| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cel mai prost om posibil este Bacemi. Asta pentru ca nu stiu ce *** toata lumea urla la Bacemiii... Bacemiii... vin-o sa ne harta-harta!
Hai frate, m-ati omorat cu bacemi ala al vostru!

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Astia care dau stupid la comentariile celor care il vor pe N0name sunt cei ce au expert TPU si vor ca ei sa fie utilizatorul anului

| Raresik a răspuns:

NOname. este cea mai buna love struck

| TheRoxx a răspuns:

NOName

| Annelieseee a răspuns:

Consider ca eu ar trebui sa fiu deaorece sunt o persoana speciala
lyaliana99!

| Papusicaaaaaa12321 a răspuns:

NOname aleg pentru ca da raspunsuri folositoare si ajuta majoritatea oamenilor.

| Me_5216 a răspuns:

Ok... deci gata cu certurile si cu barfele. Suntem o comunitate frumoasa si nu trebuie sa o stricam doar pentru ca ala l-a votat pe x si nu pe y... Nu toti meritam sa fim experti.

NOname merita si stiti bine asta. Nu numai raspunsurile ei, dar si seriozitatea cu care ii ajuta pe cei care au nevoie dau dovada ca este chiar implicata.

Cat despre faptul ca se afla de putin timp aici... nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare ceva bun ca ea chiar daca nu se afla de foarte mult timp, este totusi expert TPU. Sper sa va deschideti si voi inima ca totusi vine Craciunul. Fiti si voi macar de aceasta data mai buni!

| Pedala a răspuns:

Consider ca "Pedala" ar trebui sa primeasca titlul de utilizatorul anului, datorita activitatii sale de o valoare inestimabila in cadrul sectiunii Dragoste si sex.

Iti multumim, Pedala, pentru raspunsuri cretine la intrebari cretine!

| IloveCretakerIsDeadTemporarily a răspuns:

CRETAKER BINEINTELES! fiindca e amzant, inteligent, face poante bune si are talent la benzi desenate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o votez pe Brigaela.Pentru ca, are cele mai multe voturi folositoare si inteligente!
Si oricum se afla pe locul 1. Daca o detrona cineva mai ziceam.

| Aly_1795 a răspuns:

NoName, a dat multe raspunsuri folositoare.

| ЯάdµСЦ a răspuns:

NOname

| TheLegion a răspuns:

Păi e greu de ales dar cred ca ar trebui să fie cel care s-a dedicat cel mai mult site-lui.

| boy777 a răspuns:

NOname

| DidudicaDi a răspuns:

Werty

| CossMii a răspuns:

O nominalizez pe NoName pentru ca da raspunsuri utile si raspunde cat poate mai bine

| Madalina_3800 a răspuns:

NOname.
pentru ca da raspunsuri folositoare, ajutatoare.
e si foarte activa.
si m-a ajutat si pe mine multhappy
pe celalalt cont.
si cred ca ea e cea mai potrivitawinking

| B3stgirl a răspuns:

O nominalizez pe NoName. Da raspunsuri folositoare etc etc.

| MâţăCuPurici a răspuns:

NoName

| sweetioana a răspuns:

NoName pentru ca da niste raspunsuri f utile deci votez... NoName

| Alynutzaaa a răspuns:

GânduriAlbe consider ca e potrivit sa fie ales/aleasa ca Utilizatorul Anului 2010 deoarece este foarte activ/a si da raspunsuri folositoare chiar si intrebarilor care asteapta demult un raspuns intelept!

| BYBY a răspuns:

NoName mi se pare o persoana de treaba, se implica in multe intrebari, si da raspunsuri de folos.Cu toate ca mi-ar fi placut sa fiu eu... dar am sa incerchappy:X. oricum cine e pentru mine macar e cu moralul. Dna Stela, admiratia mea:X

| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fie NOname deoarece da raspunsuri folositoare si vb frumos... si mai sunt multe motive

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu votez pentru NOName da cele mai bine raspunsuri.si mai mereu este me TPU. merita sa fie userul anului.

| katherine_9164 a răspuns:

Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca toate raspunsurile ei sunnt foarte bune si folositoare.

| YOurEYes a răspuns:

NOname

| Roby720 a răspuns:

Noname... da mereu raspunsuri bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DjAly pentru ca a raspuns de multe ori si este membru de aproape 1 saptamana

| SadGirl_2034 a răspuns:

NOName

| Cathy_1290 a răspuns:

O nomilalizez pe NOname pentru ca da raspunsuri foarte utile.