NOName pentru ca se baga peste totda raspunsuri bune nu face misto si este destul de activ sper sa castige FORTZA)
NOName.Nu am un motiv anume, ci doar ca din cate am observat eu, da raspunsuri destul de explicative.
Votez NOname pentru. ca am vazut raspunsuri de-ale ei si sunt inteligente si folositoare si nu am vazut sa se certe cu cineva. Eu chiar cred ca NOname ar merita sa fie Utilizatorul Anului
NOname merita sa fie Utilizatorul Anului pentru ca:
(cred)toate raspunsurile ei sunt inteligente si folositoare
este expert(a) TPU
etc
Eu vreau ca DjAly sa fie utilizatorul anului pentru ca raspunde foarte repede la intrebarile care sunt puse si mi-a raspuns la niste intrebari care astept raspunsul de multa vreme!
Eu votez pe NOname pentru ca ii ajuta pe toti da raspunsuri bune si este foarte amabil/a.
NoName, deoarece da raspunsuri logice, folositoare, este mai tot timpul pe TPU, este la locul sau si pentru ca nu raspunde doar pentru fundite, ci pentru a ajuta!
Pai.In ultima vreme Nicoleta mi-a atras atentia in mod special.Consider ca Nicoleta ar trebui sa fie UtilizatorulAnului, deoarece chiar ajuta persoanele respective.Este foarte ...Nu stiu cum sa zic!
O nominalizez pe Nicoleta! E cea mai tare!
Buna TPU! Din punctul meu de vedere, multi utilizatori ar merita titlul de "Utilizatorul Anului 2010'', dar pot vota, doar un singur user!
In ultima vreme, am observat ca utilizatorul NOname, este unl din cei mai buni useri, da raspunsuri folositoare, dar ce so mai lungim, este...perfecta din toate punctele de vedere si merita sa castige, deoarece ea chiar se implica( banuiesc ca este o ea)!
O nominalizez pe NOname! Bravo NOname!
Cu siguranta NOname este persoana potrivita pentru acest lucru pentru ca m-a ajuta mereu. Votez NOname!
NoName cred ca este cel mai bun utilizator al anului. Merita pe deplin acest titlu, deoarece a dat raspunsuri concrete in majoritatea cazurilor, utile pentru toti ceilalti utilizatori. O astfel de persoana merita laudata pe deplin. Cred ca nu numai pentru mine au fost utile raspunsurile sale, acestea lamurindu-mi multe dintre intrebarile la care nu a gasit raspuns pe niciun alt forum, de la niciun utilizator. Va multumesc si sper ca cel mai bun [dupa parerea mea, NoName ] sa castige!
Cred ca NOName ar trebui sa fie utilizatorul anului 2010 deoarece mi-e mi-a dat unele raspuns foarte bune:*si cred ca nu numai mie mi-a dat raspunsuri bunci ci la majoritatea din asta eu cred ca ea ar trebui sa fie:**
Draga StelaTPU sa stii ca NOname a mai fost Utilizatorul Anului. NOname da raspunsuri bune la unele intrebari dar nu cred ca ar mai avea rost sa fie din nou Utilizatorul Anului. A fost deja! Acum trebuie sa fie alt utilizator. Stii de ce? Pentru ca s-ar inmulti si ar fi mai multi Experti TPU. Logic, nu?!
Eu il nominalizez pe NoName nu a raspuns la intrebarile mela dar la intrebarile la care am vrut sa raspuns eu el deja avea fundita
(Sall allz TPU)(Parerea mea sunt nou si pesupun cam am dreptul sa votez) Din toate laudele la adresa unora membri cele mai bine spuse si bine gandite despre NOName, m-am uitat bine pe aproape toti membri. si cele mai ajutatoare raspunsuri la NOName sau gasit, deci eu propun NOName si bft la voturi
Dupa parerea mea, Noneme ar trebui sa castige, deoarece am stat si am analizat mai multe raspunsuri de-alea sale, si am ajuns la concluzia ca se implica afectiv in problemele utilizatorilor TPU si face tot ce poate pentru a le veni acestora in ajutor...Deci,chiar ar trebui sa fie Utilizatorul Anului 2010!
SatanaInIzmene întreabă: