Votez BACEMI Pentru ca :
* Scopul activitatii sale pe TPU, clar evidentiat prin numarul mare al raspunsurilor cu calificativ "folositor" si "inteligent ", este in acord perfect cu insasi scopul site-ului : "locul unde oferi ajutor semenilor tai "!
* Nu a urmarit, cu obstinatie, popularitatea! A urmarit eficienta! Argument: a raspuns la intrebari la care nu se ingramadeau prea multi useri --- nu si-a facut prieteni "la tona /luna de activitate "!
Eu cred ca utilizotorul anului este NoName, ea/el a dat multe raspunsuri anul acesta si majoritarea au fost si sunt de folos tuturor.Multumesc
Incearca sa iubesti fiecare clipa care trece, caci asa cum pare ea, utila sau inutila, este de o valoare nespusa, dar de o incertitudine totala.
Eu o nominalizez pe NOName deoarece intotdeaua da raspunsuri bune si incearca sa te ajute si mi se pare cea mai activa utilizatoare TPU>
Il nominalizez pe august1nelis.Motivele (e cel mai utilizator altruist, un adevarat izvor de intelepciune, da cele mai superbe raspunsuri, ne lumineaza zilele cu umorul sau incomparabil etc etc) sunt stiute de toata lumea, chiar nu mai are rost sa-l laud si eu.
Eu votez Brigaela deoarece el/ea este mereu activ(a), are multe raspunsuri, dar si intrebari, stie sa raspunda foarte bine(nu scrie chestii de genu:sal, cf, bine etc.), el/ea stie cum e sa fii Utilizatorul Anului.
NOName pentru ca este foarte explicita in raspunsurile ei si a dat foarte multe raspunsuri anul acesta cred ca pe toti ne-a surpins cu activitatea ei si este perfecta pentru acest post
Eu il nominalizez pe YUSTY deoarece are un rank mediu, da raspunsuri bune, clare si respecta regulile site-ului si tot TPU
Eu cred ca creatker el a atras multi noi utilizatori spre site pentru ca aceea banda desenata intr-un fel nea aratat cum e Tpu.ro
Noname... logic. Da raspunsuri mult mai bune decat brigaela, si ea este online si la 2 dimineata si da raspunsuri.Deci...Noname
Eu cred ca NOName, pentru ca este o fata buna la suflet care da raspunsuri inteligente si frumoase.
Oh! sunt atatia oameni valorosi pe acest site si carora ar trebui sa ii fim recunoscatori si sa le dam cate un premiu.
Dar eu o aleg pe Brigaela pentru ca are o meserie prin care ne poate ajuta si ne ajuta pe toti si, valoarea ei ca persoana pe care am dedus-o din raspunsurile pe care le da.Este cu capul pe umeri nu incurajeaza curiozitatile unor adolescenti si nu spune ceea ce ar vrea sa auda unii-doar ca sa primeasca funda, ci ceea ce crede ea.
Cu aceasta ocazie multumesc tuturora pentru raspunsurile pe care le dati si mai ales acelora care chiar doresc sa faca bine si dau o parte din ei(tot ce ii mai bun)in raspunsuri! GBU!
No Name pentru corectitudine, intelegere, inteligenta, bun simt si dorinta de a ne ajuta prin intermediul cunostintelor ei. Votez No Name:X!
Eu consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro deoarece este o persoana ce mi-a atras atentia in ultima veme. A raspuns la multe dintre intrebarile de pe TPU.ro si este foarte activa. VOTEZ NOname!
Clar NOname. Mereu mi-a ajuatt prietenii si ei vorbesc despre el/ea. VOTEZ NOname!
Il nominalizez pe Glumetul. Poate a dat un raspuns dar m-a impresionat claritatea acestui raspuns. Cel mai tare glumet din toata lumea.Are 0 intrebari 0 raspunsuri castigatoare. Nu mai trebuie sa laudam decat pe el.
Cine-i cu mine? Cine-i cu mine?
Eu il votez pe bacemi pentru ca mi se pare un utilizator foarte activ si cu raspunsuri care au ajutat multe persoane.
Bafta tuturor!
Buna lome eu cred ca ar trebui sa ma votati as face pe TPU cu ma multa viata:X si de toate tot repectul raspunsuri foarte repede voi votati
SatanaInIzmene întreabă: