| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
| love3372 a răspuns:

Note mari si aceeasi medie ca in anii precedenti si sa am cat mai multi prieteni:p

| Bul4NNN a răspuns:

Imi doresc note bune si... nu stiuhappy cam atat tongue

| SAMM0603 a răspuns:

Sunt boboc si vreau sa cunosc cati mai multi din liceu si... sa nu am profesori dusi cu capu!

| Lexiiii a răspuns:

Sa fie totul bine!

| Cosmin3D a răspuns:

Sa nu existe niciun an nou scolar...

| marius577 a răspuns:

Sa imi fac multi prieteni considerand ca sunt in clasa a 9-a si sa am note foarte bune happy

| 95Cosmin a răspuns:

Sa ma descurc mai bine la mate si chimie, cat de multe ore de sport happy Sa ma inteleg bine cu profesorii si sa cunosc cat mai multi elevi din liceu.

| loveanddreams a răspuns:

Sa am aceleasi note ca in generala (adica 10 pe line in afara de media la mete 9) happy si stiu ca adta inseamna sa invat happyhappy

| xXAMAXx a răspuns:

Numa note de 10. Si o prietena!

| P0pCorN a răspuns:

Note bune si putine teme...

| lalalalallll a răspuns:

Să învăț bine și să iau 10 pe linie.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sa am ambitie sa invat mult mai mult, sa imi fac noi prieteni, si sa am mai putine teme blushing.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Sa nu raman repetenta laughing

| ioana32 a răspuns:

Mai putine teste!

| Stitch92 a răspuns:

Note bune, teme foarte putine, profesori mai buni, sa invat cat mai bine engleza si sa ma distrez bine cu colegii de clasa, macar acum in ultimul a ( clasa a 8-a) ca nu stiu daca ma voi mai intalni cu ei.

| XOXOyoXOXO a răspuns:

Hmmm avand ca sunt boboacalaughingsi azi cand am vost la liceu ma simnteam aiurea dar m-am imprietenit cu toata clasabig grin sper sa am note mari teme putine si multa distractie si cu colegi dar si cu profesoribig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off, sa fiu mai sociabila, mai prietenoasa, sa inteleg odata ce e in capul colegilor mei si cum sunt ei. Asa mi-e de greu... ma simt inadaptabila, mai tampita ca altii. Si stiu ca nu sunt asa.
Nu ma dau superioara, dar sper ca la liceu sa nu am aceleasi probleme pe care le-am indurat opt ani.
Inceperea scolii m-a intristat.

In rest, ma mai intereseaza notele. Chiar vreau sa fiu cu un pas inaintea celorlalti. Chiar vreau sa le dovedesc ca si eu pot. Chiar vreau sa imi schimb imaginea ce si-au format-o, ca este una gresita despre mine.

Ma simt teribil.

| RedBullX a răspuns:

Sa se termine

| Eღilia62 a răspuns:

Imi doresc sa am note bune si sa stau in banca langa un coleg pe care il plac, dar nu stie inca(dorinta mi s-a indeplinit pe jumatate).Si sa devina toti profii mai intelegatori.

| Mariiiiaa a răspuns:

Am trecut in clasa a7a.Pana acum timp de doi ani am fost a doua pe clasa cu mediile 9, 85 si 9, 66.Acum ca fata de dinaintea mea a plecat cel mai mult imi doresc sa fiu prima,sa ma laude si pe mine profesorii ca pe ea,nu zic ca sunt invidioasa,dar ea era preferata profesorilor si eu eram fata populara din clasa pe care profii o considerau copiatoare etc.(la teste).Nu zic ca nu copiam dar totusi...
Asta m-a deranjat foarte mult, acum imi doresc sa fiu prima pe clasa, sefa clasei. Sper sa nu ma cert cu colegii mei in rest nu mai imi pot dori nimic.Decat sa va zic si voua. celor care ati comentat si o sa mai comentati aici.: Bafta la scoala si aveti grija la invatatura!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Imi doresc note ca pana acum,si sa ma inteleg in continuare cu colegii.

imi doresc si sa nu se mai faca modificari in programa scolara,ca in fiecare an s-au schimbat,si acum toti sunt in ceata.

aaa, imi doresc si o minune, un 10 la fizica big grin

| DorelSudoru a răspuns:

Nimic

| porumbitza a răspuns:

Sa

| DaVà a răspuns:

Încă îmi doresc să iau id-u` profei de românăbig grin.În rest să mă lase profu` de mate în pace...

| ioniiiiiM a răspuns:

Sa am note foarte bune big grin sau doar bune :p

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Sa ma inteleg mai bine cu colegii...si cu profesorii

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Sa am note numai de 7
8
9 si 10 big grin

| AndutzaAndu a răspuns:

Să am note cât mai bune la școală. big grin

| ajutorul3000 a răspuns:

Sa distrug scoala...momententan.Stiti am trecut in a-5-a si sunt mai
multi profi si... I don't want to see intenelegeti, nu?

| alexralu34 a răspuns:

Imi doresc sa iau note bune, putine teme, sa ma inteleg cu profesorii.

Întrebări similare