anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| diana_4555 a răspuns:

Da am lovit.si nu mi-a parut rau pentru ca o merita

| Gizăz a răspuns:

Am fost lovit. După ce mi-am revenit i-am dat o palmă de a căzut lată și s-a trezit după 10 minute.

| Geo69X a răspuns:

Sa ma luati de P**** cei care au spus ca nu le pare raw sa dea (acolo jos) - pai...doare asa de tare...( atat de tare incat as da cu toata forta cu pumnu in bratul unei fete de sar face mai mult decat o vanataie mare)

| Rio4cwalk a răspuns:

Mare`i Gradina Lui Dumnezeu... parerea mea e ca fetele care lovesc sunt proaste, dar proaste rau straight face. Voi chiar nu aveti asa putina minte!?

| Necrophagist a răspuns:

Cu siguranţă au şi fetele de mai sus locuri vulnerabile în care nu ar vrea să fie lovite.

| Overdose a răspuns:

Observ că majoritatea fetelor de aici, nu conştientizează cât de gravă este o lovitură în zona respectivă, ca să nu menţionez şi durerea. Aş înţelege să loviţi un băiat între picioare dacă ar sări să vă violeze/atace, dar daţi dovadă de multă stupiditate atunci când spuneţi că l-aţi lovit fiindcă v-a numit nu ştiu cum sau alte bazaconii puerile. Gândiţi şi voi puţin, înainte de a lovi!winking

| infires a răspuns:

Da am lovir,de mai multe ori, dar nu imi parea rau, pentru. ca merita...dar eu mai am un as in maneca...ii tragem de par.Sa vezi, fac ce vrei atuncii cand ii tragi de par. Odata eu si cateva fete de la mine de la scoala am "ingenunchiat" (l-am pus in genunchi) pe bataushul scolii laughing, si de atunci nu se mai ia de noi tongue

| infires a răspuns:

@FaraNume,eu nu am fost niciodata lovita, pentru ca ma ashteptam si cand vroiau sa ma lovesca ma aparam...

| cυρcαкє a răspuns:

Buna.

Da,am lovit, si sincer nu am regretat niciodata, sau poate o data dar putin am regretat.Adica daca l-am lovit, nu l-am lovit aiurea, deci n-are cum sa-mi para rau.Dar nu dau foarte tare ca sa moara ca altele.laughing
Asa ne putem noi razbuna pe baieti de cate ori ne fac cevalaughing sa nu se mai puna cu noi.big grin

Bye!

| Heys a răspuns:

Frate nu sub centura daca imi dadea una acolo ii daeam eu una in freza n-are palma putea sa imi dea peste fata daca era asa nervoasa nu-s de acord pentru ca nu e bine din punc t de vedere medical

| Lallyzz a răspuns:

Da de multe ori :-)).Si nu imi pare rau pentru ca meritahee hee.

| XK a răspuns:

Baieti, concluzie: Daca mai fac fetele miscari care ne deranjeaza le rupem fata!

| adddaa a răspuns:

Nu, am avut intentia, dar m-am oprit.
Totusi... nici chiar asa... fratele meu mi-a povestit ce-a patit el odata si ce naspa l-a durut.
Nu stiu... mai bine ii dau o palma peste fata, sau ceva de genul asta. Probabil ca mi-ar parea rau thinking

| RockLegend a răspuns:

Mai loveste tu mult baieti intre picioare sa vezi ca o sa imbatranesti singura

| Catalin_8097 a răspuns:

Ce tampite sunteti unele! happy

| CrazyGirl2 a răspuns:

Da, ptk merita! si nu mi-a parut rau deloc, ptk se urcase peste mine si cred ca voia sex si l`am impins si i-am da un toc in ****, de s`a ghemuit pe jos si a inceput sa plangalaughing), cu toate ca avea 14 ani...laughing)rolling on the floor)

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu,
Tu sti ce rau ii doare?

| biia_6810 a răspuns:

Da. dar nu regret

daca m-a enervat laughing dc as regreta?

tu aI FKT?

SI?

ce nu te-ai simtit bine ca te-ai descarcat?

| GeOrGy2110 a răspuns:

Da am lovit si nu-mi pare rau... sincer chiar si-o merita daca nu-si tine mainile acasa si nu stie decat sa injure asa-i trebuie

| andrada a răspuns:

Buna!
Nu, nu am lovit pentru ca stiu ca doare rau dar as lovi numa' daca ar incerca sa ma violeze unu'. In rest... daca sunt nesi tip la ei laughing

| yuhuu a răspuns:

Da.dar doar in joaca, adica asa in gluma. si usor... odata mi-a scapat(fara sa vreau) mai tare si atunci mi-am dat seama ce inseamna durerea de c**ie...de atunci nici in gluma numai fac asta
e exact ca la fete atunci cand se lovesc la sani. e la fel de periculos

deci fetelor va sfatuiesc sa cautati alta tinta cand sunteti nervoase si chiar daca merita batuti, aici e vorba de o problema medicala pana la urma...nici mie nu mi'ar placea sa ma loveasca cineva la sani sa stiu ca pot sa fac cancer dupa aia...

| TiesTTo4Pirates a răspuns:

Ma uit la unele dintre voi si habar aveti ce vorbiti frate. Punetiva in locul acelui baiat sa vedeti ce durere e pe capu lui.Ma lovit si pe mine o proasta am zacut 2 zile de durere.

| TRONGUY222 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=QdBQ4BEpMzQ
si noi suntem da si fetele :|

| claudytza_9016 a răspuns:

Am lovit foarte multi baieti intre picioare insa o singura data mia parut rau era un tip dragut.Asa ca depinde de persoana daca iti pare rau sau nu. Funda?

| fluturas a răspuns:

Nustraight face si nici nu as face asta ( bine poate doar in unele cazuri)
mi se pare aiurea sa lovesti un baiat, doar asa daca el nu-ti face nimic straight face te enerveaza, enerveaza-l si tu pe el, nu-l lovistraight face

| RiRihXd a răspuns:

Eu nu am lovit un baiat niciodata acolo, mi se pare groaznic, iar pentru cele care au facut asta si nu le-a parut rau, sunteti niste vaci, puteati sa-l omorati! Voi nu va ganditi putin? E ca si cum cineva va-r fi lovit in sani, e accelasi sentiment! Doamne fereste!

| PamPamRawwr a răspuns:

Okey băieți... dar voi știți că și dacă ne loviți pe noi la sâni, e la fel de dureros? și din punct de vedere medical, la fel de periculos? cum aveți voi testiculele, aem noi sânii, iar cum aveți voi penisul, avem noi vaginul.
voi, băieții, știu că sunteți majoritatea mai solizi decât fetele, iar asta înseamnă că nu orice julitură vă doare, nu orice mușchi întins aduce după el bandaj. Dumnezeu a făcut în așa fel încât partea masculină să suporte mai bine durerea. și acum, că aveți o parte mai sensibilă, faceți mare tam-tam, de parcă nu știți prea bine că și noi avem sâni. culmea, noi ne lovim acolo mai des din greșeală și ne-am obișnuit cu durerea, cel puțin eu, și știu să mi-o ascund, cu toate că îmi vine să urlu. și v-ați gândit veodată că pe noi ne macină și alte dureri, cum ar fi cea menstruală sau cea de la naștere? voi știți că multe fete nu se pot ridica din pat în perioada delicată? și mai știți că noi putem rămâne la fel de bine fără urmași, prin simplul fapt că ședem pe o suprafață rece?
hai, nu mai faceți pe victimele!

| AdRiAn_9543 a răspuns:

Tu esti dusa cu capul? Daca ii dai prea tare intre picioare ramane ipotent, sau si mai rau poate sa moara la cata durere simte! Toate care ati raspuns ca "Nu-mi pare rau, o merita" sa vedeti cate operatii si daune morale o sa platiti dupa aceea, si de parinti, nici sa nu spun ca o sa va traga o "morala"!

| Uilula a răspuns:

Esti o cretina @anonim... Daca iti dau eu una acolo cred ca faci ca trenul in gara...si eu am primit una acolo dar nu chiar tare pentru ca fata e cu simt nu ca @anonim ea le da la baieti acolo si cand cad jos baietii le mai da vreo doua, cred ca te-as bate de te-as omori si te-as lasa intr-o balta de sange.

| regele1 a răspuns:

Inainte sa loviti ganditi-va ca pe acel cineva chiar il doare. Apoi daca se enerveaza credeti ca nu poate sa se razbune? In momente de nervi cineva ar fi in stare si sa mearga dupa voi cu un cutin in mana. Oricum, roata se intoarce.