| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| 20.mvf a răspuns:

@bacemi

| Danitzu a răspuns:

@Bacemi

| Fifylici a răspuns:

Eu il votez pe @ Bacemi.
1.Este un om foarte deosebit, cei care il cunosc imi veti da dreptate.
2. Pune mult suflet si caracter in tot ceea ce spune.
3.Pentru varsta lui este destul de matur si intelept.
4.Nu a fost si nici nu este implicat intr-unul din conflictele site-ului.
Fie ca cel mai bun sa fie nominalizat!

| marius577 a răspuns:

Inafara de mine, il nominalizez pe Bacemi, pentru ca da raspunsuri utile.

| Octaviana_9832 a răspuns:

Eu consider ca Utilizatorul Anului ar trebui sa fie Bacemi happy.
Pentru ca:
- este un bun sfatuitor si foarte de treaba
- nu are niciun conflict cu nimeni de pe site
- ajuta comunitatea TPU cat de mult poate si daca ar putea s-ar implica si mai mult
- este un utilizator activ
- pune intrebari interesante
- il respect pe el ca persoana si sper sa castige! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bacemi...este mereu toleranthappy

| LittleandLiars a răspuns:

NOname :
-este foarte activa;
-intr-un scurt timp sa facut placuta pe acest site big grin;
-multi iau dus dorul si se intrebau unde este cand a lipsit cele doua luni dar sa revansat;
-a fost felicitata de multi utilizatori cand a castigat titlul de Expert TPU;
-rapsunurile sunt clare cu inteles;
-ajuta oamneii de pe 15 Aprilie 2010 dar deja este Expert TPU;
-mi se pare o fata foarte draguta/baiat desi nu cred oh go on;
-calitatile ei sunt nenumarate :
-buna;
-amuzanta;
- de treaba;
-serioasa cand vine vorba de seriozitate;
-nu a intrat in nici un conflict;
-prietenoasa;
-sincera;
-mi se pare cea mai buna pentru acest titlu si nu cred ca a incepu un tanc si au zis toti NOname oh go on au zis pentru ca asa au crezut ei asa au simtit ei

Desi Bacemi, Legiuitoarea, Eliana si ei merita dar NOname cred ca ar fi cea mai buna.

Sa castige cel/cea mai bun/buna big grin

| yulian4k a răspuns:

NoName

| Ecou a răspuns:

Shadowhek

| GeorgianaDragus a răspuns:

Pe nOname:X

| 愛日本 a răspuns:

Eu zic ca NONamehappy

| AshEldo a răspuns:

Vot pentru Bacemi...
-mie mi s-a părut cel mai activ în ultima perioadă, probabil unde am avut ocazia "sa-l cunosc mai bine"în urma raspunsurilor date în diferite domeniihappy
-ofera raspunsuri complete...ca prin urmare, clare
-ca oricare alt user adevarat TPU, ofera sprijin oricând, oricuihappy

| ade2998 a răspuns:

Eu il nominalizez pe kidboo ca mi se pare un baiat ok

| narcisa a răspuns:

Eu zic ca brigaela merita sa fie userul anului 2010 pentru ca chiar ajuta oamenii. da raspunsuri foarte bune si nu induce lumea in eroare doar de dragul de a raspunde.pe mine m-a ajutat foarte mult si cred ca merita sa fie userul anului.acest utilizator a fost pe primul loc si anul trecut dovada ca este raspunsurile sunt foarte concrete si ajutatoare.
va rog sa tineti cont si de parerea mea.

| piticot a răspuns:

Ciao.
Sincer pana in seara asta nu stiam nimic de chestia asta dar stiu ca nu trebuie sa stau pe ganduri.Nominalizez pe Bacemi pentru ca parerea mea:
-este impartial
-raspunsurile sau intrebarile lui nu jignesc pe nimeni
-nu intreaba si nu raspunde doar de dragul de a o face
-este mai mult decat activ pe TPU.

| teroalex008 a răspuns:

Nu ar fi frumos ca toti care au dat macar un raspuns sa fie utilizatorii anului 2010? laughing) De exemplu foarte multe persoane mi-au dat raspunsuri folositoare la intrebari si nu as-i putea sa votez doar un utilizator asa ca... pot fi 100 de raspunsuri ``bune`` dar un raspuns care a schimbat cu adevarat viata in bine unei persoane deci in concluzie NU EXISTA un utilizator al anului 2010

| ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ a răspuns:

Eu consider ca Bloondyna e cea mai potrivita majoritatea intrebarilor pe care le-am pus si am primit raspuns de la ea m-au ajutat mult...

| emir a răspuns:

Brigaela

| andreeaemmma a răspuns:

NoName

| cary29 a răspuns:

Buna...Eu consider ca Bacemi ar trebui sa fie userul anului. M-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie de un sfat.Este foarte de treaba si ma pot baza oricand, la orice ora pe el.Ma asculta de fiecare data cand am nevoie.He is the best big grin

| rozelor a răspuns:

Brigaela

| psiholoaga a răspuns:

Raspunsurile de aici sunt atat de amuzanteeelaughing)
Vad ca batalia se da intre noname si bacemi, eu astept sa vad cine iese si votez "dupe aceea", nu vreau sa supar noul lider TPU si sa primesc ban (caci unii useri cred ca daca esti utilizatorul anului, poti sa faci reguli, ai drept de veto, ti se dubleaza punctajul, primesti bomboane de craciun etc.).
@Ardnaxur, Gabi isi tinea discursul politic: "Dragi tovarasi, daca ma veti alege pe mine, iata ce schimbari se vor produce in republica TPU: " Viva la revolucion! laughing

| Lolittaa a răspuns:

Buna...stiu ca suna cam ciudat dar nominalizez pe @mistikk big grin m-a ajutat sa trec peste ceva foarte important in viata mea...

| mihaibrasov a răspuns:

Noname iese, nu va mai agitati happy. Are parul fain(in poza) si da sfaturi utile. Eu nu vreau sa ies ca nu imi place sa fiu faimos, dar ma autonominalizez (de ce? pentru ca un film este apreciat si daca a primit x nomnalizari la oscar), chiar daca sigur nu ies.
Nu puteti sa puneti si "cel mai mistocar utilizator al anului 2010"? Acolo poate ies in primii 10.
Take care all.

| Ioana_2341 a răspuns:

Cine ma nominalizeaza? pls... Dau o fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a atras atentia NOname(vot pentru NOname).

Motive:
1. M-a ajutat foarte mult la unele intrebari.
2. Mie mi se pare ca ea/el este cea/cel mai activ(a) membru/membra al site-ului TPU.
3.Cand am dat un ochi la intrebarile si raspunsurile ei/lui am observat ca toate intrebarile ei/lui au sens (fata de altele) si toate raspunsurile ei/lui sunt absolut inteligente si folositoare (fata de altele).
4.Este un expert TPU, ceea ce ii ofera un mic avantaj in inteligenta si logica.

Cam atatea motive am ca NOname sa fie ales Utilizatorul Anului 2010.

| Adredemesconf a răspuns:

Eu una il nominalizez pe @Bacemi. Este un user foarte activ si da raspunsuri foarte bune si folositoare si nu am vazut niciodata insultand pe cineva.Cum zicea si @kongeriket, @Bacemi nu s-a implicat in nici un scandal "virtual". Pt mine este de mult timp userul anului >big grin

| USERname_1596 a răspuns:

Eu consider ca NoName a fost foarte ACTIV si a dat multe raspunsuri extrem de folositoare, deci votez NoName

| 3ntzz a răspuns:

Noname sau eu happy dar mai mult noname

| mistikk a răspuns:

Buna...de cand ma stiu pe TPU am avut un user preferat... o nominalizez pe Noname pentru ca merita din plin, nu vreau sa spun cumva ca nu mai sunt useri buni dar nu am dreptul decat la o nominalizare si de aceea votul meu merge la Noname.
Motive:
NOname m-a ajutat de cele mai multe ori cu raspunsuri foarte bune si de aceea merita sa fie userul anului 2010 si presimt ca va fi kiss
Felicitari NOname pentru tot ce faci...