| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| cocosnucifera a răspuns:

Din cate am vazut NOName castiga detasat!

| kasguz a răspuns:

Buna
votez pentru bacemi pentru ca a fost cu adevarat de folos cand am cerut niste cursuri de germana si este un tip de treaba happy
merciwinking

| Danitzu a răspuns:

Il votez pe Bacemi pentru ca mereu a dat raspunsuri inteligente si folositoare

| anDa a răspuns:

NoName / Bacemi
1.Pentru ca sunt foarte activi
2.MAnifesta respect fata de toti membrii, chiar daca unii dintre ei nu merita
3.Merita din plin acest titlu

| dllm. a răspuns:

@Bacemi pentru că e un băiat deosebit şi mereu a dat răspunsuri bune şi folositoare pentru toţi, plus ca e o persoana deschisa si mereu dispusa sa ajute!

| Butterfly9 a răspuns:

NOname merita sa fie! Va rog frumos, sa fie ea! O votez pe NOname!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o votez pe stelaTPUro sau ralucaTPUde ce?:findca e cea mai activa pe site si ca din cate am auzit ea l-a infintat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votez
NoName

| gucy a răspuns:

NOname nu stiu dar poate obtine first place plus de asta a fost si este activa si a ajutat pe multi!

| MoonShadowxB a răspuns:

NoName. Motivele n-are rost sa le mai spun si eu, le-au mentionat altii inaintea mea.

| DEBrown a răspuns:

Bacemi, a dat raspunsuri multe si folositoare.

| anDa a răspuns:

NoName
-este amuzanta, este inteligenta si vorbeste cu un respect desavarsit.

| TDGMeebu a răspuns:

O nominalizez pe NOname. Este de ajutor, nu da copy-paste de pe google, nu se leaga de noi degeaba etc.

| All3 a răspuns:

NoName, da raspunsuri folositoare si detaliate si nu insulta alti useri big grin NoName is The best!

| FulgerMQ a răspuns:

NOname am vaz ca e activ, da raspunsuri bune!

| valy a răspuns:

NOName merita.si Bacemi este un baiat super de gasca si am vazut foarte multa lume multumita de el. dar NOName nu am cuvinte sa descriu.
Merita sa castige.

| anad a răspuns:

Nominalizarea mea este NOname fiindca este printre utilizatorii care chiar se incadreaza in politica site-ului: da raspunsuri folositoare si inteligente(in mare parte castigatoare) aproape la toate categoriile de intrebari, este foarte activa, da dovada de multa compasiune, intelegere si respect si se pare ca este cea mai dezirabila si simpatizata persoana de pe site!
(Mi-a fost greu sa aleg fiindca am aceleasi cuvinte de apreciere si simpatie si pentru user @Bacemi!)

| Dragos_9559 a răspuns:

Brigaella

| Kidutsa a răspuns:

Il propun pe Bacemi deoarece este un utilizator care isi da interesul pentru acst site si merita sa fie ales.In plus nu se implica in conflicte deschise.

| CRISTINA_5101 a răspuns:

Noname. oricum sper sa nu alegi pe cineva care sa zica : "Pe mine ar trebui sa ma alegeti!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votez Bacemi! De ce?
Pentru ca:
- da dovada mereu de bun simt si sinceritate
- este constant in activitatea sa pe TPU si vrea cu adevarat sa fie de folos
- doreste mult sa invete de la ceilalti si nu crede nicidecum ca ar fi cel mai bun (isi stie propria valoare)
- are potential si zi de zi incearca sa-l adevereasca prin actiunile sale
- stie sa se faca placut
- lista va continuaa... tongue

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am citit toate propunerile. Marea lor majoritate se impart in doua / Bacemi si NOname. Nu am citit propunerea lui Bacemi pentru acest titlu, dar sunt de acord cu ce a propus NOname si anume -- utilizatorul anului sa fie MARIANA
http://www.tpu.ro/utilizator/ixeq
Imi motivez alegerea : este o buna sfatuitoare, raspunde amplu, inteligent si amanuntit, se implica, dand raspunsuri din suflet. Daca am evalua raspunsurile dupa funditele castigate, ar avea un raport foarte bun (comparativ cu numarul de raspunsuri date) ar fi undeva la 24. 51% din raspunsuri castigate.
Probabil ca utilizatorul anului va fi NOname si sunt foarte de acord cu faptul ca este o utilizatoare foarte activa, foarte sufletista, inteligenta si cu mult umor. In afara de ea ar fi altii pe care ii apreciez foarte mult, cum ar fi April, Bacemi, Brigaela, Gbrltdr, Nony, Cristi_202 si sunt multi altii pe care ii apreciez, de asemenea, foarte mult. Felicitari tuturor si sa ne vedem cu bine la anul.

| SCosmin a răspuns:

Eu vreau sa fiu!

| KidOoNh a răspuns:

O aleg pe NOname pentru ca am vazut ca ea chiar merita pentru ca a ajutat foarte multi oameni si este draguta adica ea daca ii spui vorbe urate nu te jigneste inapoi ci iti raspunde in asa fel in care sa nu te supere de clar NOname UTILIZATORUL ANULUI! big grin

| NileyFan a răspuns:

NOName merita!
Frumoasa, inteligenta, activa, amabila. Acestea sunt motivele pentru care o votez!

| Stefania a răspuns:

Eu consider ca Utilizatorul Anului 2010 pentru TPU.ro sa fie NOname! De ce? Pentru ca mereu stie sa dea sfatuiri bune, folositoare, este langa persoanele cu probleme are un suflet foarte mare. Ea merit intr-adevar acest cadou!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NoName, deoarece a fost foarte activa, da raspunsuri foarte bune si de ajutor.Aceasta este opinia mea.

| andreeadragutza22 a răspuns:

NoName foarte activ

| Unique a răspuns:

Pe Bacemi

| marius577 a răspuns:

O nominalizez pe @Andrєєa.Deoarece da raspunsuri corecte, amuzante si e de treaba.