Eu am 29 de ani și sunt virgin.
Sunt timid de fel, dar sunt foarte cuminte însă chiar și așa nu am fost iubit niciodată de vreo fată.
Știu că este trist dar acesta este adevărul.
Sunt și eu un suflet până la urmă dar faptul că am față de copil a făcut ca toate fetele să fugă de mine peste tot.
Precizez faptul că sunt extrem de timid și nu prea am curajul de a vorbi cu fete.
Nu doresc nimănui să fie în locul meu și să simtă durerea pe care o simt eu acum.
Cu tot respectul pentru tine, eu am 29 de ani, sunt virgin și nu am avut niciodată o prietenă.
Sunt cuminte, timid, nu prea am curajul de a privi în ochi o fată dar chiar și așa nu am fost preferat niciodată de vreo fată.
Deci cu tot respectul, te întreb:
De ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți?
Mulți înainte, fetelor le plac băieții cuminți până la urmă și timizi, timiditatea nu e ceva bun, a fi rușinos vine de la satana, ( din punctul meu de vedere) e o energie pe care trebuie să o înfrunți, fiecare om trebuie să fie natural, și cred ca de asta nu ai noroc la fete, că nu poți fi natural, ești mereu încordat si probabil nu ai de spus nimic, acum te întreb: ție îți plac fetele timide? Care nu au nimic de spus? Trebuie să scapi de timiditate și nu e greu să faci asta, rezolvarea e fix la tine.
Sunt, sunt destui, dar ei nu se arata, ei traiesc in bucuria lor cu prietenii lor si cu munca lor, nu prea ii intereseaza femeile, adica sa agate, si poate din cauza asta ei nu se vad, Dumnezeu ii ascunde ca sa nu fie ispititi, dar atunci cand e cazul Dumnezeu le va da persoana potrivita, pana atunci noi sa avem rabdare si sa ne curatam pe interior. Noi alegem ceea ce vrem sa alegem, precum noi vedem ceea ce vrem sa vedem. Daca sufletul nostru e curat, atunci ii vom vedea pe cei curati.
Da ne incanta si ne atrage! Nu ne indoim ci credem. Toti avem acest sens si mers in viata, pentru ca familia si copiii sunt o armonioasa cantare a sferelor pe care vrem sa o ascultam si s-o dansam. De exemplu Andra si Maruta sunt modele bune de familie, pana la ora asta (spun pana la ora asta pentru ca cand aude Satan ceva inceraca sa demonstreze ca acel ceva nu este facut bine, sau isi baga ingredientele in poezie). Insa trebuie sa avem grija cu modelele, pentru ca in publicul general ajung lucruri tot mai stricate, si daca nu ne pastram pe calea buna, riscam sa fim influentati (vine Satan si ne fura samanta semanata). In ziua de azi trebuie sa fim mai particulari si speciali, pentru ca drumul care duce la distrugere este bine proiectat, facut, etc. Ca sa ne pastram credinta, speranta si iubirea este greu in zilele astea pentru ca aceste valori sunt atacate in geometria lor. Si crede-ma ca daca nu esti atent valul te ia fara sa iti dai seama. Daca nu ne zidim casa (credinta) pe stanca ci pe nisip, vor veni vanturile si ploile si o vor darama. Daca ai ajuns sa te indoiesti de lucrurile astea insemna ca nu ai stat in turma sau in cercul protector care este Biserica.
Iar la ceilalti ca Stefan Banica, Pepe, Guta, etc., nu este pentru ca ori nu mai canta muzica sferelor armonios ori se distrag de le ea si dau atentie muzicii sirelenor. (Vezi Ulises si sirenele pentru sunetul mieros si Pitagoras pentru armonia sferelor).
Sa avem casa si multi copii, da este o realizare (deja vorbim de exitul briliant, nu de obiective). Iti dai seama ca am crea o comunitate doar din sangele nostru. Ce este mai apropiat si puternic decat atat?
Mergi in taberele de tineri de la Manastirea Oasa sau Gabud. Tineri in costume populare ce au duhovnici, care isi pastreaza fecioria. Roaga-te si Dumnezeu va randui daca e ingaduit sa iti gasesti jumatatea. Exista astfel de tineri dar trebuie sa ii cauti unde trebuie. Cauta-i in Ascor, mergi pe la manastiri in voluntariat. Doamne ajuta!
Nu e mai simplu, dacă era așa nu eram creați să facem copii în mod natural.
Crești foarte bine copiii, pentru puturoși e mai rău, asta e clar.
Eu nu locuiesc la bloc, nu sunt o sclavă modernă.
Cât timp Dumnezeu are grijă de natură ca să avem hrană, desigur prin muncă depusă și de noi, toată lumea poate să trăiască foarte bine și cu 100 de copii.
E uşor să dai din gură. Stai mai întâi să-l faci pe primul şi să vezi ce mişto e să ți se crizeze zi şi noapte, apoi când mai creşte să trebuiască să stai cu ochii pe el ca pe butelie să nu-şi scoată ochii cu ceva sau să nu-ți pice de undeva.Plus altele.Habar n-ai la ce te înhami.
Dacă rezişti cu primul, îți zic eu că după maxim 3 o să ți se spulbere toate fanteziile astea cu droaia de plozi.
Sunt baieti asa dar nu sa faca copii multi, ca nu ai bani sa-i tii pe toti si sa le oferi ce trebuie, exista si metode de contraceptie.
Da exista, eu sunt harnic, linistit, familist si vreau sa ma dedic unei singure femei, te bagi?
Copiii ti da sexul neprotejat, nu dumnezeu
Fa tu copii fara sperma, doar cu voia lui dumnezeu
Mai exista dar nu stau cu nebune ca tine
Eu am 29 de ani, sunt timid, lucrez pe doar 1561 RON salariu lunar și crede-mă că nu a fost niciodată nici-o fată interesată de mine.
Dar vezi tu, acei barbati harnici, linistiti si familisti nu-si aleg de sotie o fata care pune poze deocheate pe Fb si se imprieteneste cu toti golanii, care ii dau like si comentarii porcoase la poze.
Fa bine si scapa de toti cei care nu-i cunsoti in FB si pune-ti contul pe "privat", ca sa dovedesti ca esti si tu cinstita, cuminte si familista.
IHateLuvStorys întreabă:
anonim_4396 întreabă: