Paii note bune multi prieteni putine teme... si sa intre profesorii in greva[poate chiar sa am voie sa merg cu tocuri la scoala]
Buna :]
Sa fie mai bun ca anul trecut ^^.
Sa ma inteleg mai bine cu colegii` si sa am rezultate mai bune
Mereu e loc de mai bine, nu?
Eu trec a 5-a asa ca sper sa nu am profesori rai, dar nici sa nu invat nimic. Si note bune la toti! Succes in noul an scolar!
Imi doresc ca invat la fel sau chair imi bine ca pana acum, sa iau in jur de 9, 50 la examen pentru ca sunt clasa a8-a, sa ma inteleg cu prietenii, si sa fie colegii de clasa mai de gasca.
Sanatate si putere pentru a termina si clasa aceasta cu bine. Prieteni noi.Comunicare mai multa.Succes tuturor invataceilor.Doamne ajuta!
In noul an scolar fiecare dintre noi are dorinte. Insa tot neasteptatul e cel mai...asteptat. Cu totii ne dorim note bune, sa avem cat mai multi prieteni si sa facem excursii. Dar ne simtim mai bine cand profesorul vine in clasa si spune:,, Copii, astazi vom iesi in curte si ne vom juca". Ne bucuram ca scapam de ore si avem sansa sa ne relaxam si sa cunoastem mai mult cadrul didactic. Cand jucam un joc in clasa, cand mergem in vizita la muzeu, cand mergem sa vedem un spectacol in sala de sport etc. atunci avem o placere mai mare decat notele bune, deoarece ne simtim bine intr-un colectiv larg, scoala. In fond, scoala e doar un loc, ceea ce conteaza sunt evenimentele care se desfasoara in incinta cladirii. Ne simtim bine intr-un colectiv, stim ca nu suntem singuri. Evident, si orele de curs sunt foarte importante pentru formarea noastra ca oameni, insa nu vom putea trai singuri toata viata. Este bine sa ne facem prieteni, astfel incat, candva, ne vor oferi ajutorul lor sau invers. Si comunitatea TPU este un loc in care incercam sa ne facem prieteni, nu dusmani si vrem sa ajutam si sa fim ajutati de cat mai multi utilizatori. Vreau sa urez tututor un an scolar superb! Si pentru a va raspunde la intrebare, eu zic asa: In noul an scolar eu ma astept ca neasteptatul sa bata la usa clasei mele zilnic, si sa aduca bucurii tuturor!
Sa am note mai bune.Pentru ca anul trecut am cam luat-o in ras. si nu a fost biiine si sa ma distreeez \m/
Note bune, cat mai multi prieteni, sa fie distractiv tot anul.
Ps:Am uitat sa zic...Multe excursii.
Pai...ca sa nu mai puna toti intrebari despre teme pe TPU, ca profesori sa fie fresh si sa ma impac cu colegi. Si daca se poate sa iua si note bune (ca in fiecare an ).
Sa ma inteleg in continuare bine cu colegii, sa invat foarte bine si sa pot merge la sport fara probleme din cauza orarului.
Sa pot intelege toate lectiile si sa iau note mari! Chiar daca majoritatea spun ca scoala e un motiv sa ne trimita parintii de acasa nu este adevarat! Toti care au functii importante au ajuns acolo deoarece au invatat! nu ca le-a venit lor un bilet ca sa se duca acolo ca-i pe gratis salariu de nu stiu cate mii de euro
Sa ma distrez (in limita posibilului), sa invat cat mai multe si sa ma descoper pe mine ca om. Fiindca eu nu alerg dupa note, ci dupa cunostinte!
Sa fiu cea mai buna, sau macar una dintre cele mai bune (doar fetele invata bine la noi in clasa, 3 fete)note bune, punctaje mari la concursuri si olimpiade.Si in primul rand as vrea daca se poate (dar nu se poate din pacate ) sa avem mult mai multa disciplina in scoalabye TPU
Sa am rezultate bune...mai bune ca in clasa a 6-a si sa nu iau note mici pe sfarsit si sa pierd top3 cei mai buni din clasa