Eu imi doresc sa am o medie mare sa ma pot muta la liceul dorit si sa pot supravietui un semestru in jungla de la liceul in care invat acum! Puneti mana pe invatat astia de clasa a 8 a ca o sa regretati mai tarziu ca nu ati invatat cand ati avut ocazia va zic asta pentru ca asa am facut si eu am lasat totul pe ultimul an si BOM tot ce imi doream s-a dus de rapa! Mult succes tuturor!
Pai in noul an scolar as vrea sa am mai multi ptrietenii si mai putine teme cas cam multe + note bune.
Pfff sunt atat de multe: sa am note mai bune, sa imi fac un iubit, sa fiu mai populara, mai putine teme si teste, sa mi se schimbe profa de romana, tehnologie si profu de istorie, colegii sa se maturizeze si sa avem mai multe vacante
dar am un presentiment ca nu toate se vor adeveri
Note mari... Putine teme, ca profesorii sa nu ne mai friveasca ca pe niste extraterestrii(la fel si femeia de servici)...
multi prietenii (boboaca) Multe excursiiiiii
Si in rest, distractie. temele. treaca mearga, oricum nu le fac :*
Imi doresc sa am si eu profesori mai blanzi si teme mai putine ca nu suntem in inchisoare totusi...
Eu imi doresc ce isi doreste oricine altcineva, note bune si... mai putine teme...mai avem nevoie si de aer.