| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Eu îl voi nominaliza pe Bacemi pentru bunul său simţ şi pentru implicarea sa.

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

NoName deoarece da niste raspunsuri foarte bune, si pentru cel care intreaba dar si pentru cei care sunt interesati de raspunsuri la acea intrebare.Este foarte activ(a) si prietenos(a)
Votez NoName

| Maximus a răspuns:

Consider ca Bacemi ar trebui sa fie userul anului datorita faptului ca este una din putinele persoane care intr-adevar au avut un sfat bun de dat persoanelor care aveau nevoie de el, chiar daca nu intotdeuna raspunsul sau a fost considerat ca fiind castigator, dar avand in vedere timpul, seriozitatea si de multe ori punctualitatea de care acesta a dat dovada, sunt convins ca el este cel ce trebuie numit a fi Userul Anului 2010!

| Miяu a răspuns:

NOname ajuta foarte mult userii, este foarte activa. MERITA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni, voi ati dat nefolositor si stupid, celor care nu au fost cu Bacemi si invers, cei care nu ati fost cu usera NOname. Dar stati sa ne intelegem, daca ati dat pe acest motiv ca nu va convenit alegerea facuta(nu aveti bun simt, sunteti prosti, cereti.va scuze), sa justificam pentru ca, am impresia ca cei care au votat in modul acesta nu au realizat cea ce au votat (facand alegerea facuta a lui NOname brigaela care a fost anul trecut etc,):
- in primul rand sus admina se exprima, cam asa: ''Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?'' - pai cel care are deja un an, si acela e BACEMI. ce mare filozofie cu voi toti astia care ati ales NOname si ati votat deampolea cu stupide...deci trebuie un USER AL ANULUI 2010, nu de juma de an.
si pe Bacemi il aleg, pentru ca are un an de cand ajuta siteul.

| iuandfto a răspuns:

Il nominalizez pe Bacemi pentru ca :
-Are raspunsuri foarte bune
-Sta foarte mult pe site
-Raspunsurile lui sunt facute pentru a ajuta nu pentru a primi fundita.

| Gabi1335 a răspuns:

Regula 1::utilizatorii nu au voie sa mai scrie nimic prescurtat.
regula2;; utilizatorii trebuie sa fie mai expliciti in intrebarile si in raspunsuriile personale

regula3::doar persoanele cu peste 18 ani au vosie sa vizualizeze si sa adauge intrebari in sectiunea,, DRAGOSTE si SEX

regula 4::sa nu se mai accepte raspunsuri de la anonimi

regula 5::vor fi premiati cu,, fundite,, doar utilizatorii care dau cel mai explicit raspuns si sa fie expert TPU la 50-60 de fund

regula 6::persoanele de pe TPU nu au voie sa injure si sa adauge semnele de punctuatie

regula7::nu se permite ajutarea elevilor(studentilor) in scopuri scolare

regula8::intrebarile vor fi sortate in rubrica respectiva

regula9::toti utilizatorii trebuie sa fie logati pentru a vizualiza pagina principala

regula10::utilizatorii nu trebuie sa comenteze despre acest site

regula11::persoanele care utilizeaza acest site nu au voie sa dea diferite adrese sau site

acestea au fost regurile::

| IbanezFender a răspuns:

Eu il votez pe bacemi pentru ca am primit de la el raspunsuri foarte bune si este foarte activ pe blog

| VIPER a răspuns:

Eu desigur. uitati-va la profilul meu.sunt un om foarte de treaba.am raspuns cand am putut si din ce am stiut(sau cat am putut). daca e altcineva treaba voastra. oricum, motto-ul meu este:ajuta-i pe ceilalti si vei fi si u ajutat

| baru a răspuns:

No Name. Educatie, bun simt, cinste, demnitate, si un respect deosebit. Am tot respectul pentru asemenea oameni. Din tot sufletul, ea a fost si pana acum prima.

| Crisu_7532 a răspuns:

Il nominalizez pe Bacemi deoarece este un membru activ, ofera raspunsuri competente si nu se implica in polemici.

| TzaCaNeL a răspuns:

NOName clar... nici nu mai trebuie explicatii!

| a răspuns:

Eu îl nominalizez pe Noname.

| cristina_3322 a răspuns:

Il votez pe Bacemi utilizatorul anului pentru ca a dat multe raspunsuri folositoare, raspunsurile sunt gandite, si eventual se pune in situatia persoanei care a pus intrebarea, astfel incat raspunsul este ca un sfat de la un prieten. Are o activitate pe acest site de apreciat.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Gabi1335: Ce-a fost asta? Ti-ai facut vreun site si ne impartasesti minunatele TALE reguli? In cazul asta, ai uitat una: utilizatorii NU au voie sa scrie cu greseli gramaticale si de ortografie.
Sau, asta e facultativ?

| εїз a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi pentru că e un băiat deosebit şi mereu a dat răspunsuri bune şi folositoare pentru toţi.

| ionica56 a răspuns:

Floricica 16 e foarte de treaba, este activa cred eu pentru o fata de 13 ani si chiar de nu m-a pus nimeni tot pe mine ma pun!laughing
Votati`maa.

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Eu consider sunt o persoana foarte de treaba si dau sfaturi utile. Eu cred ca user-ul "Eu" e cel mai bun... adica eu happy

| 인스피릿 a răspuns:

NOname cu siguranță! Este foarte activă, dă numai sfaturi bune, se exprimă în așa fel încât poate fi înțeleasă de toți, este înțeleaptă și e întodeauna aici pentru noi. Merită titlul de utilizator al anului, cu siguranță.

| DeNyyy a răspuns:

As prefera-o pe NoName.pentru ca in ultima vreme chiar mi-a atras atentia pe site si ajuta foarte multi utilizatori dand rapunsuri folositoare si inteligente.pe cand sa fiu sincera.pe Brigalela nu prea am vazut-o pe site...deci o nominalizez pe NoName.happy

| Barajag a răspuns:

Persoana care merita cu adevarat acest titlu are multe calitati, multi dintre noi stim ca merita din plin si sunt sigura ca va reusi daca are incredere in el.Acela este "Bacemi".
Persoane demne de acest titlu ar mai fi: Abh, Noname, Harciog, Legiuitoarea, etchappy
Bafta tuturor!

| DeeaPunk a răspuns:

Il/o votez pe NOname. Da raspunsuri foarte folositoare.

| Diana1417 a răspuns:

NOName

| KidOoNh a răspuns:

Ce sa zic NOname si scuze noname pentru ce am zis cu siguranta NOname big grin

| xtina a răspuns:

Eu votez pentru NOname! Si cred ca numai are rost sa spun si de ce! se stie de ce o votez!

| ionutzxxl a răspuns:

NoName cred ca este cel mai potrivit pentru ca se implica mult si da niste sfaturi foarte utile!>!>!>!

| brosu a răspuns:

Pe bacemi pentru imparţialitate.

| andyy_5855 a răspuns:

Eu o votez pe NOName deoarece a dat foarte multe raspunsuri utile ajutand foarte multi useri.Am vazut ca multi dau raspunsuri pentru funda dar NOName nu este asa. ea vrea sa ajute cu adevarat.

| YESname a răspuns:

Eu
desigur

| Tokha a răspuns:

NOName este cea mai activa pe care am vazut-o pe acest site si ea merita mai mult decat un simplu ExpertTPU. Ea a avut mai multe fundite decat un ExpertTPU si atunci nu a fost un ExpertTPU si nu este corect.Eu cred ca ea e un model mai bund ecat Brigaela, care arata urat si este supraponderala, dar NOName arata frumos si este perfecta pentru postul de user al anului sau chiar de ADMIN