Eu consider ca NOName este capabila sa fie utilizatorul anului, deoarece ea da cele mai bune raspunsuri. Sunt multe cuvinte de lauda pentru NOName. Pa pa
Parerea mea esta ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului deoarece am vazut ca multe din raspunsurile ei/lui au fost foarte folositoare si m-au ajutat in multe lucturi.
Votez NOname, motivul meu este ca da niste raspunsuri foarte folositoare. si are multa activitate
Salutare.
Noname, ppt ca ne ajuta foarte mult! ne da sfaturi bune, ne ajuta, ne raspunde la intamplari ca drag! succes Noname
Buna.Eu o aleg pe NOName, deoarece mereu a raspuns cu dulceata si multa caldura iar raspunsurile au fost de mare folos.Chiar merita sa fie Utilizatorul Anului 2010.mult succes NOName in continuare si sper sa fii tu castigatoarea.BAFTA!
Mama, dar cum numarati toate voturile sunt aproape 1 mie de raspunsuri. Votul meu merge la UnVisAlMeu.
Eu soun ca Legiuitoarea sa fie aleasa, deoarece in ultimul timp mi-a atras atentia prin raspunsurile concrete pe care le da si prin modul de convingere intr-o problema...de a face ceva.
Scuze ca mai las inca un raspun dar consider ca NOname este cel/cea mai potrivita alegere deoarece este expertt TPU si ne ajuta pe toti foarte mult. Daca miai nominalizat raspunsul da-mi un mesaj.
O propun pe N0name deoarece rapunsurile sale sunt la obiect. Cred ca este cea mai potrivita.
NOname...toate raspunsurile pe acre le-a dat au fost de mare ajutor, el a ajutat cel mai mult persoanele de pe TPU(fara suparare)
SatanaInIzmene întreabă: