| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

442 răspunsuri:
| ioanaaa65 a răspuns:

Hei!
Referitor la intrebarea ta, cred ca cel mai bine este sa te impui. Spune-i clar si raspicat ca tu consider ca poti supravietui si fara controlul ei. Eventual, faceti un mic experiment. Ea nu te controleaza 3 zile, si daca merge bine totul, atunci sa ramana asa in continuare. Succes! :*

| KATARAandAANG a răspuns:

Încearcă să-ți faci temele regulat și cît mai corect ca ea să înțeleagă că nu mai ai nevoie de verificările ei. Poate funcționează.La mine a trecut cu timpul, BAFTĂ!

| raulmaf a răspuns:

Poate ca i-ai dat motive sa nu mai aiba incredere in tine sau este doar un comportament mai cicalitor al mamei. Poti citi mai multe despre cum iti poate afecta un parinte personalitatea: http://www.viatadesucces.com/......nui-copil/

| Yoanna65553 a răspuns:

Buna! Trebuie sa ii demonstrezi ca tu esti in stare sa iti faci temele singura!
Incearca sa vorbesti cu ea si nu uita ca mama ta iti vrea binele, dar probabil vrea sa fie sigura ca vei face totul 'ca la carte '! :*
Sper ca m-am facut inteleasa!? happy

| WildLife1001 a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca ai crescut si va realiza ca nu te mai poate contola permanent!

| SpeedO123 a răspuns:

Poate mama ta are anumite mmotive ca te controleaza temele stii ce fa invata mai bine la scoala si atunci nu te va controla eu asa am facut si vad ca merge

| andra1980 a răspuns:

Te duci la dansa de cateva ori cu temele fara sa iti zica ea apoi o sa renunte

| Patrick_Maioș_1987 a răspuns:

Ai putea pleca la bunici daca stau aproape de scoala
sau intreab-o de ce nu are incredere in tine si sa nu te trateze ca pe un copil. mamele sunt foarte grijulii si nu vor ca copilul lor sa creasca si sa le paraseasca.dar ii explici ca vei pleca la liceu intr-o zi si nu va mai fii cu tine...eu sincer sa fiu cred ca ea vrea sa ii raspunzi asa ...arata-i ca greselile tale sunt ale tale, nu ale ei, tu trebuie sa suporti consencintele nu ea FUNDA?

| Ally563 a răspuns:

Poti adauga un Mami si o fata de catelus plouat ca asa merge treaba unsa big grin apoi ii spui : te rog sa nu te superi, dar... eu nu mai vreau sa imi verifici temele, pentru ca. cred ca ma descurc si singura. Daca gresesc odata, ce are? din greseli se invata! Sunt destul de mare, pana cand vrei sa ma mai verifici? La mine a functionat. succes! :* Si daca nu va merge. pai, macar ai incercat. E mama ta si trebuie sa o accepti asa cum e ea. Sper ca te-am ajutat

| BILIONERA a răspuns:

H

| SupradozaDeVise10 a răspuns:

Pai mama nu face asa ceva, darr daca ar fi facut-o as fi schimbat subiectu`, as fi facut altceva.mi-as fi cautat de lucru.Ori o lasi sa verifice o tema mai veche. Daca iti faci temele poti sa o lasi sa-ti verifice temele si tu vezi`ti de altceva

| Francu_Miandru_1990 a răspuns:

Pasul 1:cand ajungi acasa o intrebi alcv.
pasul 2 daca nu mrg...cand te intreba de teme deschida alt sb.
pasul 3:fi sincera cu mama ta nu are ca sa iti faca...pana la urma e mama ta o sa ii treaca ei

| Hinamy a răspuns:

Probabil ca nu are destula incredere in tine. Trebuie sa discuti deschis cu ea. Si mie imi facea asa si de cele mai multe ori nu aveam multe teme, de asta nu ma credea. Asa ca ma gandesc ca poate o fi la fel. discuta cu ea.; p

| Tiberiu_Andrei_1996 a răspuns:

Salut!
nu stiu cum sa te intreb dar inveti bine?
Daca ai note mari va avea incredere in tine sigur!

| Emma34 a răspuns:

Spune-i ca nu ai teme! sau prefate ca inveti! cand te intreaba

| Luchian_Gabriela_1996 a răspuns:

Daniela ar trebui sa invetii mai bine deoarece ca mama ta sa aiba incredere in tine si tu nu vei mai avea problene apoi daca tema ta e gresita o refaci pe ascun s acasa si daca dooamna iti pune nota exerseaza scrisul ei si gata mama n-o se te mai verifice

| Datcu_Theodorina_1948 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o incurajezi pe mama ta in verificarea temelor si cind se va convinge ca totul e perfect va renunta singura. Fi calma, intelegatoare si atunci mama va fi convinsa ca esti un copil minunat. Spor la teme!

| mateiass a răspuns:

Fa-ti temele timp de o saptamana sau doua si dupa nu o sa te mai controloze

| Error4044 a răspuns:

Mama ta vrea sa iti verifice temele pentru ca sa vada daca sunt corecte si daca nu sunt sa te ajute ca sa nu iei nota mica

| Adrinator a răspuns:

Buna. big grin
Eu zic ca cel mai bine e sa iti faci temele. happy
Nu degeaba te verifica, face bine!
Crede-ma, poate acum zici ca este rea
dar in viitor vei spune ca este buna ca a facut asta.
Plus, fa-ti temele. Eu am primit note rele la scoala pe teme nefacute.
La tine in clasa nu iti da nota mica profesoara/profesorul de mate sau romana cand nu-ti faci tema? La mine da.
Si plus uni profesor fac asa: La 4 teme nefacut ai nota 3.
Adica doar daca nu faci numai un exercitiu, tot te trece pe lista '' nefacutului''.
Asa ca fa-ti temele. happy
E mult mai bine. happy

| MyraM a răspuns:

Este un lucru bun sa te verifice...merg si celelalte metode de mai jos laughing))

| Ion_Andrei_1977 a răspuns:

Incearca sa o faci sa aiba incredere in tine astfel va realiza ca numai trebuie sa stea dupa tine...e normal (e mamica ta) : Fa-ti temele vreo 8 / 7 zile fara greseli si va vedea ca nu mai ai nevoie de ajutorul ei! Funda PLZ PLZ PLZ!

| sayuriy a răspuns:

I-ai dat motive sa faca acest lucru? de exemplu nu ti-ai facut tema si ea a descoperit acest lucru. Incearca sa ii demonstrezi ca iti faci tema si apoi va avea incredere in tine si nu te va mai verifica

| konage a răspuns:

Spune-i ca leai facut si tiai pregatit ghizdanul si nu vrei sa mai umbli vezi daca merge.

| Petrisor_Euu_1995 a răspuns:

Uite si raspunsul meu. Daca mama ta te controleaza mereu sa vada daca ai scris temele normal ar fi sa vada si daca leai scris bine, ceeace inseamna ca mama ta e cel putin la fel de desteapta ca tine. Pentru a o impresionao incearca sa dai mai mult interes scolii, sau daca vrei sa scapi mai usor(mai rapid) de fiecare data cand ar trebui sa te controleze intampino tu cu caietul de teme in brate si cu 2sau 3 exerciti in plus! Eu cred ca ar incantao! Incearca si ideea mea si ai sa vezi ca aceea grija se risipeste in timp!

| alexam23 a răspuns:

Hmm...fa-ti temele! tongue

| denys155 a răspuns:

Buna,pai spune-i mamei tale ca esti destul de mare, iti faci temele, inveti si cand iei o nota mica atunci sa iti mai verifice.fa cumva sa nu iei note mici copiaza la teste orice faci, la mine merge

BAFTA!

| Haha123 a răspuns:

De scapat nu cred ca ai putea,mai ales ca tine mortis,poate daca ai face-o sa se gandeasca la altceva. Sau poti sa ii spui ca n-ai teme, eu cel putin nu scriu pe caiet ce tema am, insa nici mama nu ma corecteaza. Nu inteleg in ce sens 'nu ai nevoie. Daca ti se pare ca mama ta te constrange foarte mult, ii poti explica cu frumosul si pentru o perioada sa-i demonstrezi ca nu e nevoie sa te verifice, si apoi o fie bine.

| Lisovski_Patrisia_2000 a răspuns:

Ce cauta aici telefonul copilui, mama te iubeste de aceea asa face ( mie asta nu imi place ca imi face si mie )

| nusestie123 a răspuns:

laughing Ce varsta ai si in ce clasa esti? Si mie imi facea mama la fel. Mama ta este o mama foarte buna si vrea sa fie sigura ca te duci la scoala cu temele bine facute. Orice parinte vrea numai binele copilului ei. Ca sa scapi de verificat, fa-ti temele foarte bine. Daca te verifica, inseamna ca gresesti tu ceva mereu, si nu are incredere ca te poti descurca si singura. happy