Pentru mine personal alegerea este simplă datorită calităţilor dovedite de-a lungul timpului, prieteniei de care a dat dovadă, a capacităţii de a discerne între bine şi rău, o votez din toată inima pe NOname.
Eu o nominalizez pe pup. De ce? Pentru ca da raspunsuri ajutatoare site-ului. E amuzanta, nu jigneste, nu da copy, nu minte, are un simt al umorului bine dezvoltat, nu se ia de nimeni, are o exprimare foarte corecta si e de gasca.
Îmi cer scuze că revin, dar simt nevoia de a mai face o mică precizare:
A nu se confunda totuşi meritul unui utilizator pentru titlul de Expert TPU, cu acela pentru titlul de "Userul anului"; sunt două titluri total diferite, dar mulţi dintre voi se pare că n-aţi prea remarcat acest lucru când aţi făcut alegerile pe care le-aţi făcut...
Candidaţii pentru titlul de "Utilizatorul anului" automat sunt doar aceia care deţin deja titlul de Expert TPU. Orice nominalizare a unui user care nu este nici măcar expert, din start este irelevantă, deoarece, în principiu, titlul de "userul anului" este deasupra titlului de "Expert TPU", adică ar fi un fel de "cel mai Expert dintre experţi", şi nu poate fi acordat unui utilizator care nu deţine nici măcar acel chenar portocaliu. Sunteţi sau nu de acord cu mine? Eu cred că da...
Votez rockelle75.
Ar fi un cadou minunat de craciun!
Si dau raspunsuri utile!
Va rog!
Ar fi minunat!
Deci votez rockelle75.
Il/O nominalizez pe NOName! Pentru ca este foarte activ(a), da raspunsuri folositoare si corecte din punct de vedere gramatical.Si este si foarte popular(a)!
Bacemi pentru ca:
-da raspunsuri sincere si concrete
-e un bun sfatuitor si in acelasi timp si prieten
-e pacat sa nu pretuim adevaratele valori:*
bafta bacemi:*
NOName ar trebuie sa fie user-ul anului... sfaturile care le-a dat au demonstrat ca poate ajuta pe cineva
Buna ziua tuturor!
Eu o nominalizez pe mariana http://www.tpu.ro/utilizator/ixeq. Este o femeie deosebita. Toate raspunsurile ei m-au incantat de la bun inceput. Are o experienta de viata foarte bogata, este inteligenta, inteleapta, intelegatoare, obiectiva, saritoare si cu mult bun simt. A ajutat pe majoritatea dintre noi de nenumarate ori, si cred din tot sufletul, ca ea merita sa devina "Utilizatorul Anului 2010".
I-as mai propune si pe Bacemi, Brigaela, ioandelasal, rroxi44, april, Abh, Legiuitoarea, Elianna si altii, dar, din pacate, nu pot sa fac decat o singura nominalizare.
P. S. Multumesc din suflet tuturor pentru apreciere!
Stiam, ca se vor face nominalizarile pentru "Utilizatorului Anului", insa nu ma asteptam sa primesc nici macar un singur vot (nici prin cap nu mi-ar fi trecut), dar cand am vazut, ca atata lume m-a nominalizat, efectiv am ramas fara cuvinte. Nici acum nu-mi vine sa cred. Nu pot decat sa va multumesc, cu toate ca nu-mi doresc acest titlu, nu consider, ca il merit mai mult decat cei mentionati de mine mai sus. Insa gestul vostru pentru mine chiar conteaza.
Va iubesc ( http://www.youtube.com/watch?v=yoEhVtJRlXg )!
Bai eu votez NOname
Oricum ea o sa iasa
Si Bacemi merita. si ABH.mai multi.
da daca toata lumea o voteaza pe NOname ce sa mai facem
Din punctul meu de vedere, utilizatorul anului ar trebui sa fie April. ( http://www.tpu.ro/utilizator/weok)
Este o persoana foarte inteleapta, de un real ajutor pe site, care nu s-a implicat deloc in conflicte.
Il votez pe Bacemi pentru ca este un om sensibil si altruist. Mi-se pare nedrept sa nu fie nominalizat!
Brigaela.
1 da mereu raspunsuri sigure din punct de vedere medical
2 ne sfaturi bune celor care doresc sa comunice cu dumneaei
3 te face sa intelegi cu usurinta anumite lucruri
4 este activa pe site
Votez pentru NoName deoarece este un utilizator care isi da interesul, vorbeste din inima si stie ce face.
Consider ca selena54 este cea mai potrivita pentru utilizatorul anului deoarece este cea mai buna, si petrece mult timp pe TPU, are foarte multe raspunsuri castigatoare, si multe intrebari. va rog foarte mult sa o alegeti:d:p
Eu as vrea s-o nominalizez pe Andrєєa, deoarece ea da mereu raspunsuri folositoare, inteligente, cu care ajuta mereu oamenii care au diferite probleme.
Ea este prietenoasa, cu mult bun simt, dand dovada mereu in raspunsurile sale de istetime, intelepciune si mai ales ''prietenie neconditionata''cu toti membrii site-ului.
Si mai ales, ea nu foloseste raspunsuri deja aparute pe internet, ca multi utilizatori de pe acest site, ea nu accepta funda data ''cadou''ci munceste prin raspunsurile ei pentru a primii fundite.
Ea este de asemenea prietenoasa, de incredere, o buna ascultatoare, corecta, si ar ajuta(daca ar putea) pe toti cei care au nevoie de un raspuns inteligent si corect in acelasi timp.
Pentru ea aceste proverbe intelepte romanesti fac parte din comportamentul ei de urmat si din descrierea ei personala:
Tot omul trebuinta unul de altul are, de aceea niciodata sa nu zici "Ce-mi pasa mie?"
''Unul de altul suntem legati dupa trebuintele noastre, de aceea unul pe altul sa ajutam a lui trebuinta, dupa a noastra putinta''
''Unul pe altul cand se ajuta, atunci dragoste e mai multa.''
De aceasta eu respect acest utilizator.
Sharpay
SatanaInIzmene întreabă: