma iubeste, in orice caz m-a iertat
Doamne nu mai dati acolo ca mi-a dat odata prietena mea cand m-am despartit de ea si mi se ridica parul de pe **** cand ma gandesc:-s:-s:-s
Eu aveam in generala o colega care dadea cu spitul la fluieru' piciorului. Si vai ce tare durea, nu trebuia sa mai dea in alta parte.
E cel mai uurat lucru facut de vreo fata vreodata, Si nu le i'au lor apararea ca uneori ar merita sa fie torturati pentru ce ne fac, dar nu in modul acela pana la urma ii doare... si nu am vrea sa fim
in situatia lor ca o nebuna sa ne striveasca outzeleSi eu sunt fata dar nu am facut acest lucru:O:O
Nu inteleg, de ce lovesc fetele baietii.Baietii tot timpul in fata unei fete (pentru ca e "fata").sta sa fie lovita de o tignita! Sunt fata si cred ca este prima oara cand dau dreptate baietiilor, dar mi se pare normal de data asta.Bai,daca sunt baieti mai prosti neintelegatori o palma e destul. Daca ii loviti in punctu sensibil ii bagati in spital si clar ca se enerveaza rau si va lovesc unde stiu ei ca va doare (sani).si faci cancer la sani.Voi nu va ganditi la asta.Toata fetele ar vrea sa loveasca din 2 motive :Vreti sa va dati mare, Aveti nevoie de P***.
Asta e.ma scuzati, pentru fete dar asta-i adevaru.Ganditi-va.Si eu am lovit dar mi-am cerut scuze.
Eu am invatat cand ma iau de vreo fata sunt mereu pregatit... daca incearca le prind repede de picior si apoi... vine razbunarea
Hei
Da
De vreo 3 ori
Prima data la gradinita era unu enervant,care batea pe toata lumea, am vrut sa-i dau una in burta dar cum eram inalta am nimerit altundevaM-am simtit asa vinovata, nu voiam sa mai merg la gradinita.Dar pana la urma l-am cumintit pe baiatul ala
Nu s-a mai luat de nimeni
Si ne-am si impacat
A doua oara La scoala
Dintr-o gluma
Dar dupa m-am simtit aiurea:-s
Bine ca nu s-a simtit asa rau
A treia oara a fost diferit...eram cu un var de-al meu, si ne bateam cu perne si am venit repede cu perna pe fata luiSi el era pe jos si din viteza, am venit si l-am calcat pe
M-am simtit asa aiurea
s-a vaietat toata noaptea
Pana la urma ma simt foarte aiurea dupa ce fac asta...chiar daca e din greseala sau din gluma
Dar eu nu dau asa tareErau 2 baieti, si unul(Amic
)s-a enervat si i-a tras un pumn celuilalt in...
Si ala s-a tavalit pe jos nu putea nici sa planga saracu:-sa mers la spital.Atunci a fost, tot oarecum vina mea...din cauza mea s-au certat:-s Pentru ca unul din ei ma tot injura si celalalt mi-a luat apararea si s-a enervat ca nu mai tacea, ma tot injura
si la
"Invatat minte"
Sau cred ca asta a vrut sa faca
Si atunci m-am simtit tot la fel de aiurea:-sPentru ca intr-un fel era vina mea:-s
Totusi...am facut asta dar te simti aiurea dupa
Bunaa...nu.nu mia parut rau deloc pentru ca a meritat.dar am lovit doar de vreo 2 ori :-s
Am facut si eu asta o data, dar in nestiinta de cauza; credeam ca doare un pic si atat. Am aflat apoi ca loviturile intre picioarele unui baiat sunt foarte serioase. Atata timp cat baiatul nu ti-a facut ceva extraordinar de rau, nu merita asa ceva. Durerea se duce pana in capul pieptului si poate cauza afectiuni serioase, asa ca mai bine nu glumiti cu asemenea lucruri. O palma peste fata trece repede si este foarte eficienta
Da,am lovit si sinker doar o data mi-a parut rau pentru ca nu am constientizat
Da. m-am batut cu el in joaca si din greseala i-am dat in punctul sensibil.Si nu, nu mi-a parut rau deaoerece am inceput sa radem amandoi
si nu s-a suparat cred.:-s
Nu niciodata nu`mi place sa fac asemenea lucruri mai bine nu`i bag in seama ...Si stau sa ma gandesc daca eram in locul lui si el dadea
...Bafta
Nu am lovit pe nimeni si nu o s.o fac vrodata eu am alte metode de ai face sa sufere nu prin violenta
Eu cred ca fetele care fac asta vor sa para autoritare, dar de fapt ele dau acolo pentru ca nu au forta sa dea in alta parte... Pentru mine, fata fiind mi se pare un lucru extrem de jenant sa lovesti un baiat acolo. Cred ca e o durere groaznica. Ia spuneti voi fetele astea care sunt mandre ca au lovit un baiat intre picioare. Ce ati spune daca ar veni un baiat si v-ar da un pumn in san. Cum ar fi? Mi se pare penibil acest gest.
Gândiţi-vă puţin [mai ales astea mari şi tari care au răspuns]. Dacă loviţi un tip între picioare, nu ar fi corect să vă dea şi el una când îşi revine?
Măi fetelor, nu vă mai jucaţi cu aşa ceva, că nu cred eu că vreţi vreo moarte pe conştiinţă. Sau dacă daţi, daţi şi voi uşor, nu ca disperatele.
Eu sunt fată şi sincer, n-aş da în halu' ăsta în vreun băiat.
Eu da e am dat jos)))
si am crezut ca o murit pana mea nu o mai vb cu mine 5 zile si tel era inchis
Celceintreaba35345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alex00615 întreabă: