| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

461 răspunsuri:
| alynusha2992 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. spune-i mamei tale sa te lase in pace sa nu iti verifice temele o perioada sa vada ca poti invata si fara sa te verifice ea.

| dada123 a răspuns:

Fa timp de cateva saptamani temele aproape perfecte si cu cat trece timpul o sa aiba incredere in tine ca le faci. Nu cred ca dupa ce o sa aiba incredere in tine ti le va mai corecta. Funda? happy

| yukio16 a răspuns:

Probabil profele i-au zis că nu le faci.

| madyna22 a răspuns:

Pai inceraca sa o faci sa aiba incredere in tine.Stai mai mult timp cu ea si vorbeste despre ce ai tu pe suflet pentru a o face sa creada ca ar trebui sa aiba incredere in tine pentru ca nu o vei minti niciodata si ca atunci cand tu ii spui ca ti-ai facut temele ea nu va mai fi nevoita sa te controleze...

| xAndreea244 a răspuns:

Draga mea, ar trebui sa-i explici ca esti destul de mare pentru verificatul temelor, desigur atunci cand e calma, iar tu ar trebui sa-ti faci temele de fiecare data
Sper ca te-am ajutat

| FataCuScplici a răspuns:

Cu toate că este vacanţa, ţi-am râspuns la această întrebarelaughing
Deci, în primul rând va trebui să-i câștigi încrederea mamei tale.
Timp de o săptămână pregătește-ţi lecţiile în fiecare zi.
Mama ta nu o să te mai cicălească întruna.
Dacă faci asta, sigur îi vei câștiga încrederea.
Sper că ţi-am fost de ajutor.

| FataCurioasa a răspuns:

Buna! Nu inteleg de ce o indemna pe DG_Daniela_1998 sa o minta pe mama ei, sa o pacaleasca, sa scrie alta data ca sa nu-I verifice mama ei tema! Oricum verificatul e un lucru bun, si mie imi mai face mama asta, dar daca tu crezi ca nu ai nici o nelamurire vorbeste cu mama ta si spune-i ca nu iti place ca ea sa iti corecteze temele,; I gata! Fara alta data, fara alte minciuni sau scorneli!

| Ronny24 a răspuns:

O face inspre binele tau..Ai 14-15 ani si crezi ca e dusmanul tau sau nu stiu ce, dar o sa iti dai seama la maturitate ca iti vrea binele.

| logical100 a răspuns:

Pai fi atent, incearca sa-i arati temele mereu in urmatoarele 10 zile 12, fara sa-ti spuna si o sa vezi ca va uita si va crede in tine. asa s-a intamplat si la mine ( si o sa le iubesti ). funda?

| Clara123 a răspuns:

Pai spune-i ca daca are incredere in tine nu o sa le mai verifice.Sau daca nu merge spune-i ca trebuie sa te maturizezi si sa fii pe cont propriu. Sper ca te-am ajutat!

| Eu24 a răspuns:

E mama ta si vrea doar ca totul sa fie bine. Las-o sa te verifice, nu consider ca e foarte deranjant.

| Tigrul15 a răspuns:

Pai sincer nu prea ai cum, daca s-a obisnuit deja sa faca asta o va face tot timpul.

| sebibabi123 a răspuns:

Ce are ca te pune sa iti verifici temele? Vrea sa fie sigura ca le-ai facut corect.PS:Spunei sa ti le corecteze ea. Funda?

| Pastila666 a răspuns:

Incearca sa ii explici ca scoala este pentru tine si nu pentru ea... si ca te enerveaza obsesia ei cu temele... Ii spui ca daca face asa tu te faci sa crezi ca inveti pentru ea, si nu e bine. Sper ca te-am ajutat

| Metanistu a răspuns:

Pai iti zic eu ii zici ca nu ai tema scrii unde in secret unde ai tema de fiecare data si cand ai chef o faci un sfat cand te pun sa citesti tema profi deschizi cartea si citesti de acolo in mommentul ala si incerci o faci pe moment eu asa fac

| Raluca961718 a răspuns:

Hei. cum sa incep. mama ta vrea sa iti faci temele pentru a te invata cu acest stil deoarece cand vei fi in clasa a XI a XII sa ai "cheful" de care ai nevoie pentru a scrie si invata pentru examenul de Bacalaureat. :*

| Luizamc a răspuns:

Ce varsta ai?
Este probabil ca mama ta sa considere ca inca esti mica si ai nevoie de verificări. Încearcă sa te implici cand vine sa te controleze si sa corectați impreuna eventualele greșeli. Probabil ca daca te va vedea implicându-te, va considera ca iti pasa de ceea ce ai facut la tema.
Încearcă sa le faci cat mai corecte si sa ii arati ca nu ai greșeli pe care sa le poata corecta.

| KIMYKO25 a răspuns:

Pai spune-i ca esti destul de mare si ca nu mai este nevoie de asa ceva...

| alexiavis a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te duci tu la ea sa iti verifice temele. Dupa un timp ai sa vezi ca nu o sa mai vina la tine sa te controleze. Asa pateam si eu.

| Muffin123 a răspuns:

Cred ca daca ii spui ca ti lea verificat altcineva (tata, bunica, bunicul etc.) ea nu le-ar mai verifica. Sper ca te-am ajutat!

| Daniel_Blaga_1994 a răspuns:

Simplu. O lasi sa te verifice 2 saptamani, dar tu sa mergi la ea nu invers. si cand iti recastiga increderea nu mai are treaba cu tine

| Miron_Sanda_1990 a răspuns:

Spune-i ca nu ești copil mic și dacă insistă spune-i ca la tine in clasa nimănui nu îi sunt controlate temele și că ai nevoie de încredere din partea ei.
P.S. Dacă insită înseamnă ca nu te descurci la școală și ca nu ai mute bune și mamele nu mai asta vor de la copii lor așa că străduieștete mai mult la școală.
Cu plăcere anticipat.

| Florifl0 a răspuns:

Ii poti zice ca ai tu grije sa o faci si ca nu este nevoie sa ti-o controleze, daca ai nevoie de ajutor o sa apelezi la ea. Dar in ce clasa esti? :*

| Florifl0 a răspuns:

Zi ca nu este nevoie sa o controleze pentru ca ai tu grije sa o faci. Daca ai nevoie de ceva o sa te duci sa ii ceri ajutorul dar deocamdata sa stea linistita ca o rezolvi de fiecare daca cand ai teme :* app cati ani ai?

| karinutagalea a răspuns:

Ai putea schimba subiectul cand te intreaba de teme, eu mai fac asa.Sau atunci cand sti ca trebuie sa te intrebe de teme nu sta langa ea fa altceva ca ea sa uite ca trebuie sa ti le controleze.

| quatre a răspuns:

SAl! Daca tu chiar nu vrei sa iti verifice temele ai putea sa ii spui cu calm : Mami, te rog intelege-ma atunci cand imi verifici tema simt ca nu ai incredere in mine, si asta nu imi place! Te rog nu ma mai verifica!

| BibiBiBia a răspuns:

Pai,este cam greu daca si-a pierdut increderea in tine nu e de bine, eu zic sao recastgi cumva altceva nu ai ce face.adica sa-i spui ca nu ai nu te crede sa le ascunzimai rau se infurie. deci incerca sa o ajuti la treburi sa vorbesti despre intamplari sa uite sa le controleze
winking funda?

| Gurusciuc_Ionela_1999 a răspuns:

Sau dupa tme pleaca la plimbare seara vii te culci si gata

| Irizelda a răspuns:

Vorbeste cu mama ta intr-o zi cand e calma. Explica-i ca atunci cand vezi cu cata atentie iti verifica temele, apreciezi sincer faptul ca iti acorda atat de multa atentie si timp, in acelasi timp te simti stanjenita si dezamagita. Poti sa justifici spunand ca te simti astfel deoarece esti o persoana de incredere si ai vrea sa ii arati ca ai crescut, ca esti responsabila si constienta de sarcinile tale. In final da-i ideea sa se uite peste caietele tale o data pe saptamana, sau cand ai realizat o tema frumoasa poti sa o interbi chiar tu ce parere are. Verificatul temelor, poate deveni un mod placut de a petrece timp pentru a va cunoaste mai bine.

| Radu_Georgiana_2000 a răspuns:

Eu zic sa iti faci temele, spre binele tau si sa te apropii un pic mai mult de dansa! Spune-i ca nu trebuie sa isi piarda increderea in tine si poate asa va spuneti orice secret! Bafta! Sper ca te-am ajutat!