Nu, Nu prea avem. Dar oricum, nici nu am de gand sa merg. Am spus că sunt mică si am părinți și bunici stricti.
Pe internet vorbim. Asa vorbeste toți, asta e normalitatea în 2021. Imi trimise un clip de acolo de unde e el, cu ploaia de acolo, ca așa a zis ca imi trimite peisaje si chestii, ca imi plac, dar mna. Ce să mai zic. Eu tot vorbesc si le răspund și rezultatul final tot 0 este pentru că știu eu.
Nu sunt măi îndrăgostită! Sunt îndrăgostită poate de vorbe doar. App, imi ceru să îi trimit o poza cu mine, sa ma vada, si ii zisei ca am pe Facebook, si zise ca le-a văzut și că sunt frumoasă. Dar stii cum scrise:,, le-am vazut" deci, e cam analfabet. Eu am intrat la liceu cu media 9. Iti dai seama ce si cum de aici. Dar fii atent, fază. Am vorbit cu el si de pe un cont fals, și mi-a cerut si pe ala o poza cu mine, nestiind ca sunt eu, crezând că e o fata normala. Dar eram eu un spate. deci, vorbeste cu o tonă, dar nu mă interesează. Nu e de nasul meu.
Niciun rezultat, am spus că știu, dar uite vorbesc ca proasta doar pentru niște amăgiri.
Da, poate atunci! Deocamdata, in satul in care stau eu, nu am prieteni, adică, vorbesc cu lumea ca doar nu sunt speriată, dar ăștia sunt mari, au iubiți, si au luat zborul
Scuze, acolo sus interveni corectorul meu. El scrie le am împreunat,, asa,, le-am văzut
De fapt vad ca Nu te lăsa să publici greșeli de scriere. Dar el asa a scris împreunat, si multe altele. Vad ca a început să se întindă, nu o să îi mai raspund
Ca e alegerea ei si poate face sex cand vrea ea. Nu vad de ce ne ar interesa pe noi.
Corect, pai nu aia i-am zis si ei? Sa fie ea cum e si sa nu conteze ce zice mama si colegele, nu vrea rel, f bine, viata merge inainte si e frumoasa si fara.
Eu doar comentam ca idee la general partea cealalta, ca multe fete fug de ssex ca de spanzuratoare ca si cum doar baiatu ar avea placere, nu si ele.
E ca si cum "mama, fi atenta ca ala vrea sa-ti dea in cap, fereste-te de excroci, ca te minte ca sa te spanzure apoi".
O timpenie mai mare ca asta nu am auzit. Orice psiholog sanatos la cap iti va spune ca atunci cand o sa inceapa sa o manince curiozitatea... ori va fi macinata de frustrari restul vietii, ori o sa te insele mai devreme sau mai tirziu. In ambele cazuri, relatia dintre voi va avea de suferit.
"Cine iubeste si spune, ala nu e om pe lume/Cine iubeste si tace, nici draq n-are ce-i face."
Iti dai seama ca decenii de imbecilizare crestinopata acasa si eventual si pe la orele de religie de la scoala nu se poate sa nu lase urme traumatice de-astea...
1. Nu e grav, ci e de o ipocrizie fantastica. "Eu vreau sa ***, dar viitoarea mea sotie sa fie musai virgina!"
2. Numeric, ele sunt mai multe ca noi. Practic, la toate virstele gasesti din ce in ce mai multi complet dusi cu pluta. Virgini sau nu, e fix irelevant.
3. Faptul ca e virgina poate fi interesant, intrigant. Si un subiect bun de discutie. Personal, daca discut cu una despre asa ceva si incepe cu dumnezei si bisericisme, am plecat in secunda doi. Daca zice de optiune personala deoarece... altceva, gaseste ea, si nu o da in misticisme, e ok.
4. De la 18-20 crezi tu. Majoritatea se activeaza de la 13-14 ani, sa fim seriosi. Ca din varii motive se limiteaza la masturb4re sau... nimic, asta e partea a doua.
5. Da si ba. Nu neaparat.
Nu, sunt moarte fiindca timpul ucide tot. Relatiile mai devreme decat oamenii, de cele mai multe ori.
Pai omu mai gandeste si cu mintea lui, nu se ia dupa imbecilizari, se gandeste "oare asa e ma cum zic astia? Sau e cum zice religia? Daca nu e asa, ia sa analizez eu", eu asa fac mereu.
De ce sa o manince curiozitatea? Daca eu ii dau ce trebuie, ce are nevoie, ce sa mai caute la altii? Curiozitatea incepe acolo unde relatia e subreda.
Nu timpul ucide, ci nepasarea oamenilor, ca nu vor sa lucreze la relatiile lor ca sa le mentina.
Daca ai fost hranit de mic copil doar cu cartofi si la un moment dat vezi o rosie, ti se pare misto, o maninci si iti place...
OAMENILOR, da. Ai zis bine. In cele mai multe cazuri e unul din aia doi (sau mai multi, nah, cine sunt eu sa judec relatiile poliamoroase?) care pica de prost. Pe de alta parte, mai omiti si detaliul ala care e reprezentat de o cantitate limitata de compromisuri care poate fi acceptata de unul/ambii. Uite, in cazul tau, daca te-ar insela nevasta sau ar veni la tine sa iti zica ca se converteste la penticostali/martori/whatever, ce faci?
Nuuu! O sa crezi ca e otravitoare. Pentru tine doar cartofii sunt aliment.
Nu imi pun problema ca m-ar insela. Dar, daca prin absurd m-ar insela o data, poate as fi ingaduitor, caci toti suntem slabi sau putem fi la un moment dat, daca s-ar repeta, atunci e altceva, si mi-as pune niste intrebari serioase, caci vina ar fi nu numai a ei, ci si a mea, de am pierdut-o.
Prea bun e asta, nu ma pot abtine.
=============================
Un tip își bănuia soția că-l înșeală. A așteptat ca ea să plece în acea seară la serviciu și a sărit într-un taxi să o urmărească. Așa a aflat cu stupoare că lucra într-un bordel. Atunci îi spune taximetristului:
– Vrei să faci repede 300 de euro?
Taximetristul:
– Sigur, ce trebuie să fac?
– E simplu, intri aici, o scoți pe femeia din fotografie asta și o aduci în mașină s-o duc acasă.
Intră taximetristul și după câteva minute iese trăgând o femeie de păr, cărându-i palme și picioare și o aruncă în mașină.
– Ce faci domnule, ti-am zis eu să o bați?
– Stai liniștit că asta-i nevastă-mea, după a ta acum mă duc.
Nu este rea gandirea ta! Ma bucur ca ai o gandire atat de matura.
Ai timp dupa ce devii adult, sa faci ce vrei in viata...Sa ai iubiti de vei vrea, sau sa te pastrezi pentru un barbat potrivit.
Mai sunt si barbati decenti, fi sigura, doar ca nu ii intalnesti oriunde, evident, la fel cum nici pe fetele bune nu le intalnesti oriunde.
S-ar putea sa ai sanse mai mari sa gasesti un tip fain prin asociatii de voluntariate / ong-uri pentru ajutorul oamenilor / animalelor sau in activitati Crestinesti.
Se organizeaza si tabere pentru tineri Crestini.
Ai o gandire de apreciat, gandeste cu creierul tau si nu cu creierele altora.
Sunt putine fete ca tine si lumea are nevoie de mai multe.