Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.
Vad acum pe Facebook ca are o altă domniță sau mai bine zis altele care îi reacționează la poze si pa meme-uri, iar de aici trag concluzia ca le da mesaj, ca asa face cu toate, si cu mine. Sunt drăguțe domnișoarele, dar ma mira faptul că poate trece asa usor de la una la alta. Pe mine nu mă mai caută, de o săptămână nu mai zice nimic, deși are posibilitatea.
Are pe altele acum, plus că văd o domniță care îi dă likeuri hahahauri etc etc, si stiu ca aleia ii da mesaj, si la multe altele, ca asa făcea și cu mine. Ii reacționăm, si hop, după mesajul de la el. Acum, e clar, vrea doar s*x si nu stie pe unde sa o ia mai repede. Ma mira faptul că a putut să mă uite, adică nu a mai zis nimic de o săptămână, nu l a mai interesat, si ultima discuție cu el nu a fost o cearta, a fost, o invitație de a lui sa ies pe afara, dar am refuzat. Si desi are posibilitatea să imi scrie sau să dea vreun semn, nu o face! E clar! Acum a trecut la altele. Mi se pare stupid ca cineva te poate uita atat de repede si ca valorile nu iti sunt recunoscute. Acum am revenit la viata normala, din nou! Sa fie fericit!
I am raspuns eu acum la mesajul pe care mi l-a dat acum 6 zile, zicându i sa imi de a block, a zis ca nu îmi mai da, i-am zis ca insist, mi-a trimis și câteva emoții uri triste, dar nu mai cred, răruț oricum, nu mai e interesat de mine, mi-a dat si un,, pa" ca i-am dat un număr pentru psihiatrie ca am văzut că mi-a dat iar cerere de prietenie și a zis ca daca am făcut programare pentru amândoi... in fine, i am mai trimis un ultim mesaj ca să îmi de a block, chiar asta vreau. Sa vad ce mai zice, dar nu mă mai intind la taină cu el... are pe altcineva
Acuma nici asa nu e bine sa nu mai vrei o rel niciodata. Eu inteleg ca asta e o aparare de dezamagiri, insa asa iti iei orice sansa sa dai de ceva okey.
Si o sa constati ca daca nu iubesti si nu esti iubita iti va da o stare de tristete, si deci vei cauta asta, nu acum, dupa cativa ani, vei simti nevoia.
Sunt destule relatii f okey care s-au finalizat cu casatoreala, si dupa 20 ani sunt f bine oamenii aia, poate am mai zis, stiu cuplu care s-au cunoscut ea 19 si el 22 ani, si sunt impreuna si acum la 40 si respectiv 43 ani.
Normal ca a luat-o pe ea, ca e disponibila, tu nu ai fost, aia e.
Ti-am si zis ca va lua pe cineva disponibil.
Normal ca e clar ce vroia si anume ssex! Te invitase afara ca din discutii, gesturi, sa ajunga in pat cu tine, haha.
Eu de aia am zis ca in scoli trebuie sa se faca educatie sociala, ca uite, deja la 15 ani, discutand, analizand, incepi deja sa ai mintea unuia de 30! Ca multi nestiind, abia pe la 30 ani zic "aaa, daca aveam mintea de acum...".
Tu ai ocazia sa o ai.
Felicitari! Ai evoluat mult in scurt timp.
Si ideea sti care e? Nu sa zic eu ceva si sa iei de bun, ci sa fi tu convinsa de acel ceva, sa simti tu notiunea, sa simti logica.
Nu trebuie neaparat sa-ti dea blocare, el totusi o fina speranta are ca vei pica, tu nu vezi ca tot glumeste cu tine? Mai ales ca vede ca si tu asa vag raspunzi.
Adica nu vrea sa isi ia total ocazia sa te bage in pat.
Ca daca-ti da bloc, ar inseamna ca sansele devin 0.
Tu vrei asta sa-ti dea blocare ca sa se termine de tot totul, si f bine faci, adica cam ce ti-am zis si eu.
E baiat destept! Dar tu trebuie sa fi mai desteapta, sti cum e, unii sunt destepti, altii mai destepti.
Te face pe tine un sexangiu notoriu si fara sentimente? Nu merge asa.
Apreciez ca ai intrebat, faptul ca intrebi, te duce capul destul, ti-ai dat seama ca ceva nu e in ordine.
Nu stiu, ca să îmi vadă postările... dar nu stiu daca ma pot abtine sa nu ii dau eu mesake, sau poate ca eu o sa pot, ni e asta problema, dar daca imi da el, o să îi răspund de acum încolo fără glume, o să fiu și mai directă. Nu, Nu are cum sa ajunga cu mine in pat, pentru că știu eu ca nu are cum. Asta e sigur. Oricum mi-a dat seen, adică a vazut mesajul.meu dar nu a mai raspuns, si mi-a zis si ca sunt,, imposibila" are pe alta. Sa le întrebe pe ele ce si cum, ca m-am săturat de când a apărut el
Pai sti tu ca nu ajunge la tine in pat, dar el nu e asa sigur ca nu ajunge. De aia te mai baga putin in seama, ca poate poate.
Ptr ca daca ii raspunzi, cam asta se intelege sa stii! El asa intelege.
Altfel ai fi intrerupt total leg cu el.
Si pana la urma nu sti nici tu ce vei simti mai in colo, ca daca te mai converseaza mult asa, cine stie.
Eu ti-am mai zis, tu faci cum simti tu, daca simti ca vrei sa-l bagi in seama baga-l.
Ca oricum ce zic eu nu conteaza, conteaza ce gandesti si ce simti tu.
Daca esti geloasa e clar ca esti cam indrag de el.
Nu cred că o să mai zică. Mă simt deprimată că îl văd activ și nu-mi dă nici un mesaj, nici like, nimic. Cred că așteaptă să îi spun eu ceva, dar lasă. Nu mai prezint interes, viața s-a sfârșit când a zis,, hai bă las-o baltă" și-a arătat de fapt adevărata față, că până acum vorbea drăguț. Are pe alta la dispoziție acum, că văd că tot își dau like-uri, reacții. În fine. Știi vorba aia :,, Dacă te iubește, te caută", dar el cum a putut să stea 6 zile fără să zică nimic, numai iubirea nu o fi asta. În fine, eu nu îi mai zic nimic, chiar dacă îl văd activ, nu simt așa gelozia sau nu știu, dar mă simt supărată.
Acum că îl am la prieteni, toată ziua stau numai cu ochii pe telefon, sa vad ce posteaza, ce distribuie, ma uit pe profilul.lui cred ca de 100 de ori pe zi. Mesaje nu a mai dat. Dar mă uit la ce prietene are, ma uit ca le da ador fetelor din satul meu, sau cu care nu mă am eu pe bune, dar el nu stie. Dar oricum, le dă ador, comentarii, si vad ca si la poze de acum vreo 2 saptamani el le dădea ador, pe timp ce vorbea cu mine. Ce mai, si a bătut joc de mine si a vorbit cu mine de plictiseala. Adevarat, ce ati zis ca ma atrage fizicul, dar caracterul lui e unul de rahat. Cand ma ut la pozele lui Ma îndrăgostesc si mai mult si astept sa imi scrie ceva, sa dea vreun semn. Dar nimic, nu mă mai bagă în seamă. Dacă îl șterg iar de la prieteni, iar nu e bine. Pentru a concluziona, mai bine de nu intra in viata mea si nu îmi mai puneam atatea întrebări. Acum nu pot sa il uit. Ma uit mereu la ce face, dacă e activ.
Etc. Pusei si eu o poză cu mine azi-dimineata dar nu da nici măcar like. Stiu ca nu vreau relatie dar totusi, daca m-a ales pe mine mai sa se tina frate de mine. Doamne! Stiu ca nu am nevoie de asa ceva, nu stiu ce mă tot atrage la el. Aspectul, ca o fi si vreun Făt frumos
Pai nu era clar ca nu te iubeste? Asta stiai de mult.
Nu e de mirare cum se ocmporta, tu tot te miri vad, normal ca sta si 6 zile fara sa zica ceva, pe mine nu ma mira.
Eu cand am zis ca fizicul e rules, multi au zis ca zic prostii, desi sti ca, caracteru lui e de cacao, cu toate astea tot te uiti de 100 ori pe zi la ce face.
Ce am zis eu peste tot? Ca daca fizicul e bun, mai putin conteaza celelalte, si le-am zis ca se verifica in real tot ce am zis.
Te atrage fizicul ca este aratos si atractiv la figura, e si normal sa te atraga fara sa vrei, asa suntem programati.
Barbatii aratosi emit calitati masculine cu figura, care in trecut erau necesare supravieturii, si deci femeile sunt adaptate sa fie atrase de din astia.
Si da, majoritatea frumuseilor sunt cam lepre la caracter, asta e.
Ti-am explicat de ce te atrage.
Ia uitati mai oameni buni care ziceati ca fizicu nu conteaza neaparat si ca nu e proba eliminatorie, ce zice fata (si cum sunt 98 % din oameni):
"Cand ma ut la pozele lui Ma îndrăgostesc si mai mult si astept sa imi scrie ceva, sa dea vreun semn", desi caracterul e infect.
Daca nu avea fizic atractiv dar avea caracter si restul, ea nici nu il mai baga in seama la o adica, nu se mai indrag de el.
Măi, cum am mai zis nu e vreun Făt Frumos, aș putea să spun că unii chiar nu îl consideră frumos. Și el mi-a zis cândva că :,, Nu sunt eu așa frumos, dar mna..." Pe vremea aia vorbea cu mine frumos, acum, nu mai are chef, sau când o pleca înapoi la muncă, dacă o mai pleca, să înceapă iar să îmi dea mesaje ca să nu se plictisească sau ca să-i fac din nou un bine, ca, adevarul asta e. Eu i-am spus de toate, l-am încurajat, acum m-a uitat, dar se întâlnește iar om cu om. Parcă, mai bine e că nu mă mai caută, mă face să mă distanțez chiar dacă mie nu mi-e bine, știu undeva în mintea mea că îmi face o favoare, așa că-l las,, să zboare". Referitor la like-uri, da, vad cum pe altele le baga in seama, le dă adoruri, dar ce sa zic decat,, asta este, nu?
Nu conteaza, din moment ce te uiti la poza lui si te indrag mai tare de el, tie iti place, te atrage mult, nu cont ca nu e fat frumos, e frumusel, si asta ajunge, si e genul tau pana la urma
Normal ca nu pot fi toti de nota 10 cum ti-am mai zis, aia sunt feti frumosi, poate avea o nota mai mica dar tot destul de atractiv e.
Sa sti ca nici pe fat frumos nu-l plac toate! Intre 5 feti frumosi, poate o fata sa-l placa doar pe unul, adica figura aia o atrage, NU celelalte, deci cam nici unul nu atrage 100 %.
Tu de ce crezi ca trece de la una la alta? Ca e placut de fete in general.
De ex prietenul meu e tot destul de frumusel, atragea cam 50-60 % din fete doar.
Ai dreptate, nu poti sa zici decat asta este si atat, nu ai ce face mai mult.
Te face sa te distantezi, in prima faza nu iti e bine, dar dupa aia iti va fi f bine in timp, ca te detasezi de el. Ai sa vezi. Sigur ca asta nu vine imediat, treptat vine, dar vine.
Sti cum e, ochii care nu se vad, se uita.
Sau ochii care nu se văd, NU SE UITĂ?! in fine, nu îl mai bag in seama, nici el pe mine. Acum mi-a dat el cu flit si ma simt cam prost că trebuia să îi dau Eu. Încet încet ma pierde. Mâine mă uit de 99 ori pe profilul lui si tot asa in descreștere nu am.nevoie de asa ceva, poate si a dat seama ca doar mesajele raman intre noi si atat. Poate peste 3 ani eram disponibilă, dar el nu. Si nu SUPORT SA VAD CA DA LIKE SI ADOR LA ALTELE SI MIE NU, deci nu e genul meu. Intr-adevar nu e in relatie cu mine, dar macar de bun simt. Sa il prind ca imi mai da vreodata mesaj, ca ii dau blocare direct
Peste trei ani clar ai fi disponibila.
Am zis ca e genul tau ca fizic figura, nu ca si caracter, ca si caracter normal ca nu e genul tau, pari o fata buna si inteligenta (Faptul ca ti-ai pus problemele astea conteaza f mult).
Mda, ar fi bine sa fie in descrestere atentia ta pentru el.
Macar sa poti asta.
Esti simpatica foc cu "nu SUPORT SA VAD CA DA LIKE SI ADOR LA ALTELE SI MIE NU".
Asta e, nu ai ce face.
Pai like nu e tot ador? Ca nu stiu, exista butoane separate?! Ca pe FB nu, sau e altundeva asta?
Ca pana la urma like e tot un fel de ador adica ca-ti place.
Da, cam tot aia e, dar like este simbolizat de o mână care arată ok" iar ador e simbolizat de o inimă. Dar, credeți că el se mai gândește la mine, sau macar, nu stiu... eu numai cu gândul la el stau. Si asa este, daca vorbea cu mine de ce le dădea la altele?! Asa ceva clar nu accept! Poate ma duc la vrăjitoare sa ii fac niste vrăji asupra mea )) hahaha. Glumesc. Dar am aplicația aceea sa vad cine se uită le profilul meu, adică cine mă spioneaza, si el nu a mai apărut. Dar am observat ceva, ca nu prea mai e activ asa de des. Adică încontinuu. Lucra ca sofer pe tir si cred ca a cam făcut 2 saptamani de cand e acasă. Si ma gandesc ca o fi plecat înapoi, nu stiu cata pauza are un șofer de tir, sau ce vacante iau. În fine, ideea e CA VA DA IAR DE GREU SI IAR O SA IMI DEA MESAJ CA II E GREU PE ACOLO, de ce se plânge la mine? O să vrea iar ca cineva sa il înțeleagă, si stie ca la mine găsește asa ceva. Pai ce eu sunt JUCARIA LUI CU BUTOANE., EU O IAU CA PE o jignire când mi-a zis ca,, hai bă las-o balta" adica ce mai e si cu asta pe capul meu gen. Parca nu tot el m-a căutat primul
Explic pe rand ca sa ating tot ce ai spus:
Am inteles, mersi ca mi-ai zis, chiar nu stiam diferenta intre ador si like.
Lasa ca e normal sa stai cu gandul la el, oricum nu depinde de tine asta, nu poti controla, inteleg f bine, asa se intampla la varsta asta, dar si mai tarziu.
Poate se gandeste la tine asa ca la un refugiu, sa mai se descarce si el cand nu are cui.
Pai vb si cu tine, si cu altele, de aia le dadea lor, la alea spera sa obtina ce vrea, iar tu erai refugiu lui doar, dupa ce stie ca nu are sanse la tine cu ce vrea el.
De aia se si plange la tine, cui sa se planga? Poate altele nu accepta asta, si tu esti buna de na, de folosit sa se descarce.
Da, esti jucaria lui dupa mintea lui! Vede ca merge si aia e.
Te-a cautat tot el, dar nu conteaza, el face ce vrea.
Vrajile nu au nici un efect, sunt vrajeala, deci e bine ca ai zis ca ai glumit.
Nu stiu nici eu cata pauza are un sofer de tir, dupa mine in afara de concediu n-ar avea liber, ca na, e platit sa munceasca, nu sa stea, poate o avea 1-2 zile intre curse maxim.
Mda, deci, el Dacă mă mai caută, ma cauta strict ca pe un refugiu, ca vrea să fie înțeles, nimic mai mult. Ca daca voia o relație sau ceva serios, nu imi zicea de probleme lui si nu se plângea că asta înseamnă la.multe fete sa plece de lângă tine când vede ce probleme ai. Cand era plecat, zilnic imi scria. Acum că a venit. puncte puncte. Poate îi dau altele ce vrea el. Dar dacă îi zic ce mă framanta, ca eu sufăr ca nu stiu ce, o să zică că nu am zis eu să fim doar prieteni? Eu nu vreau nici sa ma foloseasca asa ca să se simtă el împăcat, ca e înteles. Este foarte compicat. Si il plac dar nu vreau nimicccccc
Fiecare om are defecte. A vorbit frumos cu mine când a vrut să obțină ceva de la mine. Poate ma vede prea mică, prea copilăroasă, poate si a dat seama că nu e de mine sau ca eu nu sunt de el. Plus ca i-am zis ca nu stiu nici sa gătesc. Nu voia el o relație cu mine, mă, a vrut doar să se descarce. Eu i am si zis ca el cauta consolare, dar a zis ca nu, ca s-a despărțit de fosta lui acum 8 luni :^ si? Parca as vrea dar nu as vrea. Parca simt nevoia ca el să mă aștept 3 ani. Dar nu se poate pentru el. Cine sunt eu?! Daca imi spunea problemele lui si de familie, ca mama lui are niște probleme, însemna clar ca nu voia ceva cu mine, ca daca voia, imi spunea ca are bani, masini, ca să mă atragă, dar nu se poate ci asa ceva la mine. Si el cand se descarcă la mine, el doar se descarcă fără să prindă sentimente, DAR EU PRIND. si dupa iar ma lasa asa. Si acum e activ, și mă doare INIMA CA NU ZICE NIIIIMMMMIIIIICCCCC, dar nu am ce sa fac. Daca asa se simte dragostea, mai bine mă lipsesc