| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| deliutza_7233 a răspuns:

Vreau sa castige deliutza... e cea mai tare adica eu... va rog ar fi cel mai frumos cadou de craciun e inspirata si nu isi bate joc de ceilalti ci chiar ii ajuta

| georgyana_3702 a răspuns:

Eu pe alexandrapreda

| TJohannaB a răspuns:

T

| Delia a răspuns:

Am invatat, dupa ceva ani de experienta de viata ca merita in primul rand sa apreciem calitatea, si nu cantitatea.De aceea as dori sa-l nominalizez pe Bacemi, deoarece da dovada de multa inteligenta, iar raspunsurile lui reflecta implicare, nu doar dorinta de a acumula un raspuns castigator in plus.Cine intelege ce vreau sa zic, sigur il va vota pe Bacemi.Succes tuturor!

| StiCS a răspuns:

NOName

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ea, NOname!
Are un umor extraordinar, e perfecta!
Merita din plin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorindovleac@yahoo.com

| CookieMonster_6225 a răspuns:

NOName cu siguranta.Pentru ca da niste sfaturi foarte utile si este foarte activahappy

| Fluture a răspuns:

No name.
pentru ca fiecare raspuns... e dat din suflet, adica se vede ca... ea/el chiar se pune in pielea celui pe care doreste sa il ajute.happy

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

NOname clar! Ii ador raspunsuriile:X

mariana
| mariana a răspuns:

Felicitari TPU, la multi ani si la "mai mare" (adica un numar cat mai mare de utilizatori, care sa doreasca sa faca lumea un picut mai buna).
S-au facut multe propuneri si sunt convinsa ca fiecare dintre cei propusi, are calitatile necesare pentru a fi apreciat/a pentru faptul ca s-au implicat in munca de a face ce este mai bine pentru comunitate si pentru userii ei, indiferent ce varsta au, ce calificare profesionala si cat de multe raspunsuri au dat. Important este ca au dorit sa fie de folos si au aratat intelegere pentru cei aflati in cumpana fiind nedumeriti, curiosi ori necajiti si cerand ajutor.
Eu inteleg prin Userul anului, o persoana care a avut activitate pe site TPU cel putin de la inceputul anului 2010, pentru ca asa ar fi corect sa se aprecieze si asa s-ar intelege acest calificativ: CEL MAI BUN DIN ACEST AN 2010.
Fiind jurista ca pregatire, am incercat sa definesc termenul pentru care sunt in competitie, cei ce au fost propusi pentru UTILIZATORUL ANULUI.
S-ar parea ca la final au ramas sa se confrunte Noname si Bacemi.
Eu ii apreciez pe amandoi si nu numai pe ei, sunt multi cei/cele care s-au ramarcat prin raspunsurile lor pline de substanta, de suflet, de bun simt, de intelegere si au aratat ca pot sa daruiasca din cunostintele lor, din sufletele lor, pentru a-i ajuta pe ceilalti.
Eu il sustin pe Bacemi pentru ca este un tanar corect, competent, intelegator, inteligent si care prin activitatea lui, a facut ca acest site sa devina mai bun, mai performant. A facut si propuneri pentru imbunatatirea organizarii site-ului si a daruit din timpul lui dand raspunsuri, inteligente, si folositoare cu precadere dar si ironice si glumete acolo unde a fost cazul. Il sustin pe Bacemi si pentru faptul ca a activat in tot cursului anului pentru care se face alegerea userului.
O apreciez foarte mult si pe Noname, care din aprilie 2010, a desfasurat o munca asidua in cadrul site-ului, a dat raspunsuri inteligente, folositoare si a ajuns in top-ul 100 pe un loc foarte bun, dar singurul lucru ce-i lipseste este acela ca a devenit user doar dupa ce a trecut mai mult de un trimestru din acest an si astfel, in opinia mea nu poate fi declarat/a USERUL ANULUI pentru ca nu indeplineste una dintre conditiile esentiale, aceea de a fi activat pe site tot anul 2010.
Sigur ca, nu a fost pusa aceasta conditie de Stela, dar cred ca este corect ca sa se aleaga pe cel/cea care a activat in anul pentru care se face alegerea.
Apreciez acest site si a fost o idee minunata ca el a fost infiintat si doresc pentru Administratorii site-ului, pentru toti cei care coordoneaza si asigura conditiile pentru ca site-ul sa poata fi functional pentru numarul mare de useri la care s-a ajuns in prezent.
Fiindca ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului si de Sfintele Sarbatori ale Craciunului pentru toti, din inima, LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE.

| diana2709 a răspuns:

Eu consider ca bacemi ar merita titulatura de " utilizatorul anului 2010" intrucat e genul de om care va fi el insusi in orice situatie cu absolut orice persoana, care iti ofera bucuros o mana de ajutor indiferent cat de banala e problema pe care o ai si asta fara vreun motiv anume, doar din dorinta de a ajuta.nu gasesti peste tot genul acesta de oameni.In plus activitatea sa pe acest site (si nu numai) dovedeste faptul ca face totul din suflet iar sfaturile pe care le ofera sunt cel putin utile.

| GabiGabrielle a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi deoarece da raspunsuri folositoare si chiar sunt de folos happy

| 愛日本 a răspuns:

Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca :

1. da raspunsuri utile, amuzante si inteligente
2. faptul ca este Expert TPU arata ca este activa, inteligenta si inteleapta.
3. este cunoscuta de aproape toata lumea de pe site
4. a incercat si a reusit sa dovedeasca faptul ca exista si blonde inteligente.

| IoanaBogdana a răspuns:

NOName merita sa fie userul anului 2010 deoarece da raspunsuri elaborate si foarte utile. el/ea este potrivit(a) pentru a fi userul anului.

| Dove a răspuns:

NoName da cele mai bune raspunsuri.

| Marijuana187 a răspuns:

Yo,winking ma nominalizez pe mine deoarece:
1. Dau raspunsuri amuzante, nu imi bat joc si ajut oameni
2.Am valoare, nu ca voi
3.Ai probleme cu ceva, dai mesaj iti raspund
4.Sunt de treaba
5.Merit sa fiu votat!

| BUBULINA a răspuns:

Ei il nominalizez pe FLAV.de ce? pentru ca este o persoana sincera, saritoare si modesta

| Raiden a răspuns:

Ma autonominalizez. :d
Daca nu se poate sa fiu eu atunci sa fie Legiuitoarea.

| Teodora_4244 a răspuns:

Nominalizez pe bacemi :X

| Marynna a răspuns:

Eu propun sa fie @marrr, deoarece consider ca da niste raspunsuri foarte bune pentru varsta ei, mature si folositoare

happy

| Dragosgan a răspuns:

Eu o aleg pe Legiuitoare. O stiu de pe fostul cont cand era nr 1 pe TPU, pacat ca si-a sters acel cont si si-a facut altul, pentru ca cred ca si acum era numarul 1.Deci motive pentru care o nominalizez pe Legiuitoarea:
-foarte activa
-raspunsuri serioase si bune
-prietenoasa
-caracter bun
etc, Legiuitoarea merita locul 1 pe 2010.

| Stella a răspuns:

Eu o nominalizez pe Hapciu pe mine m-a ajutat multi cred ca si pe altitongue

| Unique a răspuns:

Pai eu as fi de acord cu utilizatorul Bacemi! Este un utilizator vechi si ajuta foarte multa lume! In plus e si expert TPUhee heeMerita!

| Buttercup30 a răspuns:

Eu sunt pentru harciog.are umor big grin

| Atotstiutorul a răspuns:

Il nominalizez pe utilizatorul Noname pentru ca are cele mai bune raspunsuri!

| carminaburana43 a răspuns:

Il propun pe utilizatorul @Bacemi pentru ca mereu a fost impartial si nu a judecat pe nimeni! Este un baiat foarte de treaba si cu mult bun simt! Are toate calitatile necesare!

Manifesta intelegere si empatie fata de problemele cuiva si in afara raspunsurilor la intrebari TPU prin mesaje adresate la persoana respectiva in cauza.

| winchesters a răspuns:

Parerea mea e ca NOName ar fi potrivita pentru aceasta functie. Ea chiar da rasunsuri folositoare, uneori demne de urmat. Votez NOName! Pur si simplu.chiar stie ce face.

| MrsBrunetzyka a răspuns:

O votez pe Noname! de ce? fiindca imi place poza ei de user, pentru ca da raspuns fol.

-sincer-

| LigiMe99 a răspuns:

Eu l-as nominaliza pe IceShadow. De ce? Fiindca da raspunsuri corecte, raspunde mult si... si da raspunsurile scurt si la obiect, nu se lalaie 1000 de ani. Deci eu zic ca el ar fi cea mai buna alegere. big grinbatting eyelashes