| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
| eumi a răspuns:

TRAIESTE CA SI CUM AI FI ETERNA, SAU CA SI CUM MIINE N-AI MAI FI.

| MihaiA a răspuns:

Am dat si eu un raspuns aici. dar vad ca nu mai e laughing Nici ca mai dau a doua oara. Bafta la concurs

| tritza89 a răspuns:

Indiferent pentru cat timp pleaca...despartirea este un lucru dezastruos pentru inima noastra... n`as pomeni de despartire sau de regretul k pleaca pentru atat de mult timp, ci as valorifica ultima zi la maximum. ziua ar incepe cu ceva care sa-l surprinda...sa fac ceva la care el nici nu s`ar fi gandit ca sunt in stare sa fac asa ceva (de ex: sa merg la usa la el. sa-i ofer eu o floare...)...astfel m`as asigura ca nu va uita nicicand momentul... apoi, plimbarea prin multitudinea de oameni si simtamantul de a fi totusi singuri pe pamant si centrul universului este indispensabila...plutirea prin neant fara prea multe vorbe, dar constientizarea iubirii fiecaruia... pot lua foarte bine locul timpului pierdut atunci cand mancam, bem bla bla blatongue dat fiind faptul ca secundele sunt numarate...invaluiti in dragoste ne-am desparti... oferindu`i drept cadou o scrisoare: o scrisoare scrisa chiar cu degetzelele mele, de mana...parfumata chiar... o scrisoare compusa astfel sa fie "actuala" si dupa acei 3 ani... apoi ca 2 copii inocenti ne-am imbratisa si inrosi pana la urechi, luandu`ne ramas bun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca as sta q el toata ziua am iesi in oras si as face ce vre el cred ca asta as face. Dar cred ca 3 ani nu as rezista fara el.

| mircea a răspuns:

Stati impreuna bineinteles si povestiti-va unul altuia cele mai frumoase momente din viata fiecaruia. Incepeti cu ceea ce va placea atunci cand erati copii mici, adica : sa mergeti la bunica sa mancati mere dulci, sa aruncati cu bomboane in cainele vecinului, sa mergeti in parcul de distractii dupa fiecare festivitate de sfarsit de an scolar, sa-i scriti pe geamul masinii vecinului cu rujul de buze al mamei " Spalama"... Nu uitati sa folosi prezervative.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As cauta altul, ca 3 ani sunt multi si ochii care nu se vad se uita, ca doar nu sunt Penelopa

| xiusa a răspuns:

As petrce cu el toata ziua si seara as incununa cu un sex turbat sau vad el ce imi pregateste doar el e cel ce pleaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum mi-am petrecut si celelalte zile. De ce?:
1)3 ani trec repede (parca ieri eram la gradinita, si acu imi duc copii la scoala)
2) Imi place sa calatoresc, si asta ar fi un motiv intemeiat
3) Lamentari, discutii interminabile, etc din ultima zi nu vor folosi la nimic, dimpotriva.

| viviana a răspuns:

Să fim sinceri oricît vei incerca să-i faci pe plac in acea zi gîndul și durerea sufletească va fi prea mare. Parcă văd că vei bufni in plîns de fiecare dată cînd il vezi(asta știind ca mai e un pic și pleacă). Și apropo, de ce numai o zi sa ți-o petreci cu el ca și cum ar fi ultima?( doar nu cred că in ultima zi vei afla asta). Cred că nici somnul nu te-ar mai lua știind că el pleacă...imi imaginez că el ar dormi liniștit iar tu il vei privi necontenit plîngînd și sfiorîndu-i parul așa incet să nu-l trezești. Iar cînd dimineața ar veni, pe tine tot plîngînd te va găsi.Nu cred că vei avea chef tu chef de multe așa că lasă-l pe el sa te surprindă in acea ultimă zi. Nu zic că tu nu ar trebui să-l faci să te iubească și mai mult. Pregatește-i micul dejun așa din abundența sa poa' să-ți faca fața acelei zi...Ieșiți in oraș dar plimbă-l prin fața magazinelor cu bijuterii și convinge-l să-ți i-a un inel de logodnă si tot odata să te si ceara de soție... așa vei fi mai sigură că are un compromis fața de tine mai mare. Merge-ți și la părinți și dați-le vestea să fie totul formal și așa cum trebuie...
Prin concluzie, eu cred că e o zi bună pentru a te cere de soție și făcut planuri de nuntă așa că petrece-o prin magazine căudîndu-vă locația nunții, verighetele, rochia, etc. Baftă!

| BabyWL a răspuns:

Daca ar trebui sa plece el... pfff...

Nu stiu probabil as sta toata ziua cu el. As incerca sa-l fac cel mai fericit, sa ii arat cat de mult il iubesc si chiar daca o sa trebuiasca sa plece am sa ii demonstrez ca niciodata nu il voi uita si ca indiferent de distanta si timpul care va fi intre noi eu il voi iubi.
Asta e una din ideile care imi vin in minte, dar cu siguranta as face si multe alte lucruri. Sunt in stare sa fac orice pentru persoana pe care o iubesc, chiar sa imi dau si viata. Si in cazul in acesta daca as putea sa plec si eu cu el in strainatate, nu as ezita si as pleca. Doar e persoana pe care o iubesc si cu care vreau sa imi petrec tot restul vieti.
Si prin acest mesaj vreau sa ii zic iubitului meu ca il iubesc enorm si ca nu stiu ce m-as face fara el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca in 3 ani sint mari sanse sa uite de tine, asa ca cel mai frumos lucru care ai putea sa-l faci ar fi sa o suni pe prietena ta cea mai buna si sa-i faceti cea mai placuta surpriza in ultima lui zi aici... Cu siguranta nu o sa te uite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as pleca cu el, deoarece am inteles ca mai presus de toate este sufletul meu. oricat de greu ar fi, as pleca, as gasi un job, si sincer mult mai pare e satisfactia sentimentala, decat cea profesionala, atunci cand iubesti si esti iubita si simti ca traiesti cand te tine de mana si daca tu te simti implinita alaturi de el, pleaca!

| lumi a răspuns:

Nu as considera,, o ultima zi'', ci ar fi o pregatire, un nou inceput, o incercare de fidelitate in dragoste
Nu as putea sa accept sa nu-l vizitez(mai ales ca-mi place sa calatoresc!)si ar fi ceva exotic in dragoste sa ne intalnim in afara habitatului
L-as dadaci, i-as face bagajele, l-as duce la aeroprt si exista comunicare pe net, telefon...
Si... poate in cei 3 ani ne si casatorim...in strainatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as lua de mana si ne-am arunca din avion cu parasuta... daca pleaca fara tine te iubeste?

| sharpeyhanna a răspuns:

Pina acum, daca il iubesti trebuia sa traiesti ficare zi ca si cum ar fi ultima.Ai pierdut foarte mult timp si ca urmare nu cred ca il vei recupera in vreun fel. Poate ar trebui sa va faceti niste promisiuni dar si aceste sint foarte subrede. Cine poate garanta ca in trei anul nu iti gaseti pe altcineva care sa-ti ofre ceea ce nu-ti poate oferi prietenul tau datorita departarii, sau cine poate garanta ca nu-si gaseste el pe altcineva? Daca il iubesti atit de mult poate ar trebui sa faci demersurile pentru al urma.Gindeste-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as cauta alt iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SOTUL MEU A FOST PLECAT 6 SAPTAMINI, POT SA SPUN CA DISTANTA NE-A FACUT BINE, NE-A FACUT SA NE GINDIM LA MOTIVELE PT. CARE NE IUBIM SI AM IESIT CISTIGATORI! RELATIA NOASTRA A DEVENIT MULT MAI SUDATA SI MAI PROFUNDA. DAR DACA AR FI FOST PLECAT 3 ANI...NU SUNT SIGURA CA AM FI REZISTAT, E FOARTE MULT 3 ANI, CU TOATA DRAGOSTEA CARE NE-O PURTAM!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA PRIETENUL MEU AR PLECA PT. 3 ANI DE LINGA MINE, AS FI SIGURA CA ULTIMA ZI O PETRECEM IN DOI CU PLIMBARI ROMANTICE, CINA LA LUMINA LUMINARILOR SI NU IN ULTIMUL RIND CU O DISCUTIE DESPRE CIT DE MULT NE IUBIM SI CUM VOM REZISTA IN FATA ACESTUI TEST DE NETAGADUIT, DISTANTA! MULT SUCCES!

| danyelxxl a răspuns:

Pai daca il iubesti prea mult, MERGI cu el acolo

| patrascu a răspuns:

As incerca sa fac ziua aceea cat mai fericita pentru amandoi sa uitam de toti si sa nu ne gandim la altceca decat la noi.sa avem incredere in noi ca ne vom revedea intr-o zi si sa ne iubim mult. oricat de dureroasa ar fi distanta trebuie sa trecem si peste asta.

| symona_7500 a răspuns:

MIAR FF GREU DACA AR PLECA LOGODNICU MEU MAI ALES 3 ANI NOI NU NE VEDEM CAT LUCREAZA EL SI APOI CAND VINE ACASA ZICEM AMANDOI CA NE FOST DOR UNU DE ALTU APOI 3 ANI NUUU LAS LASA SA PLECE

| roxanyk a răspuns:

L-as invita la o plimbare in parc pentru a vorbi despre noi 2 cum va ramane cu dragostea noastra, ce vom face in continuare pentru ca imi e teama sa nu il astept 3 ani iar el sa intalneasca pe altcineva acolo, as vorbi deschis cu el despre asta pentru ca intr-o relatie conteaza foarte mult comunicarea si sinceritate. i-as spune ca imi voi termina liceul si voi pleca dupa el pentru a continua studiile, imi voi cauta un loc de munca, voi face orice pentru ca noi doi sa fim din noua impreuna si voi ramane alaturi de el orice ari fii, a bine si la rau o sa ii fiu aproape cu sufletul si il voi incuraja ca totul o sa fie bine. ii voi spune sa ma astepte pentru ca timpul trece repede si voi aproape de el.

| ratonare a răspuns:

as petrece ultimele clipe ramase cu el si as face tot ce ar vrea el in acest timp si dupa 3 luni o sa ma duc la el daca ar face bani daca nu as face eu tot posibilul sa fac eu rost de bani si m as duce la el si nu as mai pleca in acest timp fara el din strainatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugandu-ma de el sa nu plece...si spre seara as folosi arma secreta...( sex nebun )

| cornelia_7230 a răspuns:

" Despartirea pentru dragoste e ca vintul pentru foc : pe cel mic il stinge, iar pe cel mare il aprinde ". Asa ca, daca e vorba de DRAGOSTE, trebuie sa ai incredere ca totul va fi asa cum iti doresti. De altfel, acum nu mai e o mare problema de a calatori in strainatate, daca " arde ".
Eu, stii ce as face in ultima zi? L-as trezi in zori in mingiieri si saruturi si as face dragoste nebuna. Totul pina la ora la care am stabilit cu prietenii ca vor veni la noi, toti odata, cu larma si veselia specifice unui adevarat cerc de prieteni si, fiecare, cu cite o mica surpriza pe care sa o poata lua in bagaj si care sa fie legata de o intimplare comuna sau altceva hazliu. Mici nimicuri importante. Dupa aceea am merge cu totii la picnic, avind grija sa luam si bagajele lui, intrucit, tot cu alai, tot cu veselie, l-am conduce la aeroport. I-as oferi o zi tumultoasa, vesela si nu melancolica, sau plina de promisiuni adolescentine, care ar putea sa-i innegureze sufletul. Va trebui sa ramina cu imaginea unei vieti frumoase, vesele, pe care sa si-o doreasca acolo, printre straini. Lacrimile impresioneaza, dar si dor. Nu-i asa ca nu vrei sa-i aduci tristete in suflet? Sigur, nu. De altfel, toti ne dorim un cerc de oameni care rid si nu care pling. Iar iubita trebuie sa arate ca are incredere in el si ca va avea, alaturi de ea, o atmosfera mereu relaxata.

| stella_8121 a răspuns:

Ultima zi petrecuta cu iubitul meu...hmm.probabil am sta impreuna, am face lucruri ce ne plac noua... pur si simplu ne-am simti bine si am face acea zi de neuitat...sa o tina minte in cei 3 ani petrecuti in strainatatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as #%$^ cu el toata ziua, m-as trezi foarte dimineata pentru asta, si am face cel mai tare f... i din istorie, cat pentru trei ani...
Apoi l-as conduce la aeroport, l-as saruta de ramas bun, as merge acas as plange un pic de dor, apoi seara as iesi la agatat prin cluburi, ca doar nu o sa stau trei ani fara *&$@, ca si el i-o spune lu mutu ca sta trei ani abstinent, cast, fara *&$%@ pana se intoarce la ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as sta toata ziua in casa cu el si as face o masa romantica, ca el sa tina minte de mine, apoi stii tu ce urmeaza, el de asta va fi bucuros.

| ioanarodica a răspuns:

Dimineata am iesi undeva la un picnic, in afara orasului, la aer liber, dupa masa ne-am plimba prin parculete, am merge la un restaurant, la un film dragut si apoi am petrece o seara minunata impreuna cu un vin rosu bun.

| allestrawberry a răspuns:

Probabil m-ar napadi tristetea. A simti lipsa cuiva drag este dureros... Totusi, incercand sa vad partea buna [chiar din orice], mi-as da seama ca nu ar avea nici un rost sa ma plang si sa fiu trista. Pentru ca il am pe el, probabil; si, pentru ca el nu m-ar uita. Imboldul acesta m-ar face sa trec mai departe. Cum mi-as petrece ziua? Probabil nu as tine minte... 'ultima zi' suna prea melancolic. As face ca 'ultima zi' sa fie ca 'prima zi'... pana data viitoare.