Sa am note mari, profesori relaxati, rezultate bune la concursuri, noii colegi sa fie de treaba, promisiunea colegiilor mei ca vor da o petrecere in onoarea plecarii mele sa fie falsa, sa ajung la liceul dorit si desigur banchetul de sfarsit de clasa a 8-a...
Sa nu se certe colegii mei intre ei! Sa fie distractie la scoala nu numai invatat.Si sa am note mari bineinteles
Imi doresc sa iau 10 la examene pentru a intra pe liceul si profilul dorit si sa-mi petrec ultimele clipe cu colegii de scoala cat mai frumos : fara certuri, fara insulte si fara excluderi dintr-un anumit grup.Sa merg din nou la concursuri si sa iau premii la fel de bune ca anul trecut.Sa termin anul tot cu 10 si sa fac un album cu toti colegii.Anul acesta sa-mi concentrez la maxim puterile pentru intrarea la liceu si sa lupt cat mai mult pentru viitorul meu.Si,mai ales,sa nu uit niciodata de unde am plecat.Dar,evident, majoritatea acestor obiective tin numai de propriile puteri, iar restul - de viata.
Sa am mai multe vacante pentru ca trece timpul repede acum si vacanta de vara nu mia ajuns .Sa pot sa invat si mai bine ca sa iau note mari, elevii sa fie mai maturi si mai buni si profesorii sa se faca mai intelesi la ore.
In anul' asta imi doresc...sa plece profu nebun de biologie si sa nu mai facem ed. tehnologica(plictisitoare ora)
Eu imi doresc sa am note bune sa ma inteleg mai bine cu colegi si sa imi iasa media 10 anul asta mi-a iesit 9, 92.
Mi-as doriii sa am note bune si sa scap de niste mimoze siii mai ascuns asa sa cuceresc un baiat
Imi doresc sa invat la fel de bine,cum am invatat si in anii trecuti,sa fiu mandra, parintii mei sa fie mandrii de rezultatele mele si sa nu am parte de tristeti, desigur! Succes celorlalti.
Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa ma pot concentra la ore, ca restul e usor! Am bacul la vara si vreau sa iau note bune la fiecare examen (peste 9).
Pentru ca sunt in utimul an de liceu, imi doresc sa invat cat mai bine si sa trec cu bine peste bacalaureat.
Imi doresc sa am un an nou plin de succese
note bune cu prieteni buni
si sa ii fac mandri pe parintii mei si sa am si un catel
Pai sa am note cat de cat maricele sa imi fac si mai multi prieteni sa cunosc fete, boboace
Ce vor toţi: note bune. Mă rog, eu vreau foarte bune, ca până acum, ca să intru la liceul ales de mine.
Şi uite şi ce nu vreau: teme, note mici şi prea multe teste -.-".