Pai. ce mi-as putea dori? Ca orice elev... rezultate mai bune. dar si distractie. Evident:X
Sa treaca anul acesta cat mai repede pentru ca am trecut in clasa a 12 si termin
Imi doresc sa obtin rezultate cat mai bune anul asta, pentru a intra la un liceu de calitate, sa petrec cat mai mult timp ramas cu colegii mei si sa ramanem prieteni in continuare, si sa profit de fiecare moment frumos din scoala generala.
Imi doresc sa am note mari sa ma inteleg bine cu colegi noi veniti si sa am mai multi prieteni atat
Haaaa pai e lista lunga la mosu sa fim toti prieteni note bune (perfecte) cat mai putine teme CAT MAI PUTINE TESTE mai ales la mate ca am un prof care da dea teste la mate de nici nu poti sa respiri sa scap de unforma sa fiu si eu macar un an seful clasei sa fiu macar un nenorocit de consilier al clasei daca nu se poate sef totusi note bune am de am terminat fiecare an cu locul 1
Vreau ca acest an sa fie cel mai special pentru ca este ultimul meu an de gimnaziu. Vreau sa am rezultate foarte bune( am de vreo 7 ani incoace) ca sa pot intra la liceu la profilul dorit. A da, era sa uit, vreau sa ma descurc foarte bine la mate pentru ca este singura materie la care am 9 si 8
Sa am medii cat mai mari, Sa fac ore cat mai putine si Sa dea Domnu o greva de macar 4saptamani...
Note bune Mai multi prieteni Putine teme si lectii :-s SI MULTA DISTRACTIE! [majuscule]
Sa chiulesc la greu, sa nu fiu prins, sa fumez la greu in baie, sa nu fiu prins, sa am note mari, sa invat din cand in cand, sa mi-o trag cu toate fetele din scoala. vreau multe sa fac in noul an scolar.si un 10 la chimie neaparat, ca de doi ani incoace numai 7, 8, 6 si 5 iau. Si faceti si voi ceva cu robotelu ala ca e chiar enervant la faza cu majusculele.
Pai imi doresc sa invat mult mai bine sa am succes sa am multi prieteni si sa am parte de succese. Fizica cred ca va fi grea dar nu stiu poate ma impac cu ea Tinind cont ca fratele meu se pricepe de minune la Fizica sper sa seman cu el si sa ma descurc la fel de bine. Oricum mama mi.a promis ca daca iau premiul intai margem vacanta viitoare intalia si asta ma ambitioneaza mai mult
Sa iau note mari la examenele de capacitate asta e singura dorința care vreau sa se indeplineasca.