| ianaslexfgg a întrebat:

"Nu sta nimeni cu tine, fara sa te culci cu el" este foarte adevarat într-o lume materialistă, plină de interese si perversiuni. Cum se zicea, să te păstrezi curat până la cununie. Nu mai este de apreciat asa ceva, ba chiar e de râsul lumii. Eu nu îmi doresc relații, dar anturajelee astea in care traiesc, in care nu e una neatinsă, în care toate rad de tine. Pentru ce? Pentru ca eu nu-s usor de fraierit? Si mama mea spune, că, daca eu o să le vad pe alea de la noi, in clasa a 12 a, ca ele au iubiți, si eu nu, si ele o să mă facă bleagă si chestii, pentru ce? Ca cică o să mă dau si eu dupa anturaj ca să le demonstrez lor. E ca și cum esti în masina cu unu si ala iti spune să bagi viteza si tu ii spui că nu, și el iti spune ba ce prost esti sau laș. Si uite asa bagi si tu viteza. Ce părere aveți?

207 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru SkateFunk):

Las ca e de bine

| ianaslexfgg explică (pentru Avner):

Da, am 16 ani, frate. Eete, dar ce are să fi virgina la 25 de ani, scuzați cuvantul ete

Răspuns utilizator avertizat

Eh,si până la urmă care e diferenta? Scuzați virgula

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

OK, de acord intru totul privind cursul de bucatar/ospatar, DAR - si aici sunt sigur ca esti de acord cu mine - o limba straina gen engleza e vitala, chiar si ca bucatar.

P.S. Oi fi dat tu 900, dar ca sa inchei disputa mai raminea sa te bagi cu aia in ring si eventual sa iei bataie. big grin

La gradul de informatizare la care s-a ajuns pentru o gramada de sisteme pe tot globul, daca pica netul trei zile o sa traim ca in jungla dupa aia... big grin

| ianaslexfgg explică (pentru sofiapetre):

Un băiat acum, mai mare ca mine cu vreo 5 ani, imi tot spune, bună, ce faci, sa ai grija de tine. Dar astea sunt tot nimicuri de 2 lei. Adevarat ca m-am inmuitat dar subconstientul meu stie si cunoaste. Eu ii raspund din bun simț, nu ca ar fi el vreun frumos sau ceva, dar el poate crede că îi răspund ca imi place de el. Nu. Sunt sigura ca vb cu mai multe, asa cum fac toti. Mie mi se par prostii chestiile astea. Nu vreau relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Băiatul ăla mai mare cu 5 ani când îți spune să ai grijă de tine o face din politețe și ca și cum tu ai fi sora lui. Nu se gândește el la prostii cu tine. Tu ai impresia că el îți dă prea multă atenție.

| cristi202 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Chiar asa? Virginitatea nu are nici un beneficiu?!?
Marele beneficiu e increderea, care e baza oricarei relatii. Daca stii ca inainte de tine a facut-o si cu altcineva, mai poti avea incredere ca, odata ce a mai facut-o, nu o va mai face inca o data, ca nu te va lasa pentru altul? Increderea in cazul virginitatii e mult mai mare, si de aceea relatia functioneaza mai bine.

Uneori. Nu e o regula.

Daca sunt moarte sunt poate tocmai pentru ca se pune valoare pe lucrurile fara valoare, si lucrurile de valoare sunt date la o parte? Unde sunt batrinii pe care ii vedeai tinindu-se de mina, si pentru care sexul a fost doar incununarea relatiei cindva, existind in viata lor ceva net mai presus care i-a tinut alaturi timp de decenii?

| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

Nu, din contră, nu îmi dă prea multa atentie deloc. Imi scrie asa când își aduce aminte. Oricum, pe lista lui de priorități sunt alea de 18 în sus. Atunci, care îi e rostul să îmi scrie mie asa ceva? Imi zicea ca sunt cea mai frumoasa domnișoară pe care a cunoscut-o. Eu am 16 ani peste 2 luni, el are 21. Ce dorește atunci? Eu nu cred ca am înțeles greșit. Vrea o relație, carevasazica. Si a vrut să văd dacă eu pic, deși nu are cum. Asa e, ca nici eu nu cred ca s ar gândi la prostii cu mine, dar, de multe ori, aparentele înșeală. Acum, daca imi spune si asta seara,,, buna"?
Ce urmărește de fapt când îmi scrie? De ce mă consideră o surioara? Si de ce nu mă co suferă doar un prieten obișnuit de pe Facebook

Mai bine să nu o facă. Nu am nevoie. Dar eu, tot continui să răspund fiindcă am bun simț. Asa e, nu par de 16 ani. Mulți imi dau 19.

Ei, da. Dar nu aveai gand serios cu ea. Ai vrut i doar în pat, si dupa ce ai obținut, ai dat papucii

Păi da, dar faza e că tu nu ai avut ganduri serioase cu ea, adică să o iei de nevastă. Sau nu chiar, Dar sa cauti mult cu ea. Pentru că oana la urmă trebuie suportată si cu defecte.
Nu stiu ce sa mai zic, vad ca Nu Mi mai dete mesaj. Si oricum, nu prea insista el asa cu mesajele. Adica, imi zice doar,, buna,, si nimic altceva, așteaptă să îi răspund. Ii zic si eu bună,, si dupa zice,, cf,, ii spun si dupa zice bine mai vorbim te pup Nb. Si cam atat. Dacă nu duc eu discuția... o dată am incercat sa despic firul in 4, sa discut si altceva, chiar dacă eu nu vreau o relatie, vorbim ca oameni, să mai treacă timpul, si atunci si a dat si el putin drumul. Dar, cum spuneam, are multe altele. Nu e el cine stie ce, poate ca nu e deloc, dar mna. Eu ii raspund. O ținea cu mine numai cu,, buna cf bună cf bună cf. Păi mai las o dracu.

| Mosotti a răspuns:

Pai si daca te culci cu el ce? Ca doar e o placere si pentru fata, nu doar pentru baiat, nu e ceva rau.
Zici ca nu esti usor de fraierit ca si cum ar vrea un baiat sa te bata, nu sa iti fere placere la o adica.

Pai s-ar putea sa te faca bealaga si tu sa pui botu si sa vrei sa te iei dupa ele, are dreptate mama ta!
Ca in mod normal n-ar trebui sa procedezi asa, ar trebui sa fi tu insati fara legatura cu ce fac celelalte fete. Sa nu te intereseze ca te face bleaga.

Nu sunt îndrăgostită deloc de el. Dar apreciez tipii care imi scriu. Deși, eu am părinți stricti si nicidecum cu întâlnirile, nici măcar pe furiș, deci vise ce scrii tu. El e plecat in alta tara la munca. Faza e că eu pe Facebook am pozele mai drăguțe, putin mai retusate. Nu arat asa in really.
Poate acceptam să ies asa cu el, ca un amic, dar, daca aveam 18 ani. Si daca aveam si eu masina mea. Nu vreau sa imi încep viata sexuală.

| Mosotti a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Pai au iubiti din clasa 7-a, si nu e nimic rau in asta. Asa ca ele se simt bine, se distreaza, si altele stau pe abtinere ani de zile, asta e.

| Mosotti a răspuns (pentru goguPatent):

Si de ce n-ar face si inainte de casatorie? Ca doar nu e ceva rau, e doar ceva placut.

| ianaslexfgg explică (pentru Mosotti):

Abtinere? Unele nu vor de la mama natura

Ha ha. Eh, ce o fi, o fi

| Mosotti a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Alea care nu vor de la mama natura nu le-am pus, ca aia e si normal sa nu vrea daca nu simte ca vrea.

Daca si tu esti asa, e okey, nu e nici o problema, dar nu sa vrei si sa te abtii, atata tot.
Ramai asa, si nu cont ce zice mama si colegele, fi tu asa cum simti si nu face relatie si gata, viata e frumoasa si fara o relatie deocamdata, nu te lasa influentata.

Chiar că intr o lume imaginară trăim cu toții aproape. Imi zise acum,, cf prințeso,, vad ca isi cam permite. laughing dar și eu ii zisei ca stau in castel laughing il întrebai si eu cf am dat nu răspunse. Imi zise doar ca e bine ca stau eu în castel, de altfel, cum spune mereu. Ce ar trebui să îi fac? E si asta tot un cocalar de ala care vorbește cu vtm si cu pisi. Aoleu, doamne.