Eu asa zic, sa nu ii mai raspunzi deloc. Sau daca vrei sa fii eleganta ii poti spune "multumesc pentru intrebare, sunt bine. sper ca si tu la fel." si gata. Din tot ce povesteti, tipul e un manipulator narcisist. E vrajeala aia ca vrea relatie. Crede-ma, am 31 de ani si iti pot spune sigur ca atunci cand un tip vrea sa fie cu tine se poarta frumos, e atent el cu tine, nu cere el atentie si cel mai important: e constant in comportament. Nu iti pierde adolescenta cu tipi egoisti si incearca sa iti lasi naivitatea sa ia decizii pentru tine. O sa iti prinda bine si pe viitor (pentru echilibrul emotional) daca o sa iti petreci adolescenta cu baieti buni care sa te respecte, decat sa suferi dupa tot felul de tipi din astia pusi pe rele.
Asa e. Eu, ma forțez ca să nu fi activa, ca să mă vadă el,,, ocupata" si sa ma întrebe dacă mi s-a intamplat ceva sau whatever dar, degeaba, am constatat că e degeaba si ca nu il intereseaza. El nu se uita cum.ma uit eu din 5nin 5 minute pe profilul meu. Nu! El.ma are în lista, si daca ii reacționez eu la ceva imi scrie poate, daca nu, nu. Doamne, ce ati pot fi băieții! Uite de asta nu vreau eu relatie. Sufăr prea mult
Dar nu toti baietii sunt asa, nu generaliza, sunt destui okey.
Pai nu te mai forta sa faci aia si aia ca nu reusesti, mai bine fi activa asa cum simti si vrei, si aia e.
Si pana la urma e o prostie din start, pentru ca daca e nevoie sa fortezi nota ca sa te bage in seama, e o prostie, inseamna ca oricum nu te place, deci nu are sens sa faci asa.
Cine te place, o face de la sine, fara din astea.
Adica fortezi omu sa te placa?! Nu merge.
Acum vad ca imi displace să nu fiu o prioritate si sa fiu pe locul 878 * am pus si la poveste o. poza de acum 23 de ore, nu s-a uitat, deși e activ non stop. Pe profilul meu nu mai intra. Nu il fortez doamne fereste! Dar el si a bătut joc de sentimentele mele. Nu se streseaza cum o fac eu, la el ce o fi o fi! Daca nu a apucat să vadă el povestea mea, ca are 5.000 de prieteni, ce naiba! M a uitat printre ei. Postările nu mi le vede, sau poate ca da nu am de unde sa stiu, dar nu se uita, frate! Acum stiu ca daca imi mai trimite mesaj, fără să îi dau Eu vreun semn, o face pe tru ca se plictisește și pentru că are nevoie de cineva care sa il înțeleagă din nou. Dar poate da Dumnezeu de ii pic cu tronc odata și atunci nu îl mai bag eu in seama.
Pai de ce s-ar uita? De ce s-ar uita pe postarile tale? Ca zici "nu se uita", pai normal ca nu se uita.
Nu ii pici cu tronc, deci lasa iluzia asta. Ca daca ii picai, de mult discuta mereu cu tine.
Am zis asa ca il fortezi in ghilimele, adica te fortezi sa nu fi activa ca sa nu stiu ce, ce rost are? De ce fortezi atentia lui? Ca la asta ma refer.
Uita-l.
Ai casunat pe capul lui asa?
Ce zici tu e una, ce simte ea e alta. Asta i-am zis si eu, dar ea e moarta dupa el, ca ce zici tu, rational stie si ea.
Se gandeste numai acolo la el.
El s-a purtat frumos insa ea l-a tot refuzat, si probabil ca omu a zis sa nu-si mai piarda timpul, si s-a dus la alta care vrea.
Fie si pentru sex, dar ea l-a refuzat cu totul.
Si se mira ca da ador si like la altele, pai ce sa faca omu`?
Daca tu intri la mine in magazin dei 10 ori, si nu gasesti ce vrei, e logic ca intri in altul unde gasesti, si nu mai intru in primul, cand sti ca marfa nu vine.
Nu l-am refuzat eu chiar asa de tot, ca daca era ii ziceam pa din prima. I - am mai dat ce e drept niște speranțe, vorbeam tot felul de chestii, ne trimiteam inimioare, dar asta când era el plecat si cred ca ii făcea bine să vorbească asa cu cineva. Mi a spus că nu sunt ca alte fete sa imi bat joc si chiar asa e. Acum el a devenit distant. Puteam sa vorbim, dar doar sa vorbim si doar prin comunicare nu poti sa formezi o relație. Dar el Dacă asta a ales, E pierderea lui, chiar așa!
Păi am învățat si normal! Dar, na, nu pot să uit asa repede. Si, mna imi e ciuda ca m-a uitat asa repede si i-am fost alături! Daca il sterg de la prieteni, nu e bine, daca îl las iar nu e bine... deși, daca nu îmi dă like uri ce rost mai are si prietenia pe Facebook. Poate mai apelează el la mine, când da iar ď greu. Acum un fie are seara iasa prin cluburi, noaptea ca bufnitele, cu prieteni. În fine...
Mda, inveti usor asa, nu imediat.
Nu l-ai refuzat chiar asa de tot dar l-ai refuzat.
Pai asa poate zicea la toate ca "nu esti ca altele...".
Pai da, cand era plecat vorbeati, cand nu mai e si are alte posibilitati, gata, te-a cam uitat.
Si de ce nu l-ai sterge de la prieteni de pe FB?! Ca sa termini odata cu circul, ca daca tot o ti asa, nu se mai termina niciodata.
Ca atunci cand iar vrea sa zica ceva de el, te va cauta poate, dar asta vrei? Sa te foloseasca doar?
Ca să zic, Avusei un gând să fim prieteni, deși poate simt mai mult, si poate daca ma intreaba ceva, eu să îi răspund politicos chiar dacă nu sunt sincera si nu spun ceea ce simt cu adevărat, iar el cand va fi cu alta, iar eu poate posibil cu altul, dar peste mulți ani, sa ne uitam unul la altul știind că,, ne iubeam" dar niciunul nu a avut curaj sau nu stiu. Nu stiu ce simt el, nu stiu. Nimeni nu stie, noi doar ne dam cu parerea si credem ce vrem. Nu oamenii ne rănesc, ci propriile așteptări despre ei
Poate le spune la mai multe acest lucru, dar atata timp cat nu a declarat nici o relatie... Cred ca visul oricărui baiat este sa agate mai multe fete, azi vb cu mine, maine cu cealaltă. Cred ca o sa fiu eu cum am fost si pana acum daca imi scrie, ii raspund tot asa, daca ma place, să mă placă pentru ceea ce sunt, deși, ce sa vrea mai mult. Dacă e deștept ce sa caute cu mine, el adult eu minora. Poate avea probleme, poate are nevoie de o pauză și de aia nu îmi scrie
Nu va iubeati, tu il iubesti doar.
Pai nu e clar ce simte? Daca nu-ti mai scrie ce inseamna? Ca il doare undeva de tine.
Pai e destept, daca vroia si el un sex acolo, nu conteaza ca tu esti minora. Ti-o tragea si gata la o adica, se proteja ca sa nu fie probleme si aia era.
Pe minore le prosteste ca-s mai naive, tocmai.
Ce iluzii iti faci si tu, tu vrei sa te minti asa-i? La ce te ajuta? Ca are probleme, ca etc, nu vrei sa accepti ca il doare undeva de tine.