| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
| cube a răspuns:

Se pare ca intrebarea este adresata exclusiv femeilor.
Insa a-si vrea sa raspund si eu, in calitate de barbat.
Daca a-si fi "ea" probabil ca a-si incerca sa-i dau foarte multa atentie si cel mai important, sa-i dau impresia ca acea zi este cea mai lunga si totodata cea mai deosebita din viata lui. Acum ma pun pe mine in postura circumstantelor si cred ca ar fi suficient sa stiu ca ar fi excelent ca relatia sa dureze si dupa 3 ani, care vor fi foarte grei din privinta unei relatii, casnicii.
PS: eu cred ca o relatie dar o intr-adevar o adevarata si sincera relatie, poate rezista in orice circumstante.
Mie, mi-ar fi suficient sa vad ca ea ma sprijina in toti acesti 3 ani.

| alina88 a răspuns:

Pt primul lucru... daca cu adevarat ne iubim. ori nu mai pleaca el... ori merg cu el...atat de mult timp separati...nu as rezista, apoi cat despre intrebare:ca o zi normala caci ...sarbatorind...mi-as face mult mai mult rau!

| roxanna a răspuns:

L-as trezi dimineata la 6 pentru ca timpul trece prea repede. la acea ora i-as fi pregatit deja cafea exact cum ii place lui si as punde pe pc piesa lui preferata. apoi in timp ce el isi bea cafeaua as pregati micul dejun probabail o omleta cu sunca si cascaval cu o salata de rosii si castraveti proaspeti. Apoi am merge la gara si am lua primul tren spre orasul nostru preferat. Acolo am merge in restaurantul nostru preferat si am manca mancarea noastra preferata eu as manca pizza hawai si el ar manca ciorba de burta si cartofi prajiti cu pui la cuptor. apoi am merge sa ne dam pe leagane in parc si ne-am cumpara inghetata de pe strada si vata de zahar. ne-am intoarce seara si am trage perdele de la compartimentul nostru in tren ca sa nu ne deranjeze nimenibig grin... ajunsi acasa ...nu am face decat sa povestim pana adormim imbratisati

| bunica a răspuns:

O zi foarte agitata si cu emotii. plecarea se va simtii abia a doua zi cand realizezi ca a plecat.cred ca as petrece cu multa atentie sa nu-l supar cu ceva sa nu plece suparat.

| yasminna a răspuns:

L-AS IUBII CA SI CAND AR FII ULTIMELE CLIPE DE VIATA, L-AS STRANGE TARE IN BRATE SI IAS SPUNE DESPRE TOATE MOMENTELE FRUMOASE CE LE-AM AVUT AMANDOI. L-AS LEGA DE PAT SI L-AS IUBII CU TOATA FIINTA MEA

| anarhistor a răspuns:

Nu am un raspuns...ci doar o intrebare...de ce intrebarea este adresata doar femeilor? ...pentru ca noi barbatii plecam de obicei in "strainatate"? happy

| scriitor a răspuns:

Să zicem că e vorba de iubita mea...
Aş ţine-o în braţe întreaga zi. De auzit aş putea s-o aud, de văzut aş putea s-o văd şi când va fi plecată, dar nu aş putea s-o ţin în braţe, s-o alint aşa că mi-aş face serioase rezerve la acest capitol.
...sau poate mi-aş petrece ultima zi făcându-mi bagajele şi luându-mi bun rămas de la prieteni, apoi aş pleca cu ea.

| starchewer a răspuns:

Pai in cazul meu ar fi prietena care ar pleca... daca este irevocabila solutia de a pleca atunci cred ca as incepe sa contez pe fiecare secunda ...deci asta inseamna ca mas trezi cat pot de dimineata si i-as face micul dejun... (sarind peste detaliile despre toaleta mea si toatea alea) as trezo cu un sarut cu buzele reci... pentru a ii arata cum vor fi fara ea...(mentionand aici ca femeile si somnul is mai dulci dimineata :X) apoi cred ca as aduce micul dejun in pat sa il serveasca dar ea sa fie in bratele mele si sa o hranesc eu; D... dupa micul dejun o bataie cu perne ar fi de neuitat apoi... vom merge intr-un parca... verde si totul sa fie de neuitat plimbare pana la ora 12 cam asa prin parca pe la inghetata oriunde... la ora 12 pranzul intr-un restaurant frantuzesc sau mai bine pe o terasa ...cat mai in centrul orasului sa vada zgomotul si nelinistea din noi in acesti 3 ani in care va fi plecat(a)dupa pranz poate o comedie la cinema ...sa-si aminteasca cu drag si zambet pe buze zilele de acasa... dupa film acasa... un dus... si pregatirile de seara... spre seara ...la un restaurant romantic... la o cina romantica cu lumanari si uleiuri parfumate...sa-si aminteasca de focul dragoste dintre voi 2
winking dupa cina o plimbare agale pe malul unui lac... ape ceva linistit sa simta golul pe care il lasa... iar apoi acasa va urma o noapte de dragoste si amor de neuitat ...pentru a incerca si ultima data sa se razgandeasca. sper sa te poata ajuta aceste randuriwinking si cum zicea "cineva" Love is in the air...

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Daca as sti acest lucru cu suficient timp inainte, as aranja impreuna cu el sa plecam impreuna!
E ingrozitor sa stai despartit de persoana iubita, mai ales pentru atata timp!
Se pot intampla multe. si nu ma refer la infidelitate, sa zicem ca nu s-ar pune problema, am comunica zilnic, ne-am vizita de cate ori ar fi posibil, dar daca s-ar intampla vreo nenorocire si nu as fi langa el in cel mai scurt timp, nu mi-as ierta-o!
Asadar, nu, nu m-as gandi cum sa petrec intr-un mod cat mai placut o ultima zi cu el ci cum sa petrec fiecare zi langa el, sa-i pot arata zilnic dragostea mea, sa-l rasfat si sa ma bucur in fiecare zi si in fiecare noapte de iubirea lui.

| gman a răspuns:

In strainatate e cuvantul perfect...gandeste-te ca poate fi mult mai rau! Cazul pe care l-ai precizat acum il intalnesti tot timpul. Pentru mine nu ar fi decat o zi speciala, dar nu e nevoie sa devenim bolnaviciosi din cauza unora care exagereaza. Faptul ca pleaca, e doar un mic obstacol peste care va trebui sa treci, care iti va arata cat de mult tii la persoana respectiva. Gandeste-te ca in viata vei intalni probleme si mai grave. Plus ca, oricand poti face un mic sacrificiu, poti sa-i faci o vizita, sau el/ea tie fara nicio problema; bineinteles, aici e vorba si de...dorinta fiecaruia de a se revedea in acesti 3 ani. ( Nu ai specificat ca ar construi cineva un zid intre voi, nici din punct de vedere financiar nici familial. Cred, prin urmare ca raspunsul e destul de complet. )

| stelutademare a răspuns:

De ce trebuie sa fie ultima zi petrecuta cu el?! Pleaca cu el.Viata e scurta. Bucura-te de fiecare zi langa el!

| alexicu a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa planuiesti nimic in sensul de o cina, o iesire speciala sau ceva de genul asta.Cred ca ar trebui pur si simplu sa stati imbratisati, sa va mangaiati, sa va uitati unul in ochii celuilalt, sa fiti sinceri unul cu altul, si sa faceti dragoste...

| shnitzela a răspuns:

Cel mai probabil i-as pregati o cina romantica cu multe lumanari... o seara de neuitat...asta pentru ca sa isi aminteasca de mine...si desigur sa arda de nerabdare sa se intoarca acasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta toata ziua cu el.....si la sfarsitul zilei as spune ca vio merge cu el in strainatate k nu pot trai fara el

| crazyyume a răspuns:

Pai in primul rand as face o fata de genul :O what did you say? 3 ani?! apoi l'as pune sa'mi promita k ma va suna ZILNIC sa'mi spuna cat de mult ma iubeste si apoi am merge in parc sa n plimbam, apoi la un suc, apoi mergem la mine acasa, luam cina ascultam muzica si dansam. apoi ne daruim fiecare celuilalt cate ceva ca sa nu ma uite si sa nu-l uit. si apoi ca sa uitam de faza nasoala cu plecarea am sta imbratisati si ne'am saruta uitandu'ne la poze q noi si discutand toata noaptea despre "vremurile bune".

| blu a răspuns:

Daca ar pleca pentru inca o luna, as face o depresie groaznica. a fost plecat aproape un an si nu a fost usor. la inceput e foarte dureros, iti vine sa urlii, apoi amortesti. si asta nu este foarte bine pentru ca nu mai constientizezi iubirea pe care o porti.totusi, distanta incheaga relatiile. cum e ultima zi? ultima zi e intotdeauna cea mai nasoala pentru ca e stresat sa nu fi uitat ceva, e pe fuga. si chiar nu ai timp de "dragoste nebuna" si de astea. in ultima zi iti raman impresii foarte puternice: un parfum, o raza de lumina, un zambet, o culoare in care ingramadesti toata iubirea ta si folosesti toate aceste simboluri pentru a-l pastra alaturi. in ultima zi esti intotdeauna mai curat sufleteste. in ultima zi constientizezi clipa si timpul chiar pare sa stea in loc. il saruti, il tii in brate, si chiar daca nu iti propui sunt cele mai intense momente din toata relatia si atunci simti ca traiesti cu adevarat. ce mi-ar fi placut sa fac in ultima zi? cred ca am gati ceva lejer, am sta si am povesti mult, ne-am saruta, am dansa si am face baie impreuna, ne-am iubi. am sta toata noaptea treji si ne-am strange in brate si ne-am privi in ochi. nu va fi ultima oara pentru ca ne vom vedea cat mai des si asta ne-ar motiva pe amandoi sa ne realizam personal si profesional in timpul cat am fi departe unul de celalalt. as face tot posibilul sa ma stabilesc cu el acolo, pentru ca 3 ani in primul rand inseamna 3 ani din viata mea in care chiar pot sa fiu fericita.

| florin31 a răspuns:

CRED CA AS FACE TOT POSIBILU SA PLECAM IMPREUNA DACA AR EXISTA IUBIRE INTRE NOI DACA NU AS FACE SA SE SIMTA CIT MAI BINE CA SA PLECE FERICIT AS FACE ORI CE DAR CRED CA CORECT E SA FITI IMPREUNA ASTA E PAREREA MEA DACA IUBESTI PERSOANA DE LINGA TINE

| popamadalina a răspuns:

Pai...las saruta foarte mult, las tine in brate ca sa-i simt caldura pe care mi-a ofera, as face o dragoste nebuna, mas plimba prin oras, as merge la munte, la mare(depinde de sezon)in ultimele saptamani as face o excursie in alte tari mari...as face orice cu el EU AS FI TRUPUL LUI IAR EL TRUPUL MEU.sunt foarte multe de facut cu persoana iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din toate lucrurile placute cate putin.

| dancimarian a răspuns:

Fiind iubita mea as sti ce i face placere si am petrece o zi obisnuita facand ce i place ei

| roxanaandra22 a răspuns:

Prietenul meu are una dintre acele meserii in care pleaca pe mare cateva luni bune si sunt obisnuita cu astfel de zile. Sunt dureroase si timpu trece greu. Dar ultima de zi inainte de plecare ne-o petrecem inchisi in casa, numai noi doi, facand ceea ce pot face numai doi indragostiti. Cuvinte frumoase, lacrimi, sarutari si dorinta de a opri timpul in loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as duce cu el in strainatate cu el 3 ani de zile.

| camelia_3681 a răspuns:

Chiar ca este o intrebare dificila, nu m-am gandit niciodata la o asemenea posibilitate... dar acum sa iti raspund la intrebare...happy. Evident as petrece-o toata ziua de dimineata pana seara tarziu, i-as aminti clipele frumoase petrecute in perioada cat am stat, am rade cu lacrimi in ochii pentru ca asta este adevarul...nu ai cum sa te abtii mai ales ca fata, nu m-as dezlipi o clipa de langa el pentru ca stiu ca o sa fie greu. ...am face tot felul de nebunii ca sa ne aducem aminte ca si cum ar fi ultimele noastre nazdravanii... Cel putin la inceput nu concepi ca a venit ziua plecarii...acum sinceri sa fim... ochii care nu se vad se uita, cunosc din proprie experienta din pacate, chiar daca ti legatura cu persoana respectiva ...3 ani este o perioada destul de lunga. Cu siguranta in acesti 3 ani se vor schimba multe lucruri, fie bune, fie rele dar care nu il includ pe EL sau pe tine, ca sigur este si valabil pentru el. Sper sa te ajute macar 1 % happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DAca as fi in situatia ta as sta evident toata ziua cu el.Am merge la o masa in oras, prin parc, si cu siguranta ne-am intalni si cu prietenii nostri.(gradinariu_ionela@yahoo.com)

| laraysa a răspuns:

Bunabig grin Eu am o relatie de doi ani si jumatate cu un baiat care traieste in Spania.Ne vedem doar cand vine la facultate pentru examene sau vara cand merg eu la el.
Zilele de despartire sunt groaznice si apar mereu mai devreme decat socotim, nereusind niciodata sa facem tot ce neam propus.De obicei ziua incepe cu rasfat si anume micul dejun in pat si dupa o plimbare o iesire la un restaurent revenim acasa si ne uitam la un film.
Am facut aproape un ritual din asta dat fiind ca asa ne despartim mereu.Dormim strans imbratisati si plangeam toata ziua urmatoare.Eu il vad cam o data la 3 sau 6 luni dar la 3 ani ar fi mai greu.Probabil nu asi rezista fara sa ii fac o vizita sau am profita din plin de internet si web cam, cum de altfel o si facem.
La prima vedere o astfel de relatie pare grea dar cu iubire respect si incredere ma simt mandra de relatia pe care o am. E mult mai frumoasa decat cea a prietenelor mele.
Am incredere in el si stiu ca mereu se va intoarce la mine asa cum si eu il astept mereu!

| sorinalaura a răspuns:

Cred m-as trezi in primul rand dimineata... l-as privi cum doarme, mi-as cufunda nasul in parul lui si pe pielea lui pentru a-mi intipari bine in simturi mirosul sau specific apoi l-as trezi intr-o ploaie de sarutari, as face dragoste cu el oglinditi de lumina calda a soarelui de dimineata, apoi i-as servi micul dejun repetandu-i in nenumarate ori cat de mult il iubesc si intiparindu-mi bine in minte fiecare gest al sau, zambetul, gustul buzelor, felul in care imi mangaie obrazul... apoi as merge cu el in oras, prin locurile unde ne-am cunoscut, unde i-am furat primul sarut, si cel mai mult mi-ar placea sa mergem pe malul marii unde sa ne juram dragoste vesnica si sa i spun ca il voi astepta oricat va fi nevoie si ca atata timp cat ne vegeaza acelasi cer, aceiasi luna suntem ca si cand am fi unul in bratele celuilalt, si ca fiecare strop de ploaie ce ii va brazda chipul sa considere ca e un sarut al meu si fiecare fir de vant ce ii va ravasi parul ii va sopti cat de mult il iubesc, apoi am vorbi clipe in sir despre noi, despre el, despre mine, ne-am mangaia si ne-am saruta, am face baie in mare, ca si cum marea ne-ar binecuvanta dragostea, am inchide ochii si am sta unul in bratele celuilalt, tacuti si goi...pentru a ne simti goliciunea fiintei noastre launtrice si in final, in momentul despartirii cred ca l-as strange tare in brate, i-as da cu greu drumul si l-as saruta ca si cand ar fi prima si ultima data, as adormi cu gustul sau pe buze, cu ochii lui in gand si cu parfumul pielii lui in simturi iar vocea lui... spunandu-mi TE IUBESC! mi-ar calauzi somnul si as simti ca el e aproape, in inima mea, de fapt nu aplecat nicaieri pentru ca E PARTE DIN FIINTA MEA...as adormi cu acest gand in timp ce el cu mine in suflet si gand ar brazda cerul catre necunoscut... iar dragostea noastra ar merge mai departe, peste granite, limite, timp si spatiu, doar noi si iubirea noastra mare in centrul universului.

| micurutza2005 a răspuns:

Ultima zi ar trebui sa fie una mai speciala sa zicem, in care voi doi sa fiti impreuna in cele mai preferate locuri sa faceti tot ce doriti si nu ati mai facut, sa aveti o amintire frumoasa care sa va marcheze legatura de dragoste dintre voi, sa va iubiti patimas, sa fiti sinceri, senini, fericiti, sa faceti eventual un copil care v-ar uni si mai mult, sa nu uitati clipele frumoase dintre voi pentru.ca va fi mult timp plecat rugati-va ca relatia voastra sa dureze si sa aveti rabdare pana va intalniti din nou pentru ca va fi foarte greu, dar merita daca va iubiti din toata inima nu renuntati la lupta cu distanta si timpul.eu regret si acum dupa multi ani iubirea ce am pierdut-o din cauza unei situatii asemanatoare pentru ca n-am luptat de ajuns.

| arsenia a răspuns:

In primul rand i-as spune cat de mult il iubesc, nu ca nu ar stii dar e bine sa zici, nu prea des ca atunci cand zici prea des nu prea mai are farmec. M-asa duce cu el la Biserica si l-as pune sa jure ca nu ma uita si ca se va intoarce cat mai repede acasa si ca distanta nu ne va desparti ba mai tare ne-ar uni. I-as spune ca atunci cand se intoarce inapoi ne vom casatori si cum iubitul meu isi doreste mult asta sigur nu v-a mai sta 3 ani acolo.

| airlinestravel a răspuns:

Pot sa raspund si eu ce as face cu iubita? Dragoste cat se poate sa ne ajunga 3 anihappy. Fiecare secunda ar insemna fericire si as strange iubire pentru urmatorii 3 ani. As visa ca a doua zi ea se intoarce si ca de fapt cei 3 ani au trecut ca o secunda.

| jani a răspuns:

Ceea ce-ti dicteaza inima! Chiar daca pleaca, nu-ti fa probleme, daca este sa fie altau, atunci al tau va ramane chiar daca se duce la capatul celalalt al lumii.