| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

461 răspunsuri:
| Diva245 a răspuns:

Pai ii spui ca trebuie sa aiba incredere in tine macar o saptamana si o sa vada ea ca tu te descurci desigur daca o facihappy

| andreeaDd a răspuns:

Caietul de teme este la doamna invatatoare la corectat happy

| AliBucur a răspuns:

Daca bine mi-am dat seama. cred ca esti din `98, deci esti prin clasa a 9-a. incearca sa-i explici ca esti mare, si ca nu e treaba ei sa se bage in lucrurile tale. ea are treburile ei. cum ar fi ca tu sa faci tot ce face ea si ea sa mearga la scoala si sa faca tot ce faci tu? aiurea, asa-i? incearaca sa-i explici ca ea nu are ce cauta in temele tale si zii sa-si vada de oalele ei laughing)

| Darlenne a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ce te deranjeaza si ca nu e cazul sa faca asta si sa se mai si enerveze. Incearca sa-i spui asta cand e in toane mai bune si sa i-o spui intr-un mod frumos si dragut. Trebuie sa inteleaga, pana la urma e problema ta daca temele sunt sau nu lucrate corect si daca ti-ai dat sau nu interesul. Spune-i ca nu mai esti la gradinita si ca e ca o lipsa de incredere.

| dydy2003 a răspuns:

Daca ai sora sau frate mai mare spune-i ca ti-a verificat-o el/ea.

| Mihaela-valentina_Turturica_1977 a răspuns:

O iei cu vorba buna ii spui ce ai facut azi bla.......si cand vrea sa se uite ii zici ca ai de invatat sau te prefaci ca faci un proiect la o prietena

| Bammmm a răspuns:

Heii! Poate mama ta are anumite motive cand iti controleaza temele. Te-ai gandit ca poate nu are destula incredere in tine, desi ea iti doreste binele? O zi faina happy

| CristiDSD a răspuns:

Intreab-o pe mama ta daca are incredere in tine ca te descurci singura si arata-i pretexe ca poti si singura adica : cum ma duc la scoala singura pot sa imi fac temele cum trebuie... etc la mine a mers 1-8

| aaditare a răspuns:

Ii zici:Mama tu nu ai incredere in mine? Sau scrii tema si o lasi sa te controleze deoarece e mama ta, iti vrea binele.

| misterioasaA a răspuns:

Mama ta vrea sa ai un viitor mai bun. De aceea e asa de disperata. Si mie imi face exac la fel. Gandeste-te ca o face din grija, si din iubire. Stiu ca e enervant, dar o face pentru tine.

| AnnaMariaM a răspuns:

Buna. Mama ta ar trebui sa inteleaga ca vrei sa gresesti ca sa inveti! Iti spun un
" truc " prin care, poate, o sa mearga!
Deci, vii acasa de la scoala cu o nota mica..mama ta iti spune sa iti faci temele.ti le faci apoi vine sa te verifice si ii spui :
- Mama, lasa tema asa, daca maine voi lua un 10 pe aceasta tema a mea care nu e verificata de tine, ma vei lasa sa-mi fac temele singura? "
Mama ta va fi de acord!
In clasa te uiti la cei mai tocilari si daca vezi ceva gresit, corectezi!
Apoi ceri sa citesti tema, profa iti pune 10!
Cand ajungi acasa ii arati mamei tale si te va lasa in pace sa-ti faci temele singura! Funda please?

| GiorgiaF a răspuns:

Buna! Este de datoria ei sa iti verifice temele, nu neaprata ca nu are incredere in tine dar prin atitudinea iti arata ca ii pasa de tine si se implica in educatia ta, nu ar trebui sa te deranjeze, este totusi mama ta! Ti-ai dori o mama care sa nu se intereseze deloc de tine? Sau de situatia ta scolara? Pe viitor vei intelege mai bine si vei vedea ca ea iti vrea doar binele!

| Badea_Tibby_1992 a răspuns:

(Presupunand ca esti o eleva silitoare care isi face temele corect)
Foloseste psihologia inversa : fa-ti temele, apoi ofera-le din proprie initiativa la verificat. Astfel mama ta va capata încredere si, astfel, dupa o perioada nu te va mai controla.

| vandam123 a răspuns:

Ii spui ca nu v-a dat tema la scoala

| lorelai1981 a răspuns:

BUNA.daca inca esti la scoala eu zic ca are tot dreptul; cand ai sa fii la liceu spune-i ca nu mai e nevoie, ca ai o varsta...si dupa cum spui ca "nu am nevoie"inseamna ca esti o fata care are note foarte bune si isi face temele corect.Ar trebui sa-i spui ceva de gen:"atata timp cat am note bune la scoala si nu fac prostii, nu ai de ce sa -ti faci griji in privinta temelor"... sper sa te ajute cumva parerea mea.PA PA

| Oancea_Andreea_1998 a răspuns:

Eu ii povestesc despre teme si scoala iar ea nu ma mai intreaba de teme. Mult succes si tie!

| SlipknotFox a răspuns:

Hey. Probabil că i-ai oferit destule motive mamei tale să nu aibă încredere în tine şi să-ţi verifice temele mereu. Încearcă totuşi să îi recâştigi încrederea, fă-ţi temele corect mereu, du-te tu la ea şi roag-o să te controleze şi aşa o să vadă că la un moment dat de descurci şi singură. Părinţii văd altcumva situaţia când copilul se implică mai mult într-un anumit subiect.
Succes c:

| andrelutamica123 a răspuns:

Zici asa : fa femeie numifverifici tu temele tarfo cati trag o tigaie de nute vezi dobitoaco tu inveti pentru tine eu pentru mine ai inteles?

| kiko12 a răspuns:

Pai in primul rand de ce te verifica? nu ti-ai facut vreo tema sau ce? pai zi asa: Mama te rog sti ca tot timpul mi le fac de ce nu vrei sa intelegi? le fac corect nu ma mai verifica gen asa poate o sa mearga

| tigrutu a răspuns:

Daca tu chiar iti faci temele si doar te enerveaza e bine.Nu trebuie sa o faci sa se enerveze, ci poti sa iti lasi caietele/temele pe birou sa ti le corecteze, vzand ca esti de incredere o sa te lase in pace.

| Pruteanu_Matei_1995 a răspuns:

Fa-le,la mate cu ajutorul raspunsurilor de la sfarsit... laughing

| lulu95 a răspuns:

Incearca sa o eviti cand iti dai seama ca o sa vina sa te verifice... sau daca nu merge fa-ti temele ~o luna ca sa aiba incredere in tine si gata

| Micăta2 a răspuns:

Eu iti zic asa....cand o vezi ca vine la tine, tu dut-e in bucatarie, prefa-te ca ti-e foame sau dut-e la toaleta si stai si tu vreo de min hai ca esti fata desteapta si gasesti tu o solute mai buna :*

| Valentina_Radu_1989 a răspuns:

Ii arati tema tema trecuta!

| Seby_Steph_1998 a răspuns:

Eu nu am mai facut temele din clasa a4a si sunt a9a spui ca nu ai teme si daca e ceva mai important copiezi de la cineva in clasa

| FakeZEW a răspuns:

Probabil ai mintit-o cu ceva si acum nu mai are incredere in tine.Iar cu chestia ca nu ai nevoie sa afci temele iti spun eu ca tema este cel mai important lucru pentru a invata o lectie. Cel mai bine iti faci temele cat poate sa dureze 30min-1 ora, daca nu stii un exercitiu nu il faci si o intrebi pe prefosor/a daca te poate ajuta ca nu ai inteles exercitiul.

| AndreiDum94 a răspuns:

Ai putea sa imi zici in ce clasa esti ca sa iti dau un raspuns?

| Mariutza111122 a răspuns:

Poti spune asa: Mama tu nu ai incredere in mine? daca nu ai lasa-ma sa iti demostrez si eu am facut la fel cand mama mea m-a pus sa stau singura cu fratiorul meu cand aveam OPT ani bine dar s-a dus pana la supermarketul de langa noi si de atunci nu ma mai corecteaza dar ma intreaba daca mi-am facut temele

| lordwolf1234 a răspuns:

Buna spune-i mamei tale ca ti-ai facut temele la scoala cu un coleg si tia verificat profa temel