Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.
Are 22 de ani, vorbește cu mai multe fete, probabil si de vârstă lui. Nu cred ca dacă insiști pe chestia asta va fi cu happy-end, ce ai vrea tu sa se întâmple? Tu îl vrei ca nu îl poți avea, aducă când te baga în seama ii dai bloc când nu mai vb cu tine ai vrea sa te caute. Eu cred ca tu ești la vârsta asta când experimentezi, ia o ușor nu te arunca pana ajungi sa te înțelegi pe tine în primul rand
De ce le e la toți frică de pușcărie? Dacă se comportă exemplar cu cele mici, nu văd panica.
Noi am mai discutat de asta si tu intrebi ca si cum n-am fi discutat, ca si cum din discutie nu ai inteles mai nimic.
Nu da el doi bani pe tine, asta clar. Nici nu conteaza de ce nu mai raspunde.
Normal ca nu i-ai picat la interes si atunci a trecut la alta care o sa-i cada la interesul lui.
Faptele nu arata clar asta?
Asa i-am zis si eu pe alt topic, am tot discutat cu ea asta, ca tot de acelasi subiect si de acelasi om era vorba si acolo.
Nu are sens sa mai raspunda unui tampit care i-ar scrie doar cand i se scoala lui.
Cade de fraiera in fata lui daca face asta.
Eu am inteles ca ea s-a atasat de el, ca el a prostit-o cu minciunele, dar dupa cum spunea dincolo nu vrea relatie cu el, adica ratiunea a invins la ea.
Insa e complicat daca simte altceva.
Nu mi-a făcut pentru că nu i-am oferit ocazia, dar cine stie, ca bagabontii in ziua de azi te pun să le trimiți poze indecente, bine eu nu as face asa ceva. Oricum, nu-mi mai scrie, m-a uitat, sunt sigura de asta!
Ba arată, nu stiu de ce tot continui să întreb, asta simt, si nu pot tine in mine ca nu am cu cine să vorbesc. M-a uitat asta e, asa a fost. Stii, am aplicatie sa vad cine se uită pe profilul meu si vad, daca el nu s-a mai uitat. Nu pot să nu l scot din minte. El cime stie ce o face de nu mi scrie, dar mai bine să mă lase asa... parca vad ca peste 1 2 saptamani primesc iar ms cu bună!
Lasa ca or sa fie zeci de baieti pe care sa-i placi si sa te placa mult, nu e doar asta in orasul tau, asa ca e okey.
Normal ca nu asteapta atat, sunt altele care-l vor.
Si arata bine la figura, altfel nu te indrag de el, asta clar.
Si dat fiind asta, va avea orice fata doreste si nu te va astepta pe tine mai ales daca vrea doar o aventura sau mai multe.
Iar daca era nevoit sa te astepte ca nu avea altele, inseamna ca nu atrage, si atunci nici tu nu te mai indragosteai de el si nu mai avea ce sa astepte, haha.
Pai ai nevoie de aprobare continua dar la ce te ajuta?
Eu nu te inteleg pe tine, pe el l-am inteles f simplu.
Daca tot nu vrei nimic cu el, de ce te mai tot intrebi atat ce si cum cu el? Adica ma intreb de ce simti altfel decat zice ratiunea.
Nu trebuie sa aiba nota 10 la figura, dar are un 8, arata destul de bine, altfel nu te mai legai de el asa, nu conta ce spunea.
Chestia asta cu banii. Că l-au lăsat alea pentru banii, pentru alții cu BMW din 2016, că a și specificat. Atunci, el mi-a zis, că vede în mine o fată bună, și asta aprob, evident Să fie vorba între noi, eu cred în egalitatea între oameni, nu fac diferențe, sunt și eu puțin materialistă, recunosc, dar când iubirea e pură, nu mai contează nimic. Așa, eu cred acum, că el a găsit ori pe alta, ori are orgoliul prea mare. Ce să facă el cu mine La 15 ani!? Așa, a vazut ca nu sunt chiar asa materialistă și ce a zis, ia stai mă să,, o luăm pe asta", nu ca ma iubea sau ceva, ca nu ne cunoastem face to face, e doar pe Facebook. Acum, poate si-a recăpătat forțele prin mine si se crede iar atrăgător si chipeș. Si eu am defecte fizice, nu arat chiar slabă, am si problema cu greutatea, dar asta e, de arătat, eu cred ca arat destul de bine Dar mna. Nu am nici cele mai sofisticate haine asa cum le au unele pe Facebook, iar eu cred ca a alergat acum la una mai frumoasă, mai cu forme, mai fashion
adică mă face să cred că nu sunt bună, ma face sa imi pierd puterile si sa nu îmi recunosc valorile, sa imi pierd încrederea de sine, nu ca o aveam eu, dar acum e si mai spulberată. Îmi ia mult sa imi revin, chiar dacă nu a fost cine stie ce. În general nu raspumd băieților la mesaje, lui i-am răspuns că îmi era cunoscut din vedere, era muncitor la școală mea când eram eu in a 7-a. Toate colegele mele erau moarte după el.Crezi ca nu încearcă si la altele, mai frumoase, mai desptepe ca mine, care alea nici nu ii raspund. Si bravo lor! Nu se coboară ele la asa speță joasă. Imi zicea la inceput sa sunt cea mai nu stiu ce, si cand m-a pus sa-i dau block si i am dat, a zis ca sunt cea mai rea, deci..interesul își poartă fesul si vad ca daca ii dau un deget la un om, iti ia toată mâna. Deci el a căutat o consolare, acum ca a prins iar puteri, e liber ca pasărea cerului.
Stiu dar nu pot accepta. Ba pe naiba, nu da nici 2bani pe mine chiar asa. Eu am intrat în discuții mai deep cu el, i-am dat un deget și el mi-a luat toată mâna, eu l-am înțeles pe el cu adevărat! Pe toti oamenii in inteleg, mai puțin pe mine. Văzui acum pe Facebook ca distribuie meme-uri de alea, glume, și are vreo 5 fete care îi dau reacție, ha ha adică, și arată bine, sunt de alea top, dar ce o fi in mintea lor,,, in fine. Si asta inseamna ca le da si mie mesaje, ca am o colega care tot asa, i-a reactionat la o poză si dupa o secundă i-a dat mesaj, asa si cu fetele asta face, el nu simt nimic pentru mine, i am fost de ajutor ca am vb cu el, cand era plecat, dar atat, m-a luat de proasta cum o fac toți carora le faci un bine. Cu fetele astea, nu o să aibă conversatii cum a avut cu mine, si intr-un final se va întoarce iar, nu conteaza ca e peste 3 luni, sau nu stiu, dar va avea iar nevoie de mine. Atunci nu stiu daca voi mai fi disponibilă, de fapt, voi fi, dar nu pentru el. Sunt sigura ca m-a uitat, ca are cu cine vorbi. Eu nu am si de asta mă tot gândesc. Si nu, nu incerc sa vorbesc cu alții, ca asta ar însemna să mă prefac și nu îmi place. Vede ca eu i am raspuns si am fost bună cu el, dar bunătatea e o slăbiciune se pare. Mulțumesc și dvs ca mi-ați oferit sfaturi, nu stiu daca am inteles acum, poate o sa mai revin cu întrebări, până atunci... traiesc prezentul cu gândul
În plus, daca si a făcut relatie, sunt sigura ca e doar de fațadă și nu o să reziste, ca toate sunt dupa bani. Mai ales că a venit acum din Spania, are bani si trebuie sa ii cheltuiască. O să aibă o relatie, si numai atat sa vad, ca pune poze cu ea sau ceva, ca mi se taie de tot. Ce bine ar fi să văd asa ceva!
Atentie! M-am trezit la realitate! Acum imi dau seama cat de naivă am fost ca i-am răspuns! Am vazut si o glumă pe Facebook,, ai crezut că ești speciala ca ti-a trimis mesaj, dar tu ești singura care i-a răspuns dintre alea 100 cărora le-a scris!" Chiar așa e! Nu mai simt nimic, deocamdată, sper sa imi păstrez opinia asta mereu
Pai bine ca te-ai trezit! In sfarsit, de aia ma tot mir ca tot intrebi daca te-a uitat sau nu, faptul ca intrebi, nu pare ca te-ai trezit, dar daca zici tu ca te-ai trezit in 14 ore adica dupa ce ai pus iar intrebarea, o fi.
Nu mai simti nimic dar tot te framanta daca te-a uitat, daca nu, etc.
Cu banii te-a mintit total.
Pe el nu l-a lasat nici una pentru banii altora pentru ca arata atractiv destul chiar daca nu e adonis, si cum zici, cand e iubire pura nu mai conteaza, iar el aratand bine a trezit iubire pura la multe.
Ptr ca daca era lasat pentru banii altuia, nu te atragea nici pe tine, si deci nu se mai ajungea in situatia asta, ca inseamna ca nu atragea mai deloc.
Te-a mintit ca sa te simti tu speciala! Sa-i cazi si tu la pat printre multe altele.
Ca asa se face, vai ca nu esti ca celelalte, ca merti mai mult, etc.
Fix asa zicea! Ca eu spun multe lucruri pe care altele nu le spun in multe situatii. Da, nu va mirați că mi am schimbat părerea în asa timp scurt. Ma schimb si de la o secundă la alta. Acum am inteles, sper sa nu mai am de a face cu el, ca daca imi da mesaj nu stiu daca ma pot abtine, dar o sa vad si o sa spun aici. Are el.si pe altele si cand alea ii dau haha la postari la glume, ala si normal ca le da mesaj înapoi.
Ma bucur ca ti-ai schimbat parerea intr-un timp asa scurt, asa si trebuia, am raspuns si la primul mesaj, ca sa nu scriu n mesaje.
Normal ca asa zicea, pai cum sa te impresioneze daca nu te face speciala?! Si la toate zicea la fel.
Asa e, dragostea nu se cauta, vine sau nu vine de la sine.
Acuma nu poti la infinit sa-i respingi pe toti, peste 2-3 ani cand vrei relatie va trebui sa accepti pe cineva si sa risti, ce o iesi, o iesi.