Astia care dau stupid la comentariile celor care il vor pe N0name sunt cei ce au expert TPU si vor ca ei sa fie utilizatorul anului
Consider ca eu ar trebui sa fiu deaorece sunt o persoana speciala
lyaliana99!
NOname aleg pentru ca da raspunsuri folositoare si ajuta majoritatea oamenilor.
Ok... deci gata cu certurile si cu barfele. Suntem o comunitate frumoasa si nu trebuie sa o stricam doar pentru ca ala l-a votat pe x si nu pe y... Nu toti meritam sa fim experti.
NOname merita si stiti bine asta. Nu numai raspunsurile ei, dar si seriozitatea cu care ii ajuta pe cei care au nevoie dau dovada ca este chiar implicata.
Cat despre faptul ca se afla de putin timp aici... nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare ceva bun ca ea chiar daca nu se afla de foarte mult timp, este totusi expert TPU. Sper sa va deschideti si voi inima ca totusi vine Craciunul. Fiti si voi macar de aceasta data mai buni!
Consider ca "Pedala" ar trebui sa primeasca titlul de utilizatorul anului, datorita activitatii sale de o valoare inestimabila in cadrul sectiunii Dragoste si sex.
Iti multumim, Pedala, pentru raspunsuri cretine la intrebari cretine!
CRETAKER BINEINTELES! fiindca e amzant, inteligent, face poante bune si are talent la benzi desenate
Păi e greu de ales dar cred ca ar trebui să fie cel care s-a dedicat cel mai mult site-lui.
O nominalizez pe NoName pentru ca da raspunsuri utile si raspunde cat poate mai bine
NOname.
pentru ca da raspunsuri folositoare, ajutatoare.
e si foarte activa.
si m-a ajutat si pe mine mult
pe celalalt cont.
si cred ca ea e cea mai potrivita
GânduriAlbe consider ca e potrivit sa fie ales/aleasa ca Utilizatorul Anului 2010 deoarece este foarte activ/a si da raspunsuri folositoare chiar si intrebarilor care asteapta demult un raspuns intelept!
NoName mi se pare o persoana de treaba, se implica in multe intrebari, si da raspunsuri de folos.Cu toate ca mi-ar fi placut sa fiu eu... dar am sa incerc:X. oricum cine e pentru mine macar e cu moralul. Dna Stela, admiratia mea:X
Eu cred ca ar trebui sa fie NOname deoarece da raspunsuri folositoare si vb frumos... si mai sunt multe motive
Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca toate raspunsurile ei sunnt foarte bune si folositoare.
SatanaInIzmene întreabă: