Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...
Daca se vrea o relatie de durata din partea amanduorora, atunci as merge cu el la starea civila urmand ca dupa 3 ani sa facem nunta la biserica. Oricum, in ultima zi m-as bucura in fiecare secunda de zambetul lui si nu as ezita nici un minut sa il tin in brate, acasa...in liniste...
E greu de facut un plan pentru o zi...cand esti cuprins de nebunia bagajelor, bilete de avion, parinti in jur, prieteni care vin sa te salute... oricum cele mai frumoase momente nu le veti trai in "noaptea" de dinaintea despartiri!
Cu siguranta intr-un loc special sau poate dansand in ploaie, de fapt daca stau sa ma gandesc bine exact asa s-a si intampalt. Da! iubitul meu a plecat in italia pentru 3 ani si in ultima seara am dansat in ploaie pe o melodie foarte frumoasa Celine Dion - My heart will go on. Sa incercati si va garantez ca se ridica parul pe voi...
Da tot asa mi-as petrece evenimentul desi pare banal
Eu mas purta normal, cu dragoste ca de obicei.omul nu pleaca la razboi vine doar inapoi.sa fiti iubiti.noroc.
Sincer chiar ma gandeam de fff mult timp la intrebarea aceasta.stii ce as face eu? I-as face 12 poze...cate una pentru fiecare luna.adica un calendar numai cu el si l-as pune in camera la mine.eu unu asa as face daca mi-ar pleca iubita pentru mai mult timp. sper ca ti-am fost de folos.pa,pa
Nu stiu cred ca ar fi foarte greu, cred ca as plange intruna si i-as spune cat de mult il iubesc si ca mi-as dori sa nu vina clipa cand trebuie sa plece. I-as spune ca acolo unde va fi mereu va fi in inima mea, acea zi as dori sa treaca foarte greu si sa nu ma mai despart din bratele lui.
M-as intrista ingrozitor dar el m-ar imbarbata si m-ar asigura ca nimic nu se va schimba (sunt visatoare). Si cu siguranta ca as petrece-o stand cu el, in pat si privindu-ne in ochii inrositi de la atat plans.
Hmmm! ...Eu am avut parte de o experienta aproape asemanatoare: adica ne cunoasteam de multi multi ani, insa el locuia in alta tara si de fiecare data cand venea in tara tanjeam unul dupa celalalt, insa nu eram niciodata impreuna oricat de mult ne doream, caci nu eram de acord cu relaiile la distanta.Insa, intr-o vara am fost impreuna si chiar inainte sa plece l-am convins ca nu conteaza unde esti si ce faci daca nu are langa el fiinta in care crede si pe care o iubeste, si uite asa si zi azi suntem impreuna in Romanica, insa avem in plan sa plecam impreua la un moment dat. Succes cu persuasiunea tuturor care au nevoie de ea ca sa-si tina iubirea APROAPE.
Daca, ar trebui sa plece in strainatate i-as face o cina romantica cu lumanari si cu tortul lui preferat, cu o muzica buna, cu un vin bun.
Eu cred ca asta depinde ce fel de persoana esti tu..., dar eu, normal ca toata ziua as sta cu el, as face tot ca sa fac acea zi una de neiutat atat pentru mine cat si pentru el. Lucruri concrete ce as face? pot fi multe dar asta cum am spus deja depinde ce iti place tie si lui in acelasi timp.
As sta cu el cat mai mult timp din acea zi, m-as duce al plimbare cu el, undeva unde suntem doar noi doi.
Cu siguranta neam inchide in camera amnadoi si nu am mai iesi de acolo toata ziua; am scrie pe usa NU DERANJATI! dar ce am face in camera singuri atata timp va las sa va imaginati singuri.3 ani sigur nu iar mai trebui alta femeie si s-ar gandi numai la mine.
Din pacate o zi e prea putin, dar tot ce as face ar fi sa ne simtim bine impreuna facand dragoste, folosindu-ma de farmecele personale pentru ai demonstra daca mai era cazul ce pierde plecand si poate astfel il fac sa se razgandeasca, daca nu asta e ne-am simtit bine a fost frumos si cine stie poate peste 3 ani, dacaeste sa fie al meu vom fi din nou in preuna.
Habar n-am, sunt o multime de raspunsuri posibile, o multime de necunoscute, este o ecuatie in care rezultatul este x=x, totul depinde de inspiratia de moment.
Scuza-ma Leluco ca iti zic, dar intrebarea ta(sau mai exact felul in care a fost formulata) mi se pare un pic stupida...
Pai in primul rand, de ce 3 ani, da ce nu unul, sau zece, de exemplu?
si in al doile rand, cu ce scop pleaca iubitu trei ani in strainatate...moare de foame saracu aici in Romania si merge sa dea la sapa sau sa lucre pe santier pentru un trai decent sau din contra, este un tip plin cu bani care merge sa faca si mai multi bani? Ca daca-i genu asta de om care pune banu mai presus de orice, atunci eu unu nu as da doi bani pe el...(in afara de faptul ca-mi satisface toate poftele si imi plimb dosul prin masini de lux, desigur...)
Oricum, iubitul tau nu pleaca pe ultimul drum, si nici nu il exileaza nimeni prin cine stie ce lagar de concentrare, pleaca de buna voie si nesilit de nimeni.
deci ajunge cu melodramatismele si plangaceniile prostesti si tampite.Pleaca,pleaca,asta este, daca nu vrea si nu mai poate de dorul tau, sa nu mai plece si gata.
In ultima zi puteti sa faceti tot ce v-ati propus, sau ati visat la inceputul relatiei si pana acum nu s-a indeplinit. Eu una nu cred ca este greu sa mentii o relatie la distanta, daca il iubesti foarte mult si crezi ca atunci cand se va intoarce va fi la fel, nu vad care e problema, dar daca este un tip de genu` "cool", in care nu poti avea incredere mai bine pui punct relatiei si`l lasi sa plece de capul lui.
3 ani or sa treaca repede daca te distrezi.