Buna!
Eu in anul acesta imi doresc sa pot dovedi ca sunt destul de bun la ceea ce fac dar doresc sa fie mai mult orele mele preferate(Engleza,franceza, sport, romana.) sa fie doar astea 4 sh atat
Sa iau note bune si sa fiu pe placul profesorilor ca pana acum...Succes tuturor la invatatura! V-am pupat!:*:*
Salutare tuturor!
Poate e putin off-topic, poate nu ar trebui sa raspund la o intrebare care nu imi mai este valabila, dar poate din motive de nostalgie, poate din dorinta de a ajuta pe ceilalti, un sfat sincer: profitati de tot ce vi se ofera, din toate punctele de vedere ale vietii scolare si aici nu ma refer strict la materiile din cursul orelor scolare, ci la faptul ca acel loc, este o comunitate in care ti se ofera sansa aproape nelimitata de a trai si face lucruri, de care vei beneficia si vei aminti pe parcusul vietii. Sunt prietenii care se leaga, sunt lucruri care se invata, sunt iubiri si aventuri, lucruri care starnesc interesul si lucruri care te invata cum sa traiesti si cum sa gandesti, scoala e mai mult decat o comunitate sociala, e una spirituala, iar daca va bucurati si profitati de ea la maxim nu garantez ca va fi usor cand va ve-ti desparti de colegi, prieteni, iubiti/iubite dar, cu sigunrata va ve-ti bucura enorm in momentele in care reviniti cu mintea la acele vremuri sau da-ti peste o persoana speciala.
Invatati, munciti dar si distrativa, traiti din plin tineretea, iubiti cu toata inima, sunteti tineri, sunteti frumosi, de ce viata ar trebui sa fie diferita. Notele, ehh sunt si ele ceva important, dar nu atat de importante daca ramaneti cu ceva mai multe in cap decat in catalog.
Puneti-va viitorul la cale, cugetati bine unde vreti sa ajungeti si ce vreti sa faceti si nu uitati, niciodata nu vei putea da timpul inapoi.
Le doresc tuturor celor care au inceput scoala astazi, mult noroc, multa ambitie si nu in ultimul rand un zambet (adevarat) pe buze tot anul!
Multa bafta!
Sa pot sa gasesc pe cineva care sa semene cu mine si sa putem fi amici. nu de alta dar am in clasa numai pitzipoance si eu nu sunt deloc asa.( si nici nu vreau)
sper doar ca o sa am profi faini sau macar cativa de anul trecut...
Sa am note mari ( nu ca` nu as avea).ore mai putine.profesori cat mai buni.si cat mai multe gagici:))))
Imi doresc sa am note cat mai bune si la anul sa am note mai mari decaat acestea pe care le am
Sa am note foarte bune! dar nu as ezita daca mi s-ar indeplini dorinta de a se darama scoala...
Ca prezența să nu fie obligatorie, e un vis de-al meu din clasa 1 și tot nu s-a îndeplinit, poate până termin liceul am noroc...
Intelegere, mai multe aprecieri (unde este cazul), note bune ar fi prea comun sa zic, doar ca mi-as dori mai mult spor la invatat! Vreau sa aflu cat mai multe.
Sami bat joc de profi, sa-mi fac colegii sa rada.Plus ca vreau si note bune
Imi doresc sa bat ceilalti copii obraznici ca n-am ce face si pe langa sa iau note bune sa invat sa o am pe colega noua ca iubita ma rog glumesc si eu dar imi doresc cate mai multe
Note bune, sa ma inteleg bine cu colegii, sa castig la concursuri.si as vrea ca dna mea sa nu ne mai ia atatea caiete.si parintii se plang ca ne da prea multe. puteti sa-mi dati o fundita? am decat una.
Pai cel mai bine pentru mine ar fi cat mai putine teme, timp liber si note mari! nu cer mult nu?:d
Pai imi doresc multe.Printre ele ar fi sa ma inteleg bine cu noii colegi, sa ma accepte asa cum sunt, si bineinteles sa termin semestrul cu o medie destul de mare
Sa nu se ajunga chiar la asta: http://video.i.ua/user/9816/42236/275213/
(ma simt datoare sa va spun ca filmuletul are 10 minute, se numeste "Point de fuite", realizatorul este Olivier Smolders)
Isvziwbdj întreabă: