| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Tourniquet a răspuns:

Sa ma note mari, sa pot intelege si mai bine anul acesta si sa ma inteleg mai bine cu cei din scoala, deoarece dei de a-7-a si a-8-a sunt mai rai.

| Flricic a răspuns:

Sa iau iar premiul 1. hee heeStiu ca se poate, si promit ca il voi lua! Trebuie sa dovedesc ca pot si ca nu sunt doar o tocilara cum ma fac ceilalti.sadMi.am mai dorii sa scap de unele specimene din clasa mea...:@

| CraZZyLuLLy a răspuns:

Sa am note bune si sa intru la acelasi liceu unde sunt toti prietenii mei :X:X

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Sa am cele mai bune note din toti anii, mi s-a spus ca clasa a 7a a e foarte grea si sa trag tare si asa am sa fac.

| Adredemesconf a răspuns:

Note bune la examen si profi indulgenti acum ca la liceu imi pun alta dorinta big grin.Aaa si ca noul dirig sa fie bun.Si sa intru la liceu vreau.
(sa stiti ca nu e corect: repetentii au mai multe dorinte in aceeasi clasa straight face )

| Bya132 a răspuns:

10 în teze!

| DianaXSakura a răspuns:

10 pe linie! Si ca diriginta nouastra sa nu fie rea

| bombonika18 a răspuns:

Note bune

| Millanteria a răspuns:

Buna.
Sa iau (din nou( premiul de excelenta laughing, note mari, bine-nteles. Cel mai mult si mai mult sa merg la olimpiada si sa iar medalie de aur. Imi doresc foarte mult.
Bafta in noul an scolar. Numai bine. :*

| NattaStar a răspuns:

Sa nu am multe teme...Note bune...[Chair daca le am].Si noi prieteni.
Fundita?

| biancaalexe a răspuns:

Sa am note mari, sa nu ma mai cert cu prietenii sad, la fel le doresc tuturor ultilizatorilor tpu.ro si tuturor elevilor big grin.

| Deliiiutsa a răspuns:

Note

| sweetlollypop a răspuns:

Note bune, Putine teme si preiul de excelenta sau 1 la sfarsit :*

| alexutza00xx a răspuns:

Imi doresc ca profesorii noi sa fie bunii,cei vechi sa fie si mai bunii, sa am note mari, sa am cat mai putin de scris si de invatat sisa imi fac mai multi prieteni.:*:*:*:*:*

| Larisukaaa a răspuns:

Poi,sa-mi fac prieteni(sunt boboc), sa am note bune si sa scap de matematica...laughing

| matrixismyname a răspuns:

Orar echilibrat, conditii unde nu sunt, si "educatie" pe bune, fara manele si fumat pe coridoare.

| dindu a răspuns:

Cat mai multa distractie \:d/.

| AcestaEsteUnContCaOricareAltContDePeTpu a răspuns:

Alocatia cat mai mare laughingrolling on the floor))

| loveless a răspuns:

Cat mai e pan` la vacanta? :-s laughing)

Imi doresc sa trec cu brio[aka medie generala mai mare de 9, 90 laughing)] si acest an scolar...

| Alessandro a răspuns:

Bună.
Înțelegere, atât din partea colegilor cât și a profesorilor.
Pa-pa.

| Muflex a răspuns:

Un Ferrarihappy

| ViseColoratee a răspuns:

Baietiiiiilove struck si cat mai multe note mari, teme putine, si la tras chiulu'tongue

Eeeiii, anul trecut a mers, mi-a iesit 9.93 laughing Acuma ne pune sa stam in cap la sport si sa sarim capralaughing

| disti a răspuns:

Sunt boboc si imi este putin frica, dar sper sa fac fata. happy

| RфZaημtzα a răspuns:

Sa invat mult mai bine decat anul trecut!

| IIIx333III a răspuns:

In primul rand, in afara de note bune(pe care nu le pot lua fara sa invat), profesori buni, colegi la fel de minunati ca si in ceilalti ani, imi doresc sa ma distrez in pauze, pe coridoarele scolii, ca scoala sa nu mi se para o inchisoare, cum este pentru altii. Pana la urma, in scoala ne petrecem cam jumatate de viata. happy

| PlasticMoon a răspuns:

Sa fie cel mai frumos ultim an din generala!

| Dragunov a răspuns:

Sa iau bacul!

| xlmpq a răspuns:

Sa ma distrez cat mai mult laughing)

| Narcis2007 a răspuns:

Sa am media 10 la mate si romana si sa ajung la nationala la info

Întrebări similare