Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...
Iubitul meu a fost plecat in alta tara pentru 3 luni mi-a fost greu fara el dar am rezistat si el fara mine am vb la tel si a mai trecut timpul dar ultima zi in tar a lui nu a fost asa speciala ci mai de graba dureroasa ca despartirea e tare dureroasa cand iubesti pe cineva cama sa a fost ultima zii si acum suntem impreuna
As sta cu el toata ziua si am face tot ce se poate pentru ca nu se stie ce se intampla in trei ani!
Am citit si ce au scris altii chiar daca aveam raspunsul deja pregatit.Nu am sa comentez ce s-a spus pana acum.Parerea mea e ca este o situatie foarte dificila, presupunand ca il si iubesti foarte mult si ca simti ca sentimentul este reciproc.Trei ani este o perioada lunga dar nu este o eternitate. Poate iei in calcul si optiunea de a-l urma acolo unde merge.Chiar daca ramai acasa, daca e sa fie al tau va fi, chiar daca va despart 5 ani.Cat despre acesta ultima zi, depinde si ce fel de fire este el. Dar poate ca o zi doar in doi, impusa de tine, l-ar face sa se simta obligat la o continuare a relatiei chiar daca el nu simte acesta nevoie. mai bine organizezi o petrecere cu mai multi prieteni, in care sa se simta bine, sa constientizeze inca odata tot ce lasa in urma.La ce bun o noapte de dragoste pasionala dupa care va spuneti Adio? lasa timpul sa decida ce va fi chiar daca e putin mai greu.Asa ca petrece acesta zi simtitndu-te bine alaturi de el, dar nu numai de el . Nici nu fii prea vesela ca pleaca pentru a nu lasa sa se inteleaga ca te bucuri ca scapi de el, nici nu face pe botoasa ca sa simta sa incerci sa ii ingradesti libertatea! Nu-l bate tu la cap sa-ti scrie sau sa te sune; lasa-l sa faca ce simte ca sa stii ce ai si tu de facut.
De dimineata pana seara, stati impreuna, iubiti-va ca si cum ar fi pentru ultima data, priviti-va ca si cum ar fi pentru ultima data, faceti totul ca pentru ultima data... Distanta e mare si cine stie ce va rezerva viitorul?
In primul rand la-s privi casa nu uit prea repede chipul lui, in al diolea rand as incerca sa fac din acea zi care inprimul rind este foarte grea ca pleca dar as face sa fie o zi de neuitat ca sa mi-a amintescpe parcursul acestor ani care sunt destul de mult. i-as spune sa nu ma uite si ai grija de tine pentru ca primele zile sunt grele pentru tine poate si pentru el. te pup
In primul rand dragostea nu inseamna doar sex. iar cei care spun ca se vor iubi intruna in ultima zi acasa a iubitului, sigur nu au trecut printr-o despartire mai lunga.in acea ultima zi(de stat impreuna)nu puteti decat sa va incurajati unul pe altul ca o sa treaca repede tot timpul asta crud, ca o sa va vedeti in concedii, sau ca o sa vb in fiecare zi la tel. o sa cautati toata ziua solutii mai bune care sa va faca despartirea mai usoara. dar adevarul este ca 3 ani sunt o gramada de ani pentru a putea mentine o relatie la distanta.toata ziua pe langa planuri, ar fi presarata doar cu pupici si imbratisari apasate.parerea mea
Este foarte greu de raspuns. In primul rand cred ca poti avea o inima foarte "grea", o durere surda dar intensa nu-ti va da pace, lacrimile vor fi greu de stapanit si o rana adanca se va deschide in sufletul tau. Indiferent ce vei face, plimbari, dragoste la lumina lumanarilor, declaratii infocate, toate vor fi umbrite de acele ceasului care iti arata nemilos ca se apropie incredibil de repede clipa despartirii. Indiferent de sfaturile pe care le primesti, doar tu singura vei decide cum sa-ti plangi iubirea pe umarul iubitului. Ce va fi dupa aceea, nimeni nu iti poate garanta. Dar din pacate viata a dovedit multora dintre noi ca o despartire, indiferent de durata ei, nu aduce nimic bun. Dar speranta moare intodeauna ultima...
Parerea mea e sa nu-l lasi sa plece sau sa mergeti impreuna pantru ca si eu am fost plecat dar eu eram singur si am vazut multe lucruri pe care nu ar trebui sa le faca barbatii cu familie acum depinde de la caz la caz dar sa stii ca si cei mai tari mai cad cateodata dupa cum am mai spus este doar parerea mea numa bine
Cred ca as plange toata ziua aia, eventual as mai lua o mica pauza...si l-as tine numai in brate si l-as pupaci si i-as spune cat de mult il iubesc si l-as sfatui sa aiba grija, sa ma sune, evident! si as mai face si dragoste cu el, dar intr-un cadru romantic! sa-mi aduc aminte toata viata!
Dimineata am servi micul dejun in2, ne-am depana amintiri dragi si de ce nu, cu zambetul larg, ne-am face proiecte pentru viitor. Apoi am pleca prin parcuri, la hoinareala, sa admiram natura, sa simtim primavara si. tineretea! O vizita scurta la cei mai apropiati prieteni, veselie si. apoi, daca ne permitem, sa luam pranzul in oras.Ar fi placut pentru.amandoi! Seara as pregati masa cu gust si preferinte apoi am petrece o noapte"calda" si multa tandrete! Fara lacrimi si cu multa speranta! Fara incertitudini sau sufocare la fiecare minut cu "te iubesc". Daca ne iubim cu adevarat stim amandoi ca anii zboara si vom fi din nou impreuna!
"Pa dragul meu, sa ai o viata fericita. A fost misto." Dragoste la distanta nu se poate. 3 ani e imposibil de mentinut o relatie. Sau ai pute sa megi cu el, ce- a mai buna solutie. Daca nu ti la el asta este. Move on BABY
Cred ca am merge pe munte si am stabili ce vom face dupe cei trei ani care o sa treaca .
Dragostea intelege toate situatiile si acolo unde dragostea imparateste, acolo greselile intru nimic se socotesc!
Pai... daca ar fi ultima zi as traio din plin cu el ca sa nu regret dupa aia ca nu am stat cu el incearca sa stai cat mai mult cu el si sa faceti ce v-ati propus intr-o zi
Daca as stii ca trebuie sa plece nu l-as mai scapa din ochii toate ziua...:X:X:X....as uita de toata lumea si as fi numai a lui...doar a lui...as incerca sa il bine dispun ca sa nu plece cu un gust amar de langa mine(macar sa incerc sa il inveselesc cu toate ca nu cred ca ar fi prea fericit stiind ca nu ne mai putem intalni 3 ani )
nu cred ca as putea sa il uit cu toate ca e o asa mare distanta fiindca il iubesc prea mult si dragostea invinge de fiecare data...
in zilele noastre exista destule posibilitati sa vb cat mai mult si sa ne vedem
Pai as merge cu el la o plimbarica.printr`o zona frumosa.as face ceva de neuitat pentru el.as incerca sa pregatesc o cina romantica.as fii toata ziua cu el chiar pana in ultima secunda, inainte de plecare
Este o intrebare foarte buna.Eu as merge cu el la o plimbare, la un suc la o plimbarica lunga si as da o petrecere cu ocazia plecari si iasi mai da si un cadou ca sa ma tina minete cand pleaca.
As sta non-stop cu el in acea ultima zi, am face ceea ce ne-a placut cel mai mult pe parcursul relatiei, i-as face surprize, cadouri. Cred ca am sta o zi intreaga doar noi doi, vorbind, glumind, imbratisandu-ne si iubindu-ne. Poate ca daca a merita efortul relatia respectiva, se gaseste o solutie ca ea sa continue. Totul e sa vrei si sa ai curaj sa speri.
Eu cred ca daca m'ar iubi nu ar pleca, iar daca ar pleca nu ar mai fi iubitul meu.Nu te asteapta nimeni 3 ani!
Am chefui toata ziua dinainte plecarii cu toti prietenii si noaptea ne-am rezerva-o pentru noi doi...ca de dormit poate sa doarma si in avion, doar o sa fie epuizat... si eu o sa plangggggggggggggggggggg in asteptarea lui.
Am achefui toata ziua impreuna cu toti prietenii si noaptea ne-am rezerva-o doar noua...ca de dormit poate sa doarma si in avion nu? ca doar o sa fie epuizat...
Si eu am trecut prin asa ceva cand trebuia sa plec in Italia si a fost si mai rau...Eu nu am stat mult maxim o luna am stat si ne-am despartit pentru ca el nu a putut sta fara o fata alaturi de el. Daca va iubiti si aveti sentimente puternice unul pentru altul, ultima zi ar trebui sa fie o zi in care sa uitati de toti si de toate...sa va bucurati de ultimele momente impreuna...Eu cu iubitul meu in ziua aceea am uitat de tot ce era rau si am stat impreuna...m-am certat cu toata lumea in ziua aia doar ca sa stau cu el... Oricum sunt slabe sanse sa reziste aceasta relatie a voastra de la distanta... Eu iti zic ca sa stii...Eu zic ca in ziua aia sa stati impreuna, .sa va bucurati de momente... dar sa vorbiti despre ce se va intampla cu voi...si sa luati o decizie... dar in primul rand sa uitati de toate problemele in momentele acelea...ai grija de tine. pup:*:**:*::**:*:*:*:X