Il aleg pe Bacemi. M-a ajutat cand am avut nevoie, are rabdarea necesara sa asculte omul si la final sa dea un sfat bun.
NoName -are niste raspunsuri foarte bine si pentru ca e activ(a)
el/ea ne ajuta din aprilie 2010 si are 1000+ raspunsuri castigatoare.
NOname cu siguranta... m. a ajutat extrem de mult, stie cum sa raspunda, stie cand, stie cum sa ajute, stie sa formuleze. Am primit raspunsuri gen " cred ca ashta e vydeoclypul mersy pupycy dulcy fundita? " si e un raspuns mega pitsi, si apoi nici nu a fost bun " vydeoclypul " NOname m. a ajutat din prima de cand am intrat pe TPU, de cand sunt utilizator, la majoritatea intrebarilor mi. a raspuns NOname to power!
Buna.
O aleg pe NoName.
Stie sa dea raspunsuri, nu injura, nu isi bate joc de nimeni, are rabdare cu noi si este activa.
Intr-un cuvant, respecta regulamentul.
O seara placuta tuturor.
Eu consider ca: onlytiff ar trebui sa fie utilizator al anului 2010 pentru ca da raspunsuri utile :si sunt foarte bune,,...:d
O nominalizez pe NoName deoarece:
-nu am vazut raspunsuri asa de explicite la nimeni pana acum, si nici la fel de detaliate sau lungi
-este foarte dedicata fiecarui raspuns
-nu doar raspunde la intrebari ci si ridica moralul in diferite cazuri.
Asadar NoName e nominalizarea mea.
XXHellOfALifeXx ea as vrea ca eu sa castige! e cea mai tare! ma ajutat cu multe
Eu cred ca "NOName" ar trebui sa fie Utilizatorul Anului 2010 pentru ca pur si simplu ajuta oamenii, da intotdeauna sfaturi bune, nu a fost niciodata implicata in niciun conflict si pur si simplu merita!
Imi pare rau, dar mie mi se pare total incorect cum se procedeaza. TPU are daca nu ma insel 26 de categorii. Voi nominalizati doar persoane care activeaza in cateva categorii, ignorandu-i pe cei care dau raspunsuri la trivia, sa zicem. E subiectiv. Corect si cinstit ar fi, sa stabilim un criteriu, sau mai multe.De exemplu:cea mai mare activitate, cele mai multe raspunsuri castigatoare, cele mai elegante raspunsuri, cele mai impartiale, numarul de puncte acumulate,. nu ma pricep, dar cam asa ceva. altfel, e ca la concursurile de miss, cand castiga nu cea mai frumoasa ci cea mai bine "sustinuta" concurenta. Si mie-mi place Bacemi si Brigaela si No name, si Onutzu si harciog si multi altii. dar nu pot sa stabilesc care-mi place mai mult, sunt toti fff buni.Si atunci, cum ii departajam? Ce facem, daca se castiga la diferenta de un vot? Mi se pare total necinstit. Pe de o parte, fiecare exceleaza in anumite categorii, Brigaela e "doctorul nostru ", Bacemi. e "spiritualul ". etc. face-ti cum vreti, dar mergand asa la vot, ca moldovenii, nu voi accepta, si refuz sa votez.
Da punetii pe toti cei care isi doresc sa fie, mare lucru, sau le dati un premiu de se inghesuie lumea asa?
Din punctul meu de vedere utilizatorul Pacala ar trebui sa fie ales Utilizatorul Anului pentru ca m-a ajutat de mai multe ori si am observat ca fost foarte activ in a da raspunsuri oamenilor...
Buna stela stiu ca sunt noua dar as vrea sa ma nominalizez sper ca voi avea macar o sansa mica multumesc si iti raman datoare daca ma alegi. mersi pentru citit
Din punctul meu de vedere, Brigaela, legiuitoarea, psiholoaga, mariana, Flav, toti merita acest titlu.Raspunsurile cat se poate de obiective ma scutesc de orice alt comentariu.
Inca o dovada ca Bacemi a trimis mesaje pe privat
http://www.tpu.ro/......ostate-la/
Eu il nominalezez peNOName___deoarece da cele mai bune raspunsuri si e foarte politicos.Si se implica in de asemenea aproape in toate problemele TPU.
Multumesc tuturor celor ce m'au nominalizat (nimeni)
propun NOname. e mult prea evident.
bafta
Eu zic ca merita foarte mult NOName.Merita foare mult, da raspunsuri mununate si merita.
NOName merita sa fie utilizatorul anului deoarece mereu da raspunsuri folositoare.Este o persoana serioasa si isi merita locul in topul utilizatorilor.
Noname vs Bacemi, Grea intreabare e o singura diferenta intre cei 2. Bacemi le da din suflet raspunsurile iar noname din dorinta de a ajuta pe alti.Aleg Bacemi!
Mda...am citit toate raspunsurile in noaptea asta(ma cam dor ochii). Aici nu se acorda premiul de popularitate, Stela a pus o intrebare foarte simpla "care e cel mai bun utilizator?". Sa ma scuzati, dar cel mai bun utilizator eu il vad pe prima pagina la comunitate! Brigaela!
-are cele mai multe voturi folositoare si inteligente!
Asta inseamna "bun", nu?
Daca nu am dreptate, atunci cine a votat-o, cine i-a acordat atat de multe voturi?
Nominalizarile...ca nominalizarile, dar motivatiile sunt superbe. Sper sa se mai posteze, sa mai am si eu ce sa citesc.
Si, ca sa nu-mi fie respinsa postarea, pun si eu stampila. Vreau ca utilizatorul anului sa fie Bent! De ce? Pentru ca asa vreau eu? De ce nu motivez alegerea? Tot pentru ca asa vreau eu. Pentru ca, deoarece, cu siguranta, daca un user ca el (pacat ca-s cam putini) ar primi acest titlu, mana care i-ar pune chenarul albastru, se va usca in secunda imediat urmatoare click-ului. Deci, nu motivez, convinsa fiind, ca nu ar accepta "conducerea" asa ceva.
SatanaInIzmene întreabă: