anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Credeți că mai există băieți harnici, liniștiți, familiști care să iubească o singura femeie și să lupte pentru familie, să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?

114 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista baieti harnici, linsitit, familisti, educati. Unele femei ii numesc fraieri

| andreimagnus a răspuns:

Poate ai gasi dar nu stii tu unde sa te uiti. Daca ii preferi pe aia bad-boy atunci ce cauti aia primesti, uita-te la aia timizi si retrasi si o sa vezi ca atunci sigur vei gasi persoana.

| Aditu94 a răspuns:

Buna Deea, La intrebarea ta pot sa spun : DA, EXISTA! Acesti baieti ii gasesti pe acasa, acest tip de specie,nu frecventeaza iesitul in cluburi,locuri de distractii, ci sunt mai retrasi la locul lor, anume pe acasa stand la jocuri video s-au lucrand in curte ajutandu-si parintii, ii gasesti locuind cu parintii, nu ca nu sunt maturizati, ci pentru ca vor sa le fie sprijin ..Copii iti doresti in momentul cand simti ca femeia pe care ai gasit-o e ce ai nevoie..si cu timpul daca si ea doreste, vor aparea si copiii. Dumnezeu iti da copii oricat vrea inima ta, de minim1 la infinit,nu e nimic imposibil. Singura problema in ziua de azi sunt responsabilitatile,toti vor distractie,bani castigati usor,pacanele,si asa mai departe,insa putini sunt cei care vor ceva serios. Dovada clara ca un barbat vreau o familie este atunci cand parintii lui ofera aceasta educatie,anume de a fii fidel, sincer, corect, modest, onest si bun la suflet. Smecherii ajung la parnaie, fraierii stau cuminti in banca lor!

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru mgtow):

Când ai un salariu lunar de 1550 RON este destul de greu să găsești pe cineva...

| mgtow a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Castig 5000£ lunar si tot nu am gasit pe cineva. Tin sa cred ca Dumnezeu asa doreste sa fie viata mea, plina de placeri si bucurii materiale, si-a dat seama ca femeiile nu mai sant asa (de casa).

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru deathdiana):

Dar un băiat de 29 de ani virgin care lucrează într-o fabrică din septembrie 2020 încoace pe un salariu lunar de doar 1550 RON mai are șansa de a cunoaște pe cineva vreodată în opinia ta?

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici eu nu am înțeles niciodată de ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți... păcat că oamenii ca noi nu au niciodată succes la fete...

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Singurătatea este cel mai rău lucru posibil... însă nu pricep de ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți într-o relație.

Cu tot respectul pentru tine, dacă un băiat nu are curajul să o privească în ochi pe prietena lui când vorbește cu ea, te asigur că fata respectivă o să îl părăsească după nici măcar două luni...

| IoanVL a răspuns:

Da, cred că da.

Și eu îmi pun deseori întrebarea dacă mai există femei care să aibă respect de sine și respect pentru viitorul soț, decente, delicate. Presupun că există. Din păcate azi se face publicitate imoralității, ca și cum ar fi cine știe ce faptă de vitejie...

| IAR a răspuns:

Exista, ex: eu intotdeauna m-am comportat frumos si mi-am dorit ceva serios dar mi s-a raspuns cu opusul.

| AleXoNe09 a răspuns (pentru deathdiana):

Ce terminata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt total impotriva unei relatii monogame, pentru ca nu este un lucru natural. Daca ai stii cine a inventat casatoria, si de ce, poate ai intelege mai usor (de fapt chiar te rog sa citesti despre asta). Printre putinele placeri legale, este cea de a face un schimb de placeri cu un partener. Aceasta placere o simti cel mai intens la inceputul unei relatii; daca tu alegi sa fii cu o singura persoana pentru tot restul vietii, vei trai lipsita de acele placeri pe care le ai cand incepi sa te "cunosti" cu o persoana straina, fara "fluturii din stomac".
Intr-un fel e ca si cum ai manca aceeasi mancare, tot restul vietii tale, chiar daca este vorba despre mancarea ta preferata. Daca alegi o relatie monogama, poti "reseta" simturile fata de persoana cu care esti daca alegi sa o inseli. Da, cei care inseala o fac pentru a-si reinnoi simturile, si de cele mai multe ori nici nu-si dea seama de lucrul asta.
Am fost 3 ani intr-o relatie monogama. Dupa primii 2 ani, nu am mai simtit nimic cand imi sarutam iubita, cu toate ca mi se parea in continuare extraordinara. Dupa ce am inselat-o, am simtit un fel de vina care a facut totul sa fie mai palpitant, dar am inceput sa am din nou fluturasi pentru ea. Atunci mi-am dat seama ca monogamia nu este raspunsul. Cu cat am citit mai multe despre subiect, am realizat ca intr-adevar nu este un lucru natural si a fost inventata cu un scop. De atunci am avut si perioade in care aveam cate-o relatie noua la saptamana, si nu am fost niciodata mai implinit. Cu multe dintre aceste fete am reusit sa mentin o relatie de prietenie chiar si dupa, si sa ramanem friends with benefits. E un lucru minunat si sincer!
Ofera cat mai multa iubire intr-o viata si cat mai multor persoane, ca sa traiesti cat mai armonios!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| IAR a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu stiu daca vorbesti serios sau glumesti.
Daca vorbesti serios pacat ca viata ta consta doar in sex, sexul nu este iubire, ca sa stii.
Pana la urma este alegerea ta daca vrei sa traiesti doar pentru placeri carnale si atat.
Ai lasat sa te domine mai mult instinctele animale decat inteligenta emotionala.

| Alex1322 a răspuns:

Exista eu sunt un om care crede in Dumnezeu happy.

| Alex1322 a răspuns:

Vreau sa te cunosc caut o fata care sa creada in Dumnezeu. Lasa un mesaj aici, Facebook, what'sapp sau ceva sa vb

| relian a răspuns:

Daca mai exista baieti cum spui tu? Afla ca majoritatea barbatilor is asa,problema nu-s barbatii,problema sinteti voi femeile laughing

De ce spui tu ca nu gasesti,ca oare mai exista? Iti spun eu de ce.[t ca voi,tu nu cauti doara un baiat asa cuminte,harnic,familist,voi si tu vreti un baiat asa,plus sa arate barbatu fatal,barbatul mortal laughing sa va atraga,sa fiti in limba dupa el.

De ce spui si spuneti ca nu mai exista/Pt ca voi si tu nu te vei uita nicioidata la un baiat banal,ma refer banal la cum arata fizic,la un barbat asa normal,ori la unu care nu arata cine stie la fata.

Pe voi daca un barbat nu va atrage,indiferent cine ar fi,Hristos daca e nu il veti baga in sama.
Deci si tu ca si restul fetelor cam dupa asta va uitati.

Iara un barbat asa sa arate bine,atragator,harnic,linistit,familist,devreme acasa,asa ceva cam rar gasesti,iar aia care is asa is luati,ori aleg ei femeie,ori femeile laughing deci daca nu arati f bine,daca nu esti atragatoare,nu o sa gasestyi veci un barbat asa cum visezi tu.

Asa cum tyu te uiti dupa un baiat atragator,si devreme acasa, la fel se uita si acel barbat atragator si bun, ori se uita dupa una beton si buna la toate, ori se uita dupa mai multe.

Deci trebuie sa te hotarasti ce vrei, nu cred ca poti avea pe toate, si atragator si ce ai enumerat tu.Dzeu ala al tau n-a dat toate doara unora,la unia le-a dat frumuseste si minte putina laughing la altii minte si cea mai ramas frumos de la altii.

Daca vrei un barbat bun,de casa,te asigur ca nu o sa fie atragator. Vrei unu atragator si sa fii in limba dupa el, o sa fie un derbedeu, ori unu de ala dictator, sa te controleze peste tot, sa faci ce spune, adica sa fii un fel de sluga la argat laughing.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru relian):

Nu e vorba de frumusețe, e vorba de ce simt eu deoarece poate sa imi placa de unu la care nu se uită nimeni, dar eu îl văd frumos

| relian a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Unde asta,in ce carti de povesti laughing asaculta ce zic,un barbat care nu este atragator,foarte rar gaseste o femeie sa il placa, ma refer asa o femeie mai asa si asa, nu din alea dealde suta de kg laughing.

Tu nu ai ce sa simti pentru ca nici nu ajungi la pasu ala sa simti ceva, sa ajungi acolo trebuie sa treci de fizic, asta e pasu numarul 1, de abia ce treci de fizic,dupa vin sentimente bla bla.

Deci nu mai bateti tobele ca nu mai is barbati cuminti,familisti bla bla,placa asta e deja uzata,stie toata lumea de faprt ce vreti voi femeile.
E in regula,este alegerea fiecarui om sa caute cei place,nu a zis nimeni ca nu e asa,dar sa vii sa spui povesti,sa spui :vai eu caut unu cu suflet bun laughing ba ne lesi cu suflete si alte povesti.

Deciu nu o sa gasesti niciodata ce cauti,iti garantez, Ca urmare ai de ales, ori unu nebun si atragator, ori unu neatragator, dar bun la toate.

Daca o sa stai ca poapte poate, o sa treaca anii si o sa ajugi la 35 de ani, apoi la 40 si dupa sa te atii, pretentiile tale or sa creasca, or sa fie cit china, desi fizicu tau deja se duce la vale la anii aia.

Dar na speranta moarea prima laughing adica ultima voiam sa zic, asa ca ai destul timp pana la 80 de ani sa gasesti pe ala visat.

Nu vreau pe cineva perfect, de ex eu nu ma îndrăgostesc de baieții cu un fizic bine lucrat la sala...mereu m.am indragostit de baietii mai slabuți si cand ma uit la un baiat ma uit la cum arata la față să mă atraga un pic, nu sunt eu neaprata pretentioasa pentru ca am incercat cu multi baieti sa vorbesc sa fie ceva serios, m.au atras multi baieti, nu pot zice ca doar unu...dar nu stiu de ce ma simt mai bine singura, pentru ca de cele mai multe ori am vb cu persoane toxice si nu puteam sa fiu eu, sa spun ce gândesc si sa ma comport natural

Am cautat mereu pe cineva in care sa am un sprijin, sa simt ca ma iubeste...dar din experienta am invatat ca barbatii sunt egoisti, nu mai sunt vremurile in care sa ai un sprijin intr-un barbat. Si acum daca am vazut ca asa stau treburile nici nu mai vreau pe cineva panan va fi momentul. O sa ma concentrez doar pe mine si cariera, pentru ca cariera nu o sa ma lase niciodata, cu toate ca niciodata nu am vreau sa fiu femeie de cariera, dar lumea m.a facut sa vreau asta, sa fiu independenta pentru ca doar pe mine pot sa ma bazez, barbatii nu mai au putere multa in ziua de azi si asta ii face neatrăgători

| relian a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Asta am spus si eu,femeile se uita la barbatio atragatori,poate nu am specificat,atragatori la fata,asa este,corpul pentru voi conteaza mai putin,daca la fata e atragator sau foarte,deja ati cazut pe spate laughing

Aia cu sala lor nu inytra in discutii,nici eu nu-i apreciez pe aia care cauta sa isi faca muschi, de fapt aia se desfigureaza laughing ce om mai e ala care arata in halu ala.
Deci cum am zis, ai pretentii, cauti barbat slabut la fizic si atragator la fata.
Deci cum am spus ai sansze f f mici sa gasesti asa ceva, plus sa fie si devreme acasa, cu asta chiar ca te prinde 80 de ani laughing
Daca te simti mai bine singura,atunci stai asa,ori poate iti plac fetele laughing cine mai stie.
Dar vad ai intrebat de barbati de copii.Tu stii ce cauti,ce vrei,poate o sa apara el cineva, cindva, undeva.
Ce am observat, atunci cand vrei nu vine, nu apare mai nimic, parca e facut laughing apare ceva cand nici nu te asteptai.

Da, nu mai caut... poate vine el...