O gagica si NOTE BUNE sa ma fac astronaut (just kidding)
Noile activitati extrascolare si scolare pentru ca eu sunt presedintele consiliului elevilor si eu trebuie sa le organizez. pa, pa
Imi doresc note bune si sprijinul profesorilor, colegilor si parintilor, ca in fiecare an. Le doresc succes tuturor elevilor și preșcolarilor care azi au mers la școli sau grădinițe.
Dupa cum am obs eu au toti ceva cu matematica eu sper anul acesta sa nu am pentru ca mi sau schimbat profesori dar oricum si eu imi doresc cat mai putine teme cat mai multa distractie si chiulire fara absente
Sa am note mari, multi prieteni si profi cat mai indulgenti.
Si logic sa fiu sanatos.
Ce e formula aia relativista einsteiniana din acel banner? Ham ham! Altceva n-ati gasit? Web designeri de cacao la Treeworks!
Pai ce-mi doresc eu? Sa liiiiiing cat mai multa untura de pe acoperisul scolii.
Note bune si sa ma imprietenesc cu colegi noi dira de treaba sper sa fie bine tot anul... a 8 :X
Imi doresc sa nu imi dea botezul.sunt boboc.si note mari.In rest ma multumesc cu ce am.
Multe note bune, colegi noi (draguti), teme putine, si note bune la admiterea la liceu... Am inteles ca nu se va mai da evaluare nationala...
În primul rând îmi doresc civilizație în școala mea.
Îmi doresc să rămân în continuare, după proba/testarea de 2 luni la cursurile de canto.
Iar despre note mă ocup eu, NU „ZânaMeaTPUro".
Imi doresc note cat mai mari dar nu neaparat nota maxima la toate materile, sa imi fac prieteni(sunt boboc si nu conosc pe nimeni din liceu ) dar sa fie prieteni nu numai colegi de clasa asa cum am realizat ca sunt cei cu care am facut 1-8... sa invat mai bine engleza si informatica si sper ca o sa termin primul an cu media 9+ daca ar fi 9.50+ ar super... si desigur teme putine si profesori ok!
Deja imi doresc vacanta de iarna, ...si note bune si sa mi se uneasca mai bine clasa
Cat mai putine teme, profesori mai indulgenti, sa am note cat mai mari si unii colegi sa mai lase fitele acasa
Premii multe, note bune, prieteni si teme putine...si sper sa ma descurc la examenu de cls 8
Vreau sa am numai 10 la mate.Caci in clasa. a 5-a e mai greu la mate.
Sa invat bine si sa am note bune!
Sa ma imprietenesc repede cu noi colegi deoarece sunt boboaca!
Sa fie un an frumos din toate punctele de vedere!
:*
Sa imi stabilesc un drum pe care sa-l urmez, fara sa ma las influentata de nimic negativ.Sa fac totul pentru mine si pentru viitorul meu, asa incat sa am o baza solida pentru ce voi hotari pe viitor ca vreau cu adevarat
Cam asta imi doresc.
Isvziwbdj întreabă: