Păi e greu de ales dar cred ca ar trebui să fie cel care s-a dedicat cel mai mult site-lui.
Cretaker-aduce o raza de llumina in monotonia site-ului daca nu iese va invadez cu chilotii portocalii
Avand in vedere ca are sustinerea multor utilizatori il voi sustine si eu pe Noname si sper ca ma va ajuta si pe mine
Eu il votez pe NONname are raspunsuri foarte utile si folositoare si mai ales cu intelect el merita acest premiu
Eu o nominalizez pe NOName deoarece intotdeaua da raspunsuri bune si incearca sa te ajute si mi se pare cea mai activa utilizatoare TPU>
Il propun pe NOname... a ajutat foarte multi useri; plus ca are undeva pe la 1100 funde
I'mPerfect(a)! pentru ca da o groaza de raspunsuri utile parerea mea
m.as nominaliza pe mine da nu sunt asa cinica
Eu o propun pe 3ll3nu stiu... intr-un timp a dat multe raspunsuri folositoare, vorbeste deschis si fara inhibitii.
Din punctul meu de vedere utilizatorul Pacala ar trebui sa fie ales Utilizatorul Anului pentru ca m-a ajutat de mai multe ori si am observat ca fost foarte activ in a da raspunsuri oamenilor...
Buna...stiu ca suna cam ciudat dar nominalizez pe @mistikk m-a ajutat sa trec peste ceva foarte important in viata mea...
Eu votez penteru NOname ori pentru bacemi sincer nu stiu dar unul dintre ei sau poate chiar pe mine glumesc NOname sau bacemi
Eu consider ca Bloondyna e cea mai potrivita majoritatea intrebarilor pe care le-am pus si am primit raspuns de la ea m-au ajutat mult...
Cred ca NOName ar trebui sa fie utilizatorul anului 2010 deoarece mi-e mi-a dat unele raspuns foarte bune:*si cred ca nu numai mie mi-a dat raspunsuri bunci ci la majoritatea din asta eu cred ca ea ar trebui sa fie:**
Votul meu merge la NOname, pentru ca raspunsurile pe care le da sunt bune >
Eu o aleg pe noname deoarece mereu a dat raspunsuri intelepte si nu a gresit nici o data o consider ceea mai potrivita si plus e expert TPU:*
Eu nu ma cred cea mai buna . voi trebuie sa credeti asta eu sunt o fata plina de mister sunt sociabila ma bucur de viata dar mai am si zile proaste deci cine ma voteaza pe mine voteaza dreptate si multe party-uri
NoName deoarece :
-da raspunsuri complete
-raspunsuri inteligente si folositore
-este un membru TPU devotat
SatanaInIzmene întreabă: