| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| davidcostina a răspuns:

Sincer nu ar pleca fara mine in strainatate dar daca se va intampla vreodata asi pleca dupa el

| sorina15 a răspuns:

Pai m`as trezi de dimineata si l`as rasfata cu micul dejun.asa inainte de plecare... dupa aia cred ca jumatate de zi am face dragoste,,, ca na...sunt 3 ani la mijloc totusi, nu? I`as spune cat de mult il iubesc si l`as face sa simta ca 3 ani vor trece ca vantu. i`as da siguranta ca atunci cand se va intoarce tot impreuna vom fi pentru ca ne iubim!

| adrianphotography a răspuns:

Cred ca depinde ce asteptari aveti amandoi de la relatie. Vrei un "ramas bun, a fost frumos", sau mai degraba ceva de genul "sper sa nu uiti ca te astept..."

Iubita mea probabil ca ar avea tot ce si-ar putea dori ipotetic in acea zi, ceva care sa o faca sa se gandeasca 3 ani ca nu am cum sa o uit. Cred ca am merge la munte sau intr-o calatorie, cum ne place noua, probabil ca am face tot ce ne-am dorit ca de obicei, incercand sa nu punem accentul in nici un fel pe o despartire de 3 ani. La urma urmei nu inseamna ca nu ne mai putem vedea timp de 3 ani, nu? Oricum nu cred ca am putea sta despartiti 3 ani.

| brizzy a răspuns:

Daca l_as iubi enorm a_si pleca cu el in strainatate sau l_as implora pe el sa ramana in tara! ultima zi mi_as petrece_o intr_un parc de distractii, as face multe foto si bineinteles ca a_si face dragoste cu el.in ziua aia o sa_i factoate poftele. a_si merge sa ne facem cate un tatuaj cu initiala celuilalt!

| dragosh1gdi a răspuns:

Evident ca tot ce vei face sau vei spune va fi sub semnul plecarii. gandul iti va fi numai acolo, in niciun caz o plimbare, un suc, vizionarea unui film nu va insemna decat chin. vorbiti despre ceea ce urmeaza sa faca acolo unde se duce, da-i sugestii, sfaturi, arata-i sustinere... vorbiti cat mai mult, atingeti-va, iubiti-va... toate astea iti vor tine mintea ocupata atunci cand te vei vedea singura.

| morphine_5324 a răspuns:

Cu o seara inainte as dormi la el, ne-am trezi diminata, am merge sa mancam, ne-am plimba prin parc...am face lucrurile care ne plac, ne-am certa ca sa nu uitam ziua aia, as incerca sa-l inveselesc, sa-l incurajez si sa-i spun ca totul a fii bine. Nu conteaza daca peste 3 ani, cand se va intoarce sentimentele noastre vor fi aceleasi, conteaza sa facem tot ceea ce simtim in clipa prezenta. In final l-as conduce, cu zambetul pe buze (probabil ca nu si in suflet, care ar fi incarcat de teama, de contradictii...), la aeroport

| nyyco2006 a răspuns:

Prietenul meu a plecat acum o luna in strainatate din cauza ca si-a pierdut locul de munca aici in tara. Imi este foarte greu fara el. Ultima zi a fost o zi speciala dar si trista in acelasi timp. Ma tinut in brate si m-a sarutat toata ziua. Mi-a zis sa am incredere ca totul va fi bine. Si asta cred. Cand imi este dor de el ma gandesc la ceea zi si nu numai. Trebuie sa ai curaj si sa fi puternica. Daca prietenul tau merita asteptarea eu zic sa astepti pana se intoarce. Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea referitor la intrebarea ta acum depinde si ce rel ai cu el de cat timp dureaza si ce sentimente aveti, spre exemplu eu sunt casatorita de 6 ani si daca sotul trebuie sa plece nu a-si sta pe ganduri si a-si pleca cu el pentru ca daca e iubire restul vine de la sine si daca il iubesti mult pacat sa pierzi aceea iubire. Daca sunteti doi viata este mai usoara si mult mai frumoasa sa stii ca orice s-ar intampla ai alaturi de tine un suflet bun si pe cineva care te iubeste.deci daca va iubiti mult va descurcati oriunde si in orice situatie. sper ca te-am putut ajuta

| sonyutza a răspuns:

Eu in locul Ioanei mi-as petrece ultima zi alaturi de iubitul meu facand lucruri placute, de ex ne-am plimba in parc, am merge pana la mare repede cu masina pentru a vedea apusul impreuna pe malul marii si cel mai important l-asi face sa fie sigur ca nu-l voi uita niciodatabig grin:X

| mi4ai a răspuns:

Incearca sa-i faci de neuitat ultimele zile si pe urma fa tot posibilul sa mergi si tu acolo doar asa veti putea fii impreuna. eu cand am plecat in strainatate dupa o luna mi-am adus si prietena, cum zboara timpul au trecut deja 10 ani si avem un baiat de 6 ani daca nu ar fi venit cu siguranta altfel stateau lucrurile. oricum e alegerea voastra, BAFTA!

| maryana5 a răspuns:

O persoana inteleapta mi-a spus ceea ce iti spun si eu tie... un om chiar si plecat la mari si tari distanta... orice fotografie sau... ceva legat de el te va face sa iti fie si mai dor de el dar...prin rugaciune simti in interiorul tau ceva divin care nu se poate spune in cuvinte, ceva extraordinar care iti spune ca persoana iubita este bine si il ti langa sufletul tau oricat de muuuult va trece...asta e adevaratul sens al expresiei"mi-e dor de tine, si vreau sa te tin aproape"

daniela
| daniela a răspuns:

As incerca sa-i fac toate placerile in ultima zi, tot ceea ce el si-a dorit dar eu nu am vrut, tot ceea ce stiu ca-i place dar nu am avut timp pentru asa ceva, tot ceea ce as crede ca l-ar face fericit si nu l-ar pune pe ganduri cand e departe ca sa ma uite... Numai tu il cunosti foarte bine asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutindu-l sa isi faca bagajul. Logic. Iar in sentimental, asi discuta un plan de viitor pentru ca 3 ani pot fi + -. Sex, pupici,... probabil normal dar IMPORTANT e ca pentru a pleca,(pentru 3 ani), voi stiati, cred, mult mai din timp.Asa ca ULTIMA ZI... diximen@lycos.com

| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

PFff...as sta lipita de el si i-as spune mereu cat de mut il iubesc...as face dragostehappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mintea mea nu ar fi cel mai frumos monent... dar se intampla. As sta toata ziua lipita de el si l-as convinge cat de mult il iubesc si ca il voi astepta, apoi vom face dragoste happyhappyhappy

| pissu a răspuns:

Mi-as petrece ziua cu el la fel ca pana acum, poate as fi putin mai romantica, si cand mi-ar da lacrimile as zambii si m-as uita in ochii lui, si vom zambii amandoi si am vorbii de toate ce au fost si am lasa loc de un poate ce va fi peste acesti ani. l-as invita...la o plimbare... undeva unde i-ar place... dar intr-un loc cu lume, undeva unde sa simta ca timpul trece repede si ca lumea se grabeste, da doar pentru noi parca sa stea in loc.In fine nu stiu cat te-am ajutat, dar sigur vei stii unde, si cum.mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face tot ce mi-am dorit sa fac cu el dar am tot amanat. mi-as petrece fiecare clipa a zilei cu el .de dimineata pana a doua zi. i-as spune tot ce am pe suflet si as face din aceasta ultima zi o zi perfecta .de neuitat happy

| camip a răspuns:

As sta cu el toata ziua.si toata noptea, i-as pregati bagajele, si i-as spune sa aiba grija de el.prea multe nu i-as spune pentru ca stie ca l-as astepta si toata viata, nu doar trei ani.stie ca-l iubesc dar i-as mai spune inainte de plecare.pe zi am face planuri in legatura cu plecarea iar noaptea ne-am iubi nebuneste.sa ma tina minte trei ani.

| brany4u a răspuns:

Daca ar pleca pentru un motiv bine intemeiat as incerca sa o inteleg si as continua relatia si ca ultima seara as incerca sa ii ofer o seara de neuitat sa o astept cu masa pusa sa incerc sa fac o atmosfera romantica sa incerc sa ii fac totul pe placul ei sa ii ofer sentimentul ca are un camin acasa.trebuie sa se intample asta sa vad cum as reactiona.

| aldicom3 a răspuns:

ULTIMA ZI AS PETRECEO CAUTAND PE NET PE SITE-URI DE RECRUTARE A FORTEI DE MUNCA LOCURI DE MUNCA ALATURI DE EL IN ACEEASI TARA.MERITA SA NU LASI NIMIC AICI IN ROMANIA ASTA. TARA ASTA NICI COPIII NOSTRI NU-I MERITA.ASA CA CLIPA DE CLIPA CAUTA SA O,, TAI,, SI TU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As trai-o din plin.stiind ca e ultima zi.

| ion933 a răspuns:

Eu as sta toata ziua cu el ca dupa ce se duce a sa fi mai trista si nu asa mai ai nici un zimbet pe fata asa ca stai cu el toata ziua sau du-te cu el in strainatate sau cauta un motiv de certare ca sa nu mai iti fie dor de el ci din contra astepti cu nerabdara sa plece eu asa as face si la mine a mers miau plecat parinti miau plecat surorile mi-am plecat si fratele si acum astept sa vina chiar daca m-am certat cu ei

| stefaniateodorescu a răspuns:

Probabil nu as face ceva special. Sau mai special decat in alte zile...In fond, daca ma gandesc bine, ne-am iubit mereu cu o intensitate pe care numai o dragoste adevarata o poate avea.Eu personal sunt de parere ca fiecare zi trebuie traita intens, ca si cum ar fi ultima... Ceva totusi as face in situatia de fata. Poate planuri de viitor...referitoare la amandoi. DA! Cred ca ati fixa scopuri comune va face mai putin cenusie perspectiva de a nu-ti vedea realmente iubitul timp de 3 ani...

| balaurica a răspuns:

Daca figura din poza atasata contului tau e vie, se misca, etc nu as pleca. Altfel nu cred ca sunt solutii ca daca iti pare rau ca pleaca nu ai chef de nimic in ziua aia.

daniela
| daniela a răspuns:

Facand absolut tot ceea ce iar putea aduce aminte de mine in fiecare moment cat am fi despartiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as gasi pe altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea,
Fă rapid bagajul si pleaca împreuna cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fACE CE VREA EL SAU SA NE PETRECEM ULTIMA ZII CA UNELE CARE NU LEAM FACUT SI CEVA DISTACTIV CARE NU AM FACUT NICIODATA SI SA FACEM IMPREUNA UN ALBUM FOTO SAU ALT ALBUM CARE SA-MI ADUCA AMINTE DE EL CHIAR DACA ESTE PLECAT.

| duda_6545 a răspuns:

Sincer din atatea raspunsuri cate ai primit...nu stiu daca mai merita sa il scriu si pe al meu... dar ti l zic. poate te ajuta cu ceva... mi s a intamplat asta... iubitul meu a plecat 2 ani in strainateate... ce am facut... l am purtat in inima in suflet in mintea mea... timpul a trecut greu intr-adevar dar ne a apropiat si mai mult.imi aduc aminte si acum ziua in care a plecat... aveam emotii...ma gandeam la fel si fel de solutii... l am luat de mana...si ne dus intr un parc de distractii cu aparatul foto dupa noi...am facut 1000 de poze jur nu exagerez...toata ziua... dintre care le am scos pe cele mai frumoase 20. i le am pus intr un album pe care i l am trantit in brate si pe care am scris mare DEJA ASTEPT SA TE INTORCI!
frumos nu?

P. S vreau sa castig cartile...am nevoie sa citesc mult sa ii surprind mereu pe cei din jur big grin