anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te poți descurca singura cu un copil,mai ales dacă nu ai un venit? Sa luam în calcul faptul ca tatăl copilului îl va susține financiar,ii va cumpăra din lucrurile necesare și își va asuma rolul de tata doar ca nu va mai fi cu mama lui din pricina planurilor diferite de viata apărute în ultima perioada.(bine,acum clar ca poate sa fie distanta mare între întâlnirile cu copilul. tatal poate veni o data pe sptamana sau poate la N timp dar sa își asume partea financiara).
Va fi dificil sa locuiești la părinți cu un copil mic? Cum ai putea sa depășești acuzele și "aratatul cu degetul "( ca majoritatea mamelor pățesc asta,sunt judecate chiar și de membri familiei) și sa te ți tare? Va fi dificil sa ii porți mai mult tu de grija, cel puțin pana la 2 ani cand îl vei duce la grădiniță și vei putea muncii? Cum vei putea sa te întâlnești cu celalalt părinte și sa păstrezi o relatie de prietenie și sa îți scoți din cap faptul ca poate el/ea după ce pleacă de la voi se intalneste cu altcineva sa își refacă viata având în vedere ca voi v-ati despartit doar pentru ca planurile nu va conicid,nu pentru ca nu a-ti mai simtit drag, atracție etc?
A trecut cineva prin asa ceva?

92 răspunsuri:
| ImanuelKant a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Ce faci Amandino? Arunci cu venin? Ai reusit sa redefinesti notiunea de buruiana, nesimtire, aroganta, cocalareala. Datorita celor ca tine suntem natia care suntem. Esti medicul ala care tipa in cabinet " de ce mi-o aduci acum? ". Este ca te-am ghicit? Linistestete si mergi la culcare. Nu ti-ar strica putina smerenie...dar la cancerul care te-a cuprins nu cred ca te mai ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Transfera copilul la o casa de adoptie, deja sufera prin faptul ca parintii sunt separati si partial prezenti iar tu pe fond financiar. O sa ajungi la sapa de lemn si nu e bine.